Alla inlägg under augusti 2007

Av BeaTris - 16 augusti 2007 22:24

Nu ringde det en viss person.....hoppade högt när mobilen satte igång. Frågar om han ska komma.....vad tror han, svarade att jag faktiskt tänkt gå lägga mig. Satt tydligen & drack & käkade jag hörde inte vad. Då ska han väl inte ut & köra. Han lät inte som den jag pratade med häromdan & det hördes att det satt personer där. Kan man inte tänka lite. Han undrade vad jag gjort & om jag tänkt på honom. Även vad jag skulle göra imorrn. Sa godnatt ganska omgående.....ingen lust att visa min gulliga sida, den sparar jag till den som förtjänar den.


Kram E

Av BeaTris - 16 augusti 2007 21:59

Jag är så glad & stolt över mig själv att jag inte tillåtit mig falla för T.....för den typen har inte hört av sig. Det är så skönt att slippa sitta här & känna besvikelse, för det gör jag inte.....inte ett dugg. Om han nu tror att han har mig som i en liten ask så tror han fel & imorrn.....om han behagar höra av sig så ska han få höra att jag faktiskt har en annan dejt på Lördag. Han ska inte tro att jag sitter & väntar, & han ska inte tro att jag jagar. Om han nu vill ha mig för annat än en madrass, ja då får han bevisa det.....hur han nu ska bära sig åt, ska bli kul att se.


Det kan mycket väl kommit annat emellan men då kan man höra av sig & tala om det, är inte det vanligt folkvett? Men det är väl familjen som vanligt, vet så väl hur det är att vara tillsammans med en utländsk kille & jag vet ärligt talat inte om jag vill gå igenom det igen.....trots att det är över 10 år sen jag var ihop med en (A räknas väl knappast)


Alltid komma i andra hand, när det passade honom, när han hade en stund över.....sen om jag var upptagen, det verkade kvitta. Jag låg inlagd på sjukhus i tre veckor.....ganska sjuk. Han hälsade på två gånger & var istället ute & roade sig på annat håll. Ursäkten? Ja att han var ensam.....vad fan (ursäkta) var inte jag då på sjukhuset, eller infektionskliniken snarare. Var riktigt dålig & när jag äntligen skrevs ut hade jag förlorat 8 Kg. Jag fick höra att läkarna misstänkt skelettcancer, dom kunde inte hitta något fel till att börja med & jag såg ut som en knarkare i armvecken efter alla nålstick.


Nu är inte alla utländska av samma kött & blod, ska inte dra alla över en kam men jag ser tendenserna redan nu & det börjar inte bra & då vänder jag hellre på klacken än ger mig in i något som känns osäkert från början.


Kram E

Av BeaTris - 16 augusti 2007 19:33

Nu har jag fått i mig lite kaffe, men inte försvann värken i huvudet för det. Tänkte att det kunde bero på det. Jag har ju vant kroppen vid i allafall en kopp om dan när jag jobbat. Annars är jag ingen större kaffedrickare.


Ute drar det ihop sig igen.....himlen är mörkt grå & det lär säkert komma en skur igen, ta gärna några smällar också så kanske spänningen släpper i huvudet. Ska väl inte klaga, nu vet jag att jag har ett.


Inget hört från T än, han skulle ringa sa han. Det hade ju varit trevligt om han nu ska komma att klockan inte drar iväg till sena kvällen. Där har vi en nackdel till.....han är nattmänniska, det är inte jag så hur ska vi då kunna ha en fungerande relation? Jag är trött vid 10-tiden på kvällarna & går upp tidigt vare sig jag jobbar eller inte. Jag tänker inte ändra mina rutiner för hans skull.


Kram E

Av BeaTris - 16 augusti 2007 16:10

Huvudvärken ger inte med sig.....möjligen för kortare stunder men den smyger sig på igen. Vet inte vad det är.....vädret kanske, något tryckande i luften. Tidigare vräkte det ner här. Hela fönsterrutan blev överforsad. Såg sen att det regnat in, så går det om fönstret får stå öppet under ett skyfall.


Har chattat lite löst med T igen, om det som kanske är på väg att utvecklas mellan oss. Han påstår att han vill att det ska bli vi två.....hur han nu kan veta det efter en kväll. Jag är mindre säker. Kan nog väl bli kär men då måste vi dejta & lära känna varann. Men jag tror det kan ta tid också, kanske inte att lita på honom men med att känna trygghet. Ev ska vi ses senare idag.


Samtidigt har jag ju lovat bort mig på Lördag.....det känns ju lite konstigt, jag måste ju välja en & satsa på det, kan ju inte strula runt & inte veta vad jag vill i flera veckor. Men jag måste lyssna på mig själv.....jag behöver tid, jag behöver få känna av hur det känns Irl för att få veta, för att få en helhet. Sen kan jag ta beslutet.


Kram E

Av BeaTris - 16 augusti 2007 07:50

Fy för mitt dåliga humör igår.....men vädret var inte det bästa heller. Spöregn hela eftermiddagen & framåt läggdags blev det kallare & dimman låg tät över parkeringen. Somnade omedelbums & inget har väckt mig på hela natten.....inte förrens ett par minuter i 7.


Vaknar med ett ryck & undrar vad det är som låter.....fick sms från J, hon ville ha telefonnumret till avd där hon jobbar, hon är alltså på samma som jag var innan jag slutade. Försökte sömndrucket skriva ett svar men det är inte det lättaste, råkade först få det att hamna i utkast.....halvfärdigt. Letade fram det igen & skulle stava färdigt ordet växeln, men kom bara till växe, här måste jag alltså gå in & stava färdigt manuellt.....ja då råkar jag av misstag skicka iväg det. Snacka om borta men jag tror hon fattade.


Inte alls trevligt att bli väckt på det sättet, men jag får väl skylla mig själv som har mobilen påslagen i tid & otid. Men det är till den poolen ringer när det finns jobb så det är nog både för & nackdelar med att den ligger på nattduksbordet.


Har precis fått i mig en alvedon igen.....fortfarande huvudvärk eller igen snarare för jag har ju sovit hela natten utan att må dåligt. Ska nog se till att få i mig lite frukost också så kanske den släpper.


Kram E

Av BeaTris - 15 augusti 2007 22:48

Bläää vilken em & kväll. Har varit på sämsta humöret & bara känt mig nere & deppig. Ska gå lägga mig & dra täcket över huvet & bara sova. Jag har verkligen rört till det i grytan på Spray. Det är lite lugnare nu.....har tre stadiga skrivare:


1) Dejten på Lördag.....M, han känns bra, han fick foto idag & verkade iallafall vilja fortsätta skriva men det är på Lördag vi får se. Det är bara att han är lång, nästan som exet & jag drömmer om en kortare kille. Tänk bara att kunna ge en puss eller kram spontant utan att behöva stå på tå. Jaja vi får väl se på Lördag.


2) En som inte är aktuell för fem öre.....jag vill helt enkelt inte & hur säger jag det på ett vettigt sätt?


3) Sen är det ännu en M.....stackaren, jag har nog inte gett honom en ärlig chans, speciellt inte ikväll. Men han ifrågasätter mig också. Det är svårt att bli 100 % intresserad när det blir så ytligt. När det dessutom börjar med Puss & gumman som jag tidigare skrev så känner jag bara.....blir så trött

Han verkar jättemysig i sin profil & så, men något säger mig att vi mailat tidigare.....på min andra profil & den gången fick jag bild & det var inte alls min typ.


Nu är det jag som ska sova & bli kvitt mitt hemska deppiga humör. Godnatt.

Kram E

Av BeaTris - 15 augusti 2007 15:04

Jag känner mig nöjd med den nya layouten för tillfället, få se hur länge det sitter i :)


Bara gjort ingenting idag & det känns i huvudet, tog mig faktiskt tid att se en film, brukar vara lite för rastlös annars men jag tog fram hammare & spik & slog några slag.....sen satt jag där tills filmen tog slut.


Solen som sken imorse har försvunnit men värmen finns kvar.....kanske därför huvudet känns lite avslaget, jag skulle vilja ha ett hejdundrade åskoväder här men helst inte sitta ensam då förstås, kan behöva någon vänlig själs hand att krama hårt.


Har inte hört ett ljud från T, ändå var han online tidigare & han som var så himla seriös & ville bevisa att jag kunde lita på honom. Släng dig i väggen grabben, mitt intresse växer inte precis av den behandlingen. Ser fram emot Lördags.....då blir det fika med en annan Dejt. Tror det är det som känns mest rätt nu. Men den som lever får se. (Ursäkta Mathias att jag snor ditt ordspråk)


Kram E

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards