Alla inlägg under januari 2008

Av BeaTris - 6 januari 2008 21:02

Kidsen har kommit.....äntligen måste jag säga, trots tråkigt avslut på kvällen. Rök ihop med I som blev ordentligt ledsen. Usch, en sån Mamma känns det som men nu är vi sams & hon kan lugnt somna i sin säng.


R ringde tidigare, han skulle sova här inatt & beräknas komma efter 22. Det hade varit en lugn körning verkade det som. Imorrn är han ledig & jag har heller inget som det är nu. I har studiedag så att köra iväg K till dagis känns inte så snällt så han får vara ledig han också. Förhoppningsvis ligger snön kvar så kanske vi kan åka pulka i någon kul backe. Annars får vi väl hitta på något annat kul.


Jag börjar nu känna mig förberedd för morrondagens start. Jag har letat fram lite viktväktarpapper med recept, tips & ideér. Måttbandet ska användas första gången imorron, sen blir det mätning 1 gång/månad. Det jag inte hittade var min pointsguide men jag kör utan den till att börja med. Gör en mjukstart som sagt, sen kan jag köpa till den om den behövs.

Av BeaTris - 6 januari 2008 11:29

Både här & där stöter man på kämpande bloggare som nu ska ner i vikt & nå nya mål 2008. Jag är också en av dom, från & med imorron den 7/1-2008. Jag har rasat upp på sista tiden så jag känner att nu måste jag göra något åt det, jag känner av fysiskt att kroppen inte mår bra. Idag får det bli en förberedelsedag, leta upp gamla viktväktarpapper & hjälpmedel.


Januari ut får bli en mjukstart & se om jag klarar det på egen hand, annars får jag ta till mötena & vara med på dom, det har hjälpt mig tidigare. Dessutom så finns ju fortfarande lite tyngre varianter av livsmedel här hemma & det måste sakta men säkert rensas ut. Så det får bli en start med att försöka äta lite vettigt, mindre portioner, mer motion & mer vatten. Det lilla borde ju göra någon nytta.....eller?

Av BeaTris - 6 januari 2008 10:30

Säga Tack!

Tack mina vänner, för era fina kommentarer till gårdagens inlägg Gett oss ett försök. Ni anar inte vad det betyder att få respons på ett så känsligt inlägg. Så tack :)



Av BeaTris - 6 januari 2008 10:02

Inatt har det kommit mer snö, så kanske, kanske det går att åka lite pulka eller göra en snögubbe idag. Jag vill ha lite vinterkänsla med barnen :)

Idag kommer dom & jag är laddad, även om det blir skrikigt & gapigt så ska det bli skönt med Mammavecka igen. T.o.m R längtade lite sa han igår.


Vi åkte iväg en sväng när han kommit hem, ätit & vilat sig lite. Var hemma hos honom så han fick sköta några räkningar & hämta lite saker vi behövde.....en våg t.ex, imorrn tänkte jag lägga in en ny kategori. Tänker starta lugnt eftersom det just nu är lite svårt ekonomiskt att köpa hem en massa nyttiga alternativ, måste ju göra av med det vi har hemma först. Men det är ju alltid en början att göra något.


När vi kommit hem lagade vi lite mat, det blev ost & broccolisoppa. Till det hade vi rostad bröd med tzatziki. Blev sugen på det redan i Fredags när jag läste hos Åsa. Det var gott, billigt & enkelt. Kommer nog bli mer soppa under dagarna som är kvar innan barnbidraget kommer. Det har ju varit knapert innan & på något sett reder dig sig, jag är inte så orolig.

Av BeaTris - 5 januari 2008 12:05

Nu har jag gjort lite sysslor här hemma, diskat, städat bur, vikt tvätt & dragit ett snabbt varv med dammsugaren. Jag gör en ordentlig städning när Julen åker ut, det blir nog till nästa helg. Ska snart ta en dusch & sen vänta på att R kommer tillbaka efter jobbet. Han lär säkert vara trött så jag får nog låta honom vara ifred lite :)

Av BeaTris - 5 januari 2008 09:19

Igår fick jag veta att Exet gift sig med sin T, får väl säga Grattis :)

Det var I som berättade när hon ringde på kvällen, dom hade gift sig på Fredagen för en vecka sen. Jag tror att det är mer grejer på G där, för dom har varit & tittat på hus & på banken. Även om han inget säger så får jag veta det bakvägen.


Även om jag inte har känslor för mitt Ex så sticker det ärligt talat till, han ville aldrig gifta sig när jag tog upp det. Visst är det dyrt men jag bad aldrig om något pråligt bröllop i kyrkan med 100 gäster, jag hade nöjt mig med bara oss, barnen & ett par vittnen. Sen det här med hus, jag lämnade precis allt, jag skrev över lånen & gick en ekonomisk förlust för att han & barnen skulle få bo kvar.....ha råd att bo kvar & nu slänger han allt det åt sidan? Visst inget är klart ännu men det kommer nog bli av. Tycker synd om I, hon vill inte flytta nu när hennes rum precis blivit omgjort.


Det som känns ännu mer är att barnen inte får vara med, Hallå?! Ett bröllop är väl något som ska inkludera barnen också? Även om det bara är ett litet borgerligt? Får dom över huvud taget vara med i planereringar & det som händer eller är det bara för dom att hänga med? I fick veta bakvägen via en kompis att dom kanske ska flytta till ett annat hus. Visst dom lämnar inte orten vi bor på men ändå. Hon har fan i mig (ursäkta) rätt att få veta vad som händer. Det har båda barnen rätt till. Dom har rätt att säga vad dom tycker & känner.


Det går ganska snabbt för exet måste jag säga, visst det är hans liv & förmodligen hans livs kärlek också men jag skulle nog varit försiktigare innan jag rusade iväg & gjorde allt han gjort på två år. Men jag tror nog att det är så att den tjejen han numera är gift med styr lite & hon vill ha en säkerhet ifall det tar slut, hon tänker inte göra som jag.....bara ta mitt pick & pack & flytta ut.


Mitt inlägg låter kanske lite bittert, men det är mina känslor mina tankar & visst känns det när han gör så här. Jag har inga känslor kvar men jag kanske hade haft om vi kämpat ett halvår.....om han hade varit lite mer villig att få det att funka mellan oss. Men enligt honom var det jag som hade problem, i mina ögon är man två i ett förhållande, man är två som ska må bra. Det är den biten som alltid kommer göra ont, känslan av att veta att vi kunde varit en familj. Även om det inte varit så, så hade vi i allafall gett det ett försök. Gett oss ett försök.

Av BeaTris - 5 januari 2008 09:14

Om en stund ska jag ringa & terrorisera K :)

Närvars, hon ringde igår kväll, hon precis som jag var uttråkad så vi snackade bort 40 minuter. Hon tyckte jag ska ringa & väcka henne för hon har lyckats vända på dygnet. Uppe halva natten & sover långt in på förmiddagen. Inte så bra kanske när det är skoldags för henne igen på Måndag.....precis som här, fast I har studiedag första dagen så först på Tisdag ska hon upp tidigt. Men hon får nog gå upp när K ska till dagis på Måndag så kommer hon in i rutinen snabbt. Nu börjar snart vardagen på allvar, slut på ledigheten med andra ord.


Av BeaTris - 4 januari 2008 19:53

Nu sitter vi här igen, vid en varsin dator. Jag blir lite "åksjuk" för min skärm är inte riktigt som den borde vara, den flimrar & flackar fram & tillbaka. Bara hoppas den hänger med ett tag till.


Har chattat lite med I på Msn, berättade att vi var på bio & såg Förtrollad, hon vill ju se den också så jag trodde hon skulle bli lite avis. Men hon hade varit med T & sett den tidigare på dan igår, vilket sammanträffande. Vad K gjorde under tiden vet jag inte, får fråga honom på Söndag.....längtar efter dom nu.


Inatt ska R upp igen, vid 03 för att börja körningen Kl 04.00, är inte ett dugg avis. Jag ska spendera morrondagen med lite städning av både hem & marsvinsbur. Ska också om det är lite mindre blåsigt ta en promenad, det kan behövas. Annars har jag inga planer alls, R är ju tillbaka ganska skapligt på dan så jag slipper förmodligen spendera hela dagen själv.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards