Alla inlägg under augusti 2007

Av BeaTris - 8 augusti 2007 09:55

Den här lediga dagen var välbehövd. Det är så skönt att bara ta allt i egen takt. Vaknade runt halv 7 & somnade sen om till 20 över 8. Precis ätit frukost & går i nattkläder fortfarande.


K hade kissat i sängen.....ganska mycket så det blir till att byta där idag & kolla tvättid. Senare ska ju I på poolparty, inte så mycket badväder kanske men dom får säkert kul ändå.


Får skriva mer senare.

Kram E

Av BeaTris - 7 augusti 2007 18:40

Mätt i magen.....av grillad korv. Har invigt min grill jag fick för bra länge sen, det har liksom inte varit väder & läge för att våga sig på grillningen. Men K bad om att vi skulle använda grillen så sagt & gjort. Det tog sin lilla tid att få fart på kolen.....det blåste lite så jag flyttade in grillen under tak. Dessutom har jag väldans respekt både för tändvätska & eld så jag var lite försiktig till att börja med. Men nu så har vi ätit, K & jag. I följde med L hem idag & är kvar där. Ev skulle dom iväg & bada & eftersom hon sköter sig bättre där & dessutom verkar gladare i L´s sällskap så är det helt Ok för min del. Vi är ju lediga imorrn så lite senare gör inget.


Det ska bli så skönt att få sova tills jag vaknar självmant (förhoppningsvis) imorrn, man vet ju aldrig med barna här. Men det blir i allafall en dag i lugnets tecken, blir kanske ett varv med dammsugaren & dammtrasan, få se imorrn.....lovar inget :)


Kram E



Av BeaTris - 6 augusti 2007 20:52

Min hjärna börjar sakta men säkert trappa av.....kan ju undra hur det ska bli imorrn, när det redan idag varit lite si & så med både det ena & andra. Skulle lyssna på en låt, just det.....öppnade upp mappen men satte aldrig på låten. Började undra varför det var så tyst. Ska nog försöka komma i säng om en stund.....fy så gammal jag känner mig, är så kvällstrött ibland.


Kram E

Av BeaTris - 6 augusti 2007 20:49

Av BeaTris - 6 augusti 2007 20:25

Gröna fingrar

* Vad har du mest av; blomväxter eller gröna växter utan blommor, har du någon favorit?

Svar: Jag föredrar gröna växter, ampeliljan är en bra & lättskött växt som verkar trivas hos mig.


* Har du balkong, trädgård etc. där du odlar något själv, vad? Om inte, skulle du vilja odla, vad/varför inte?

 Svar: Har en liten altan med ett par rabatter, odlar inget själv ännu. Få se vad det kan bli framöver. Det finns dock krokus & påsk/pingstliljor under våren & smultron & luktärt under sommaren.


* Vilka växter tycker du är lätta/svåra att hålla levande?
Svar: Jag har lätt att ta död på blomväxter som kräver vatten med jämna mellanrum. Lättare med gröna växter som kan klara sig lite längre.


* När du köper växter till dina fönster, hur tänker du då?

 Svar: Gärna lite utfyllnad i fönstren, annars det som är billigt & fint just när humöret för köp av nya växter kommer.


*Anser du att du har gröna fingrar? Varför/varför inte?

Svar: Kanske inte till 100% men har nog ljusgröna fingrar skulle jag tro.


Kram E

Av BeaTris - 6 augusti 2007 18:38

Bara ett pass kvar, ska bli skönt med en dags ledigt sen. Det börjar kännas i kroppen, lite sliten & trött. Sover ju dessutom så illa om nätterna. Igår hade jag problem att somna för att K låg brevid i sängen, han måste ju prompt ligga intill. Varmt & trångt. Inatt är det jag som ska hela dubbelsängen för mig själv.


Jag styr & ställer lite här.....bara för att inte bli alltför seg. Vi har lagat mat, med vi menar jag.....mig själv & K. I har nämligen inte visat sig än & hade det inte varit för mitt telefonsamtal till M så hade hon nog inte hört av sig än. Det blir inget mer M den här veckan, den saken är säker. Nu har I ännu en gång visat att hon inte kan sköta sig i umgänget med den tjejen. Vad ska en Mamma göra? Det hjälper ju inte att skrika & gapa, det slutar bara med ilska från båda håll.


K hjälpte ju mig med maten.....han skar gurka i små bitar & jag gjorde spaghetti & köttfärssås. Nu har vi ätit & disken står på tur. Har även städat hos marsvinen, dom är just nu på grönbete utanför huset. Idag fick K en bok i brevlådan.....en samlingsbok med Alfons Åbergs-sagor så ikväll blir det väl en sån till sagostunden. Sen hoppas jag att min käre son somnar omedelbums.


Kram E

Av BeaTris - 5 augusti 2007 21:06

Nu har älsklingarna kommit & den ena har åkt igen.....hon fick min tillåtelse att sova över, men bara en gång den här veckan, jag har ju faktiskt anmält att hon ska vara där & för mycket knöl kan inte vara uppskattat. Hon har även bestämt sig för att gå på poolparty´t på Onsdag, klart med paket & skjuts.


K ligger & vrider sig i sängen.....ännu en som har svårt att komma till ro. När han kom tidigare så började han genast oja sig över sin onda tå. Snubblat två gånger idag & skrapat den. Förstår att det svider men varför blir allt värre hos Mamma? Innan hade han knappt brytt sig, kan det vara för att han vet att Mammahjärtat ömmar för sin lilla pojk? Han längtar i allafall till dagis, det är ju tur det.


Kram E

Av BeaTris - 5 augusti 2007 17:40

Jajamän.....kom i säng igår, men inte somnade jag för det. Det är det som är nackdelen med att jobba kväll & så morron dagen därpå. Efter alla 78 000 steg (typ) igår så kröp det rätt bra i både fötter & ben & det skulle varit underbart skönt med en fotmassage men den kan jag väl bara drömma om.


Var uppe i varv, hade svårt att slappna av. Jag låg & vred & vände ett bra tag innan jag somnade men har sovit oroligt. Både igår morse & idag vaknade jag en timme innan klockan skulle ringa.....högst irriterande då det tar en stund att komma till ro igen & lagom som jag somnade till, ja då var det självklart dags att gå upp. Tror dessutom det är lite rädsla över att råka stänga av telefonen & försova mig. Helger är det mindre personal samt att tågen inte går så ofta. Skulle det hända en vardag känns det inte lika akut, dom kan klara sig tills jag hunnit dit.


Nu har jag iallafall två dagspass kvar innan en dags ledighet. Blir nog lättare att somna ikväll, kommer vara trött.....dessutom hinner jag komma ner i varv & slappna av & förebereda kroppen på att det är sleepingtime.


Om en stund kommer barnen också, mmmm vad jag längtar efter dom. I ville sova hos M inatt men jag vet inte vad jag tycker om det. Hon vill inte vara på fritis men vi har ju inget val.....jag jobbar till 4, sen tar det en timme att åka hem, hämta K & komma hem hit. Vi får väl ta & prata om det när dom kommer.


Kram E

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards