Alla inlägg under augusti 2007

Av BeaTris - 15 augusti 2007 11:45

Börjar längta efter hösten & har dessutom tröttnat på min layout här.....ska ut & jaga nytt.


Kram E

Av BeaTris - 15 augusti 2007 09:24

Satt som sagt på Msn igår.....med bl.a T, den kille jag träffade i Måndags kväll. Han frågade då om vi skulle ses. Ja, kanske tänkte jag men ville att han skulle lova en sak. Han fatta ju vad jag menade & gjorde en besviken gubbe. Men jag vill helt enkelt inte bli pressad till något jag inte vill. Sen blev det tyst.....ett bra tag. Så jag frågade till slut om han ville ses. Får då till svar: Vet inte


Nähä.....hur ska jag då veta? Tyst ett tag igen, så jag frågade om det berodde på att han var seg eller om det som vi vill olika. Nä det hade han inte sagt utan han visste inte eftersom han väntade på sin kusin. Men varför fråga först då över huvud taget. Vi får väl se hur det utvecklar sig, kanske bara skulle vara skönt om han sa ifrån sig att träffas.....så slipper jag. Jag vet ju ändå inte till 100 % vad jag känner & det är nog bra för mig att fortsätta åka karusell ett tag till. Trots yrseln, det brukar gå över när allt stannar.


Kram E

Av BeaTris - 15 augusti 2007 08:53

Dejtingkarusellen fortsätter att snurra. Igår höll jag på att bli yr i huvudet, flera mail i inboxen & samtidigt två chattar på Msn. Det var så jag ville skrika Stanna.....jag vill gå av


Jag vet.....borde stängt av hela datorn, men det är svårt, jag tycker det är kul samtidigt som det kan vara påfrestande. Vissa som skrev först har försvunnit men så tillkommer det nya. Hur ska jag kunna hitta min typ bland alla andra när det bara blir ytligt? Dom säger att dom är ärliga & seriösa men kan jag lita på det?


En började redan efter något svar från mig med puss & gumman.....det känns inte speciellt riktat till mig utan det är ett sätt att flirta. Han slängde också in ett mobilnummer. Jag vet inte om jag vill skicka ett mess nu, vill inte att han får för sig något. Så den kanske jag ska räkna bort redan nu?


Sen har vi den killen som verkligen känns seriös. Han har bara talat om sitt förnamn, vi har pratat allmänt om våra liv, inte för ingående. Visst han flirtade lite häromdan med ett skämt om hur jag ligger i sängen under täcket.....samtidigt som han drog in sitt arbete i skämtet, så det var inte så farligt. Han lovar inte guld & gröna skogar utan vill träffas på en neutral fika så det ska vi göra på Lördag. Han är intresserad av mig via min insida men det är utsidan som man ser som han skrev & han är nu rädd att han inte ska attraheras av den.


Jag förstår honom, utsidan har en viss roll & den som påstår annat ljuger. Jag skulle inte kunna vara ihop med en kille som i mina ögon inte är attraktiv. Jag ska ju kunna vara stolt över att han är min kille & vilja visa upp oss för hela omvärlden. Vad andra tycker är oviktigt. Men jag kan ju inte dejta någon jag inte attraheras av & då spelar det ingen roll om han är en Gud i sängen.


Kram E

Av BeaTris - 14 augusti 2007 17:50

Jag har spenderat några timmar hos en tjejkompis, jag var hennes inneboende i samband med separationen. Nu har hon flyttat till större lägenhet med sin pojkvän & hennes barn. Hon & han har fått en son tillsammans, så liten fortfarande.....knappt jag kommer ihåg hur det var. Läget blev ganska kritiskt efter förlossningen men nu verkar allt gå åt rätt håll & det var kul att sitta & prata lite & ventilera dessa problem som hela tiden dyker upp bakom varje hörn.


Senare på em kom en annan tjejkompis, satt kvar en stund.....messade då med T, killen från igår. Det började bra men så kom han in på en sak rörande det sexuella, en sak som jag inte vill gå med på. Där är vi kanske olika & jag skrev till honom att det ska inte spela någon roll, han får helt enkelt acceptera mitt nej. Skrev också att han fick mig åter igen känna osäkerhet.....jag är ju redan osäker, på vad jag vill osv. Han undrade ju självklart varför men fick svaret att det vill jag ta öga mot öga, det är inget jag vill skriva om i ett mess, lätt att det blir missförstånd. Få se om han föreslår att vi ska ses någon dag.....som sagt jag jagar inte, det får andra göra.


Kram E

Av BeaTris - 14 augusti 2007 07:12

Veckans tema hos Tjejsnack handlar om Kärlek


* Minns du din första riktiga kärlek? Var, när, hur?

Svar: Om man bortser från alla förälskelser under skoltiden då man gick & trånade så dök Han nog upp på våren -93. Det var en kille från Irak & han var den som raggade upp mig......Jag hade ögonen på en annan *L*

I dagsläget ser jag en annan sida av förhållandet , men då var jag kär & blind.


* Minns du första killen du hade? Kommer du ihåg hur det var? Kändes?
Svar: Innan killen ovan var jag tillsammans med en kille ett par månader, det var väl det första som var på väg att bli allvar. Men efter en tid kände jag att han inte var den rätta.....jag hade inte samma känslor för honom som han för mig så jag gjorde slut.


* Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Varför, varför inte?
Svar: Ja det gör jag nog.....kanske inte det där mötet på gatan då blickar möts med en man inte känner. Utan med mer kännedom om person, behöver inte vara så djupt utan bara lite ytligt. Sen är ju frågan om kärleken blir besvarad.


* Vad är kärlek för dej?
Svar: Kärlek för mig är att våga vara den man är, våga visa sina olika sidor, kärlek är det det riktiga pirret i hela kroppen & känna saknad så fort Han försvinner ut genom dörren. Men det är också att ge varann space, att ha sina egna liv, att lita på varann & ha en kommunikation.


* Har du en pojkvän/flickvän för tillfället? Hur länge har ni varit tillsammans, bor ni ihop? Distans? Om inte skulle du vilja ha det nu? Motivera.

Svar: Nej, är inne i dejtingkarusellen med allt vad det innebär. Jag skulle vilja hitta den där killen som kan ge mig den där speciella känslan. Jag vill träffa någon att ha kul ihop med, göra små vardagliga saker, dela livet med men inte hela vardagen. Jag vill ha någon som har ett eget liv, med jobb/annan sysselsättning, egna vänner & egna intressen. Att jag är en viktig del i hans liv men han ger inte upp hela sig själv för min skull. Ett stort + är om han har egna barn, en egen separation bakom sig så han vet hur det är att leva det liv som jag gör.


Kram E

Av BeaTris - 14 augusti 2007 06:39

Kanske borde jag ha något riktigt hårt.....att slå mig själv i skallen med. Eller varför inte en mörk stickad vidrig yllefilt.....för att gömma mig i ett litet obetydligt hörn någonstans & inte få komma fram förrens jag kan lyssna på mig själv & andra.


Varför kan knopp & kropp inte arbeta tillsammans, varför är jag så svag? Kanske var det i brist på närhet dom senaste veckorna, kanske berodde det på det han skrev igår, jag vet inte & jag önskar jag visste.


Den där nya från Msn kom över igår kväll & fick en kopp kaffe & inte bara det. Vi hade väldigt trevligt, väldigt kul ihop. Vi kunde prata & skoja med varann & han var så där ömsint som jag vill att en kille ska vara.....små lätta beröringar. Givetvis slutade som det gjorde eftersom ja, just det kropp & knopp inte arbetar tillsammans. Sent inpå natten åkte han hem men jag känner på mig att vi ses snart igen.


Ge mig inte en massa bannor nu.....jag vet att jag bröt mot alla oskrivna lagar som finns, jag bröt mina löften till mig själv. Det är bestraffning nog. Han fick pikar flera gånger om att jag inte litar på honom, han tog nog illa vid sig. Det känns som om han var ärlig & jag vill lita på honom. Det är bara en sak.....tänk om jag inte kan känna det där lilla extra för honom trots att allt verkar vara på rätt väg.


Jag känner mig lite tom nu, vet inte riktigt vart jag befinner mig. Vad blir det av det här, kommer det bli det där kärleksruset? Jag vet inte, får nog våga chansa lite nu & lära känna honom. Dessutom måste jag fötränga rädslan över fördomar & vad andra ska tycka & tänka om att jag dejtar honom. Men om han nu kan göra mig lycklig & få mig att känna mig speciell & älskad så tror jag familj & vänner blir glada för min skull efter allt som varit.


Kram E

Av BeaTris - 13 augusti 2007 18:13

Dejting är svårt. Den här gick visserligen bra, trevligt med en fika & så dela på en pizza hemma hos honom. Trevlig & lätt att prata med, vi söker ungefär samma typ av relation.


Vad är då problemet? Jo att jag inte känner något över huvud taget. Jag vet inte vad jag vill, jag är rädd att gå in i något som inte kommer kännas rätt till 100% för mig. Jag ser bara en massa hinder, hinder som avsaknad av attraktion, hinder som inte riktigt min typ.


Jag har tappat räkningen på hur många jag mailar med, minns knappt vilka vissa är.....det är helt enkelt för mycket nu & jag måste sätta stopp nu, får ändra ett par grejer i profilen så jag blir mindre attraktiv.....har för 17 inte ens en bild, är vissa desperata eller vad är det frågan om???


Fick ännu en på Msn nyss, han började med att föreslå en kaffe för att se om det fanns kemi. Han ser bra ut, men jag känner honom inte. Får väl försöka göra det, ge det en chans. Han tyckte ju jag var vacker.....jag, vacker?? Jag som känner mig som något katten dragit in ibland. Är verkligen inte van vid såna ord men trevligt är det ju. Det konstiga är bara att efter några få meningar så kommer samtalet in på.....ja just det sex, jag blir fan idiot, genast sjunker viljan att fortsätta. 


Nu är jag bitsk känner jag.....ska se om vi är ute efter samma sak. Mmmm det verkar så, det börjar arta sig :) Märks det att jag väntar med att skriva medans konversationen går framåt? Ja vi får väl se vart det här går. Tänker inte tappa huvudet bara för att det finns likheter med vad jag vill ha. Lite mer får han allt jobba.


Kram E

Av BeaTris - 13 augusti 2007 11:49

Spontan.....det är mitt andranamn. Fick en förfrågan på Msn om en fika. Tackade nej först men blev övertalad. Ska träffa honom på stan. Det kanske är så jag ska göra, träffa någon utan förväntningar, träffas & lära känna varann över något mindre komplicerat. Just nu så skriver en hel del killar & jag hinner inte själv leta upp någon intressant. Jag vill inte dömma på för kort tid men jag måste kunna sålla ut lite & eftersom det här är en som jag har svårt att tro det kan bli något med pga svalt intresse från min sida så kan det vara skönt & se om jag har rätt eller fel. Ser nu att jag måste bege mig för att hinna.....skriver sen.


Kram E

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards