Alla inlägg den 8 augusti 2007

Av BeaTris - 8 augusti 2007 20:30

Det har varit segt idag.....nästan för segt, inte gjort mycket mer än dammsugat, lagat lunch & diskat. Tog en promenad med K förut när I var på Poolparty´t. Köpte cocosbollar till fikat med Mamma som skulle komma över en stund. 


Hade ett paket igen att hämta ut. Det innehöll en ljusgul tunika & tre linnen till mig, så nu har jag linnen till förbannelse.....måste nog rensa lite. Men linne är ett av mina favoritplagg så det är kul att ha lite blandade färger då det funkar till både jeans & andra byxor. Paketet innehöll även varsitt Snobben-påslakan till barnen.....kostade bara 69 kr så jag passade på. Funderar nu på att ge dom i julklapp så jag har lagt undan dom. Kan vara bra att vara tidigt ute något år.


Mamma hade kläder till I, hon har fått tidigare men inte kunnat haft så det har bytts lite. Nu fick hon ett par turkosa capribyxor med vita blommor på & till det ett linne som matchade.....jättesnyggt. Jag sa att det var perfekta byxor att ha för mig på jobbet så Mamma skulle kolla om hon hittade ett par till mig. Fanns tydligen i vanliga vuxenstorlekar. Det fanns det ett par i rosa & gult.....passar perfekt till skor & tröja på jobbet.


Vi fick vänta bra länge på I, tror hon var 7 när jag ringde till dom hon skulle åka hem med & undrade vart hon tagit vägen. Kalaset slutade liksom halv 6. Det tog bara någon minut så ringde I upp & sa att dom stannat kvar ett tag.....kan tro det, vädret vart ju kanon nu framåt kvällen. Så först framåt 8 kom hon in genom dörren så det var i stort sett bara prova kläder, säga hejdå till Mormor & gå lägga sig.


Om en stund blir det lite Tv för min del, sen sängen så jag orkar upp imorrn igen, slutar 13.00.....lagom lång dag.


Kram E


Av BeaTris - 8 augusti 2007 14:53

Jag har funderat en del sen det här med R, att allt bara tog slut. Vi möttes ju på Spray & där skrev jag väldigt öppet om hur jag ville ha det.....kanske för öppet. Jag tror det är lätt att "lura" mig, är nog lite för snäll osv. Nu tänker jag försöka ändra håll, bli mer svåråtkomlig. Jag vet fortfarande vad jag vill ha men får försöka vara mindre rak på sak.


Det blir ett rörigt inlägg känner jag.....måste försöka rensa lite tankar.

Har även börjat fundera på vad jag gör av alla mina känslor för dom som jag träffar & faller för.....som det sen inte blir något längre förhållande av.


Dejtade ju T i vintras, en kille jag haft väldigt bra kontakt med under hela förra året, vi pratade ofta om att ses men det blev aldrig av förrens en spontan dejt en Lördag i december förra året. Det klickade väldigt snabbt & vi föll båda för varann, jag såg Kärleken i hans ögon. Det tråkiga var att han inte var redo för ett förhållande, han trodde det från början men kände att det inte var rätt vare sig mot honom eller mig att fortsätta träffas men ta det ännu lite lugnare. Vi har fortfarande kontakt.....via mail. Vi håller lite koll på vad som försigår i den andres liv. Han vet om det senaste med R, tyckte det var tråkigt & skrev något i stil med att vi kanske ska vara ensamma.


Jag tror att någonstans i mig så finns det känslor kvar för T & jag vet inte hur jag skulle reagera om vi träffades i dagsläget. Det är likadant med R, trots hans ganska grymma svek så finns mina känslor kvar & skulle han höra av sig vet jag att jag skulle falla dit igen. Jag lägger allt det jag känner på is. Går visserligen vidare men jag glömmer inte.


Kram E

Av BeaTris - 8 augusti 2007 14:41

Lunchen är avklarad, likaså dammsugningen, blev i allafall lite bättre. I har åkt till kalaset.....i regn. Känns lagom att bara ha en ledig dag, speciellt när det inte är något vidare väder. Jag är faktiskt smått uttråkad & sugen på något sött.....godis skulle inte sitta fel, men får man bryta "Godis-på-lördagar regeln? Behöver ju inte vara en stooor påse, bara något litet.....snälla, säg att jag får :)


Kram E

Av BeaTris - 8 augusti 2007 09:55

Den här lediga dagen var välbehövd. Det är så skönt att bara ta allt i egen takt. Vaknade runt halv 7 & somnade sen om till 20 över 8. Precis ätit frukost & går i nattkläder fortfarande.


K hade kissat i sängen.....ganska mycket så det blir till att byta där idag & kolla tvättid. Senare ska ju I på poolparty, inte så mycket badväder kanske men dom får säkert kul ändå.


Får skriva mer senare.

Kram E

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards