Alla inlägg under september 2007

Av BeaTris - 23 september 2007 21:29

Hela den här veckan som varit så har det flera gånger om da´n, samma sträcka kört ett par dumpers & traktorer med släp. I dessa släp har det fraktats jord från punkt A till punkt B. Eftersom K bara varit tre timmar/dag så har det inneburit att jag gått samma sträcka åtskilliga gånger & åtskilliga gånger har jag mött dessa fordon. I mitten av veckan så började en av killarna som körde det ena fordonet hälsa genom att nicka med huvudet.....lite komiskt men samtidigt trevligt med lite småflirt ;)


I allafall.....en dag när vi gick från dagis så körde ett av fordonen förbi ute på vägen & K frågar mig: Vart hämtar dom jorden? Jag svarade jag vet inte.....för jag visste inte. Får då som kommentar: Du säger alltid att du inte vet, men jag vet att du vet. Kanske måste börja med att försöka svara med något annat än: Jag vet inte :)


Appropå flirt så gick jag häromdagen förbi en bil.....Samtidigt så möter jag en kille några meter framför med lite shoppingkassar. När jag passerar bilen så far dess baklucka upp utan att någon var & öppnade den. Det var först när killen tittade på mig & log lite gulligt som jag förstod att det var han som gjorde så bakluckan for upp & nästan fick mig att hoppa högt..... Han var visst tvungen att stajla lite. Men det är alltid trevligt att mötas av & möta någon med ett leende.....mer sånt åt ensamma mammor :)


Kram E

Av BeaTris - 23 september 2007 18:10

Sitter & njuter av lite ensamtid & tystnad. Visserligen står dumburken på i bakgrunden men det är jag ju van vid. Barnen är tillbaka hos exet & just nu känns det rätt skönt.


Efter en vädjan från I om att bjuda hit Morfar & hans fru så har vi haft dom på fika. Jag slängde ihop (med halvhjärtad hjälp från K) en sats syltkakor & så hade jag ju hembakta bullar i frysen & L tog med en påse blåbärsmuffins. Blev en trevlig stund tillsammans med I, hennes kompis R, en lite väl uppstressad K, min egen pappa & så bonusmamma.


Innan dom for hem igen så gick vi ett litet varv. Tjejerna hade gått in till R´s mamma & K valde att ta cykeln runt. Efter det så gick jag med barnen hem till S & T där dom fick lite middag i magen. Nu väntar min singelvecka & jag hoppas det kommer kännas Ok.....precis som det gjort i veckan. Men det är så lätt att känna välmående när barnen är här. Situationen blir en hel annan när jag blir ensam.....men jag ska nog kunna sysselsätta mig.


Kram E

Av BeaTris - 23 september 2007 08:25

Sovmorron till 20 i 8.....inte illa. Men jag har varit vaken några gånger under natten. Annars har jag sovit rätt bra, drömde nu innan jag vaknade om att jag hittade kärleken.....härlig känsla. Jag drömde om en person som jag kände igen som jag kommer se regelbundet framöver.....få se vad det betyder :)


K sover fortfarande & sin vana trogen har han på något sätt puttat ut sin gosepingvin på golvet. Det var den pingvinen vi köpte på Kolmården i somras. Han har några olika gosedjur här & brukar variera sig. Han får sova en stund till innan jag går in & väcker honom.


Kram E



Av BeaTris - 22 september 2007 21:14

Det blir ett kort sista inlägg för min kropp signalerar att den behöver sova så det är vad jag ska göra. Det blev en tidig morron så det känns rätt naturligt att det blir tidigt i säng.


K sover sen någon halvtimme & I är hos R & ska sova där ikväll. R är en jätterar tjej så det känns bra att dom två är kompisar. Oftast leker dom bara den veckan I är här.....då är R hos sin pappa som inte bor så långt härifrån. Hennes föräldrar är också separerade & det kanske är bra för I att ha en kompis som vet vad det innebär att bo varannan vecka här & varannan vecka där.


En vecka går fort & imorron är det dags för barnen att flytta hem till Pappa igen, blir skönt att få lite andrum igen & bara behöva tänka på mig. Men samtidigt så kommer jag sakna mina älsklingar.....kramarna, bråken, tjatet, goset & allt som hör Mammalivet till.


Kram E

Av BeaTris - 22 september 2007 13:47

Efter en liten ändring av brödbak så har jag nu fyllt på frysen med rågsiktslimpor & frallor av bondbrödskaraktär. Peppar, peppar ta i trä så har jag nu haft hembakat bröd i frysen i en månad.....inte köpt på rätt länge alltså & det känns som trenden hänger i sig.


I har cyklat iväg till kalaset nu & jag funderar på att ta en snabb dusch & sen gå ut en sväng med K, han kan behöva lite luft & jag med för den delen.


Är igång med T2 igen på Msn.....han hade långtråkigt & ville träffas. känns det skönt att ha barnen som argument att inte träffas, för vem vet hur lättövertalad jag kan vara nu. Han frågade om veckan, om jag kunde messa när jag kunde ses. Men varför ska vi ses undrar jag? Det slutar med att vi har sex, sen åker han hem till sitt. Nä, den här gången ville han vara med mig & sova över om det var Ok.


Inte alls Ok eftersom jag ska upp på mornarna nu.....varje dag & ge mig iväg på Af´s åtgärd jag är insatt på. Dessutom.....har han inte sagt så tidigare, att han ville vara med mig? Jag är ingen leksak som kan plockas fram & tillbaka hur som helst. Jag råkar vara en människa med rätt mycket känslor & rätt mycket kärlek att ge till rätt person. Så när han frågade hur jag ville ha det så sa jag som nu.....att vi inte träffas alls.


Kram E

Av BeaTris - 22 september 2007 07:46

Även om jag slår upp mina gröna runt 7 på morronen så är det skönt att sova utan att alarmet skräller. Båda brnen har vaknat & kollar lite tv. Jag har planer på att baka idag igen, hittat två sorters bröd jag ska ge mig på. I är bjuden på kalas lite senare, få se vad jag ska hitta på med det andra trollet under den tiden.


Kram E

Av BeaTris - 21 september 2007 15:12

Nu har jag haft Operation Lusbehandling. Har haft i medel i alla´s hår.....mest i mitt eftersom det var där jag hittade dom. Hoppas verkligen det hjälper nu eftersom det är ganska så svårt att kamma slinga för slinga på sig själv supernoga. I ungarnas hår hittade jag inga så det blev bara medel & en liten genomkamning. Vore ju skönt att slippa skiten (rent ut sagt) nu. Det känns så smutsigt på något sätt.


Har dammsugit, tvättat & bäddat rent i sängarna. Skulle behöva en riktig storstädning men det skulle ta hela dan & det har jag inte ork till. Det känns lite helgfint i allafall & det nöjer jag mig med.

I har fått åka till en kompis en stund & K sitter vid Tv:n & kollar Hög växel på Viasat Sport. Dom visade nyss SM i rally.....det som gick här omkring för två helger sen. Vi såg lite av det häromdan också så idag är det väl repris. Men sån är han grabben.....kan kolla samma program om & om igen.


Kram E

Av BeaTris - 21 september 2007 10:15

Fick en fråga av Loppan.....hon undrade hur det går med M & ja ärligt talat så vet jag inte. Jag har ju skrivit tidigare om att jag inte tänker jaga längre, är en kille intresserad så får han visa det. Jag vill inte vara den som ligger på som mest.


M hörde ju av sig förra torsdagen & jag skickade mitt Sms. Det fick jag aldrig svar på så jag kände väl som så att han tyckte jag var totalt knäpp. Först vara väldigt svårflirtad.....nästan likgiltig, sen efter en träff skriva en sån sak. Men jag är ju sån, skriver vad jag tycker, tänker & känner just för stunden.


Eftersom han inte skrev så gjorde inte jag det heller. Samtidigt så kände jag väl att han kanske gör likadant.....väntar & att om jag är intresserad så visar jag det, det var ju ändå jag som var svår från början. Så i Onsdags slängde jag iväg ett helt neutralt mess & frågade om det var bra med honom & barnen.....han har ju sina också nu. Fick svar efter en stund, helt neutralt det också, inget märkvärdigt & svårt att utläsa vad han vill.


Vet inte om han tänker höra av sig, om vi kommer träffas mer eller om han skiter i allt nu. Jag vill heller inte fråga för då kan det bli så fel. Tiden får väl utvisa. Jag går inte & tänker & deppar utan försöker leva ett bra Singelliv, dessutom har jag ju barna denna vecka & det gör att jag helt enkelt inte bryr mig om annat än dom.


Kram E



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8
9
10 11
12
13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards