Alla inlägg under februari 2008

Av BeaTris - 12 februari 2008 11:05

Jag tog en promenad, för mig själv & musik i öronen. När jag kom upp mot bron som går hem så kom det en bil, det var R som kom farandes & skulle till banken. Han är ledig idag men sen blir det jobb igen fram till fredag. Men lördag måste han se till att bli ledig, då är det ju middag & bowling som gäller med hans familj.


I eftermiddag ska jag åka in & träffa Mamma, ska försöka planera mina matintag efter det så frågan är om det bara blir en nutrilett till lunch ifall vi äter ute någonstans. Annars tar det nog inte så lång tid & jag är hemma snart igen. Få se som sagt, nu har jag nyss ätit mellis & står mig ett tag till.

Av BeaTris - 12 februari 2008 08:51

Veckans tema hos Tjejsnack handlar om Äta ute


* Hur ofta äter du mat ute?

Inte så ofta, det beror lite på. ett par, tre gånger i månaden kanske, men då menar jag inte fina resauranger utan det kan bli vad som helst


* Vad/vart äter du då helst?

Är det finare middag äter jag helst på en grekisk restaurang som heter Olympia, annars är kinamat rätt gott.


* Vad har du på din favoritpizza?

Kyckling, ananas, räkor, färska champinjoner, tomat, ost, skinka


* Provar du ofta nya ställen/maträtter, varför/varför inte?

Inte ofta men jag försöker våga mig på något nytt ibland, man kan ju hitta nya favoriter


* Går du ofta på café och fikar, vad?

Fikar inte ute speciellt ofta, det är ju ganska dyrt. Men om jag gör det skulle jag föredra en smaksatt latte & en god smörgås, kanske någon kaka också, beror nog på

Av BeaTris - 12 februari 2008 08:45

Ett minus idag igen, inte mycket men ändå :)

Jag slarvade ju lite igår & ska försöka få rätt spår idag igen. Har ingen aning om vad det blir idag, R sover fortfarande & jag funderar på att klä på mig & gå ut en timme. Det blev ju inte många steg igår & jag känner att det vore skönt med en promenad.


Ev blir det en sväng in till stora staden också, för att träffa Mamma. Hon ska hjälpa mig med lite stickning. Jag har sett så många bloggar om stickning & speciellt Muddar/Pulsvärmare & blivit sugen på att ha ett par (eller flera) själv. Mamma har ju en del restgarner & kan säkert sticka ett par fina bara hon får ett mönster. Hon vet i allafall vad jag pratar om & det verkade som hon skulle kunna sticka sådana åt mig.

Av BeaTris - 12 februari 2008 08:11

Dagens vikt: 81,2

Förändring: - 0,1

Totalt sen 7/1: - 5,2


Delmål 1: 80 Kg

Kvar: 1,2 Kg

Måldatum: 14/2


Frukost: 2 Vetecrisp (inget smör på) med leverpastej & saltgurka, 1 glas drickyogurth

Mellanmål: The & 1 Apelsin

Lunch: Cous-Cous från Söndag, keso, avokado, gurka & sallad

Mellanmål:---

Middag: The & baguette med ost, skinka & grönsaker

Mellis: Juice & 2 skivor sockerkaka


Steg: 6927 (reggade)

Motion: Promenad 60 minuter + spring i affärer

Av BeaTris - 11 februari 2008 20:17

Det är konstigt att varje gång jag bara tänkt gå ut & vara borta ett par timmar så slutar det med att jag kommer hem senare än jag räknade med från början. Samtidigt är det skönt att komma hemifrån lite, R jobbar ju i allafall. Idag blev det lunchtrav, gick + idag. Hoppade dessvärre över lunch & mellanmål men åt en god middag hos J. Så det jämnar nog ut sig. Nu ikväll har vi spelat lite Bingo, & så blev det lite shopping på Lidl, där jag köpte en muffinsform i silikon med hjärtan. Får se om det blir några goda hjärtemuffins med frosting på till Alla Hjärtans Dag.

Av BeaTris - 11 februari 2008 07:57

                                       

Jag har passerat 5 Kg i viktminskning, helt sanslöst. Jag har klarat det här på egen hand, enbart genom att ändra livsstil. Jag äter mindre onyttigt, jag nöjer mig med en liten bit av det goda. Jag småäter inte hela tiden längre utan håller mig till frukost, lunch, middag & ett par mellanmål. Jag hetsäter inte godis som jag gjorde innan, då åt jag nog något varje dag & ibland på tok för mycket. Portionerna är reducerade, jag äter tills jag är lagom mätt & fortfarande kan röra på mig, inte tills det känns som jag ska spricka.


Aldrig att jag ger upp nu, det är nu 1,3 Kg kvar till delmål 1, jag kommer avgöra på Onsdag om det går annars skjuter jag fram datumet några dagar. Sen tar vi nästa mål. Jag är så glad & stolt över mig själv. Men Ni därute.....Ni som stöttar, peppar, gratulerar & hejjar på är GULD värda & utan Er, utan den här Bloggen skulle det nog inte funka lika bra. Så.....


 

Av BeaTris - 11 februari 2008 07:54

Dagens vikt: 81,3

Förändring: - 0,7

Totalt sen 7/1: - 5,1



Delmål 1: 80 Kg

Kvar: 1,3 Kg

Måldatum: 14/2


Frukost: Juice, 1 Gi-ruta (utan smör) med leverpastej, isberssallad & gurka

Mellanmål: 1 liten banan

Lunch: ---

Mellanmål: ---

Middag: Korvgryta & makaroner

Mellis: 1 kaka + ett par chokladbitar


Steg: Alldeles för få :(

Motion:

Av BeaTris - 10 februari 2008 20:59

Började se Runaway Bride på 5an, fastnade dok här i reklamen.....den första & jag är fortfarande fast. Så typiskt mig, jag är ingen filmmänniska, i allafall inte utan sällskap. Hungersuget är borta, jag gjorde mig en Smoothie på lätt vaniljyogurth, kiwi & en skvätt Mandarinjuice (från Tropicana) Den blev både god & uppfriskande. Jag tror det blir sängen snart, är trött eftersom jag inte fick sova klart i morse. Dessutom kommer ju R senare & lär väcka mig med dunder & brak.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards