Alla inlägg under september 2007

Av BeaTris - 28 september 2007 11:04

Har fått i mig frukost nu.....räkmacka, chokladruta & två koppar kaffe, lyxigt va? Var iväg med ett par kompisar & fikade. 33 Kr för alltihop, tycker jag är överkomligt.


Annars blir dagen lugn, har lite disk & papper att plocka undan så det ska jag ta itu med innan jag sticker till jobbet. Hade tänkt boka soltid igår men glömde bort det, få se om jag sticker iväg & kollar om det finns tid innan passet. Skulle vara rätt skönt att få skämma bort sig en liten stund.


M har inte svarat på mina senaste mess men det är inget jag hakar upp mig på, det kommer säkert. Men jag tänker heller inte skriva något.....låter det tjurigt? Det är inte av ren trots jag gör det, bara att jag har gjort så förut, legat på & skickat sms & inte fått svar & så skickat igen. Nu ligger bollen hos M, han får visa lite intresse han också. Kan ju försöka med lite telepati.....M visa ditt intresse & skriv något fint till mig :)


Annars får jag väl rusa ut i gatan & stoppa Flirten som kör fram & tillbaka med sitt släp. Har mött honom några gånger denna vecka också & vi hälsar på varann, ingen annan gör det.....bara han.


Kram E

Av BeaTris - 27 september 2007 17:22

En kväll & en heldag avklarad.....fick en till kväll, imorrn 16-20.45 ska jag jobba igen. Somnade ganska omgående igår kväll, såg klart Grey´s & sen gick jag till sängs. Sov dock lite halvtaskigt imorse, var rädd att försova mig eftersom jag var den som skulle vara först på plan, men jag kom upp i tid.


Så fort jag loggade in på Msn så skrev T2 att han saknade mig jättemycket. Det slutade med att han gick offline snabbare än blixten när jag sa att det var försent, att jag gått vidare. Han frågade om jag träffat någon annan. Ärlig som jag är så sa jag som det var, annars hade han nog aldrig gett upp. Tror han blockade mig, det skulle inte förvåna mig. Men det är upp till honom, en ganska omogen reaktion att inte kunna vänta på svar när han önskade mig lycka till. Kan ju undra om han är en pojke eller man.


Kram E

Av BeaTris - 26 september 2007 13:15

Som det verkar nu så kan det nog dröja innan jag träffar M igen. Det är väl det som är nackdelen med det hela. Han har planer inför helgen & jag, ja jag lär väl spendera den ensam som vanligt. Skönt att han sa det nu i allafall, då kan jag planera in mitt & ev ta jobb ifall chansen dyker upp. Skrev till M att jag ville att han också skulle höra av sig.....jag vill inte vara den som ligger på hårdast & vill faktiskt också känna att han tänker på mig.

Helgen blir förhoppningsvis Ok i allafall, ska nog träffa K om hon fortfarande vill. Hon ville slänga ut A ett tag & så kunde jag komma dit & snacka lite skit. Det var ett tag sen sist nu. Båda har sitt & tänka på så det är lätt att dagarna går.


Har försökt vila lite, känner tröttheten i kroppen då jag låg vaken i natt.....säkert mellan 2 & 4. Men det blir ingen vidare tidig kväll idag. Fick samtal från jobbet, så jag ska jobba ikväll mellan 16-20.30 & imorrn 6.45-16 Kvällens pass hade varit frestande att tacka nej till men jag känner att jag inte har råd till det, vare sig pengamässigt eller jobbmässigt. Ju mer jag kan ta, desto mer vana får jag & ju mer kommer dom att ringa. Så det är bara att bita ihop, dom timmarna går fort. Kom på sen att det är ju Onsdag.....Grey´s Anatomi är ju ikväll & jag missar lite av det men det är smällar jag får ta. Det går väl i repris har jag för mig? Verkar vara spännande avsnitt ikväll.


Kram E

Av BeaTris - 26 september 2007 07:57

Veckans tema hos Tjejsnack handlar om Sommaren 2007


* Vad minns du mest (förutom regnet) från sommaren 2007?

Svar: Att jag jobbade mycket, första sommaren på länge.
 

* Har du haft en skön sommar? Motivera gärna!
Svar: Ja, rätt så ok faktiskt.


* Har du rest något, var? eller stannat på hemmaplan?
Svar: Det blev ett par dagsturer med barnen, till Liseberg & Kolmården, annars var vi hemma.


* Är det viktigt för dig att ligga på stranden och få fin färg?
Svar: Inte nu, visst kan det vara skönt att ligga i solen någon gång men jag behöver inte ligga & pressa.


* Vad är din favoritsyssla på sommaren?

Att bara vara, få ta dagarna som dom kommer, kanske vara lite spontan.


Kram E

Av BeaTris - 26 september 2007 07:35

Det upptäckte jag igår & den lever ordentligt.....kändes skönt att känna den där känslan igen. Längtan, suget, pirret efter en mans hud mot min. Fick svar från M redan vid 8 igår morse, sen var vi igång. Kan det ha blivit 40-50 mess skickade igår? Tur att jag hade kvar i min förbetalda pott, kunde blivit dyrt annars.


Har inget minne av allt vi skrev men det blev mycket ang sex. Jag är på mitt sätt & han är på sitt & vi var väl på lite olika plan ett tag. Flera gånger när jag skrev så tog han illa vid sig & ville lägga ner igen & samma visa fast åt mitt håll, jag tog illa upp när han ville lägga ner. Jag tog ett intiativ för att jag tvivlade på att han skulle höra av sig. Jag kände mig inte säker på att han verkligen är intresserad men han är nog det eftersom han svarar när jag svarar på hans mess då han vill lägga ner. Vi måste kanske bara börja tala samma språk.


Jag kan inte dra alla över en kam, M är kanske undantaget som jag behöver. Efter jobbet när vi skrivit fram & tillbaka & vi båda var rätt heta på gröten så kom han över, vi hade bestämt det tidigare på dan. Men timmarna var som sniglar. Jag var spänd & det kändes genant för så som vi skrivit till varandra & så ärlig men svår som jag varit mot honom har jag inte varit tidigare. Det kan ibland kännas som vi bråkar & är osams & sen blir sams igen.


Jag kan ju känna att vi inte känner varann tillräckligt, finns det några känslor över huvudtaget? Men han skrev innan han kom att han har inte sex med någon han inte känner för & han fick mig att slappna av & verkligen må bra så jag tror nog att jag har känslor för honom också. För jag vaknade inatt & kunde inte somna om. Längtade, saknade & önskade att han var här fast sängen brevid var tom. Han hade jobbat kväll innan igår & så dag.....en massa extratimmar & så dag idag igen,kanske till kvällen. Han behövde nog sova & risken är att det inte blivit mycket sömn, för någon av oss.


Kram E

Av BeaTris - 24 september 2007 19:46

När jag ändå var i farten så gjorde jag det igen.....skickade ett sms till M, men jag har iallafall väntat några da´r sen förra gången. Jag har funderat lite där med. Jag jagar ju faktiskt inte, inte på samma sätt som innan, genom att skicka mess lite tätare. Utan nu väntar jag några dar & inte ligger på så hårt.


M verkar inte ta intiativet här så då får jag ta tjuren vid hornen, så jag har helt enkelt frågat om han vill träffas & fika någon dag innan han börjar jobba. Jag har inte fått svar än men han jobbar ju faktiskt så det är väl därför. Jag har full förståelse om han inte vill träffas mer, för jag agerade nog rätt konstigt den där gången.


Som det känns nu så går kroppen på sparlåga, jag känner inget & har inget större sug efter hudkontakt, hångel & sex. Det kan ju dock ändra sig.....får väl se om några da´r.


Kram E

Av BeaTris - 24 september 2007 19:15

Jag ska vara ärlig & tala om att jag tänkt en del på R, undrat varför det blev som det blev, hur han mår & om jag borde legat i lite mer. Jag har också tänkt tanken att skicka iväg ett mess, bara ett vanligt neutralt hoppas du mår bra mess. Men jag har stålsatt mig för att inte må dåligt, jag har verkligen trängt undan känslorna som fanns där för honom. Men någonstans finns dom kvar.....med säkerhet.


Idag pratade jag med K, både hon & hennes kille vet vem R är, dom vet vilket liv han levde som ung, han har inte varit Guds bästa barn vad jag förstår.....jag vet inte allt men jag kunde ju räkna ut lite på vad han berättat & så. För ett par veckor sen så hade kompisens kille A sett R på tåget & R såg riktigt risig ut & jag misstänker att han är/var inne i en svacka så det sjöng om det.


Jag har ofta tänkt på det, att kanske han slutade höra av sig för att han mådde så pass dåligt & inte ville dra in mig i det. För den killen som satt här på Midsommar & pratade med sitt barn, med mig intill går inte ihop med den kille som K & A beskriver. Alla är värda en andra chans & jag tror R har bättrat sig, bara att han mår inte bra & jag vet ju mer än jag skriver om.....vill inte lämna ut för mycket.


Efter lite snack om detta med K & att jag funderat på att skicka ett mess till honom & att hon höll med så har jag nu gjort det, skickat iväg ett mess. Jag förväntar mig inget svar men jag ville visa att han fortfarande betyder något. Bara hoppas han har det bra.


Kram E

Av BeaTris - 24 september 2007 07:30

Vad tomt det känns utan barnen, det känns nästan i luften att dom inte är här. Varit uppe & tassat några gånger inatt & varit på toaletten. Ganska så trött & får treva mig fram i mörkret för att inte slå i tån i en byrå eller köra huvudet genom glasrutan på dörrn tillbaka in i sovrummet.


Idag blir det alltså åtgärden Aktiv Kompetens. Tillbaka i lokalerna & cafeterian på Komvux där jag läste i våras. Ska bli rätt kul, jag brukar inte ha något emot dessa åtgärder....det brukar bli bra sammanhållning i gruppen. Alla är ju i samma båt så att säga. Nu har ju jag även timviket & det går självklart före så ringer dom & frågar om jag kan jobba så tackar jag självklart ja. Måste bara komma ihåg att ha taggen med mig.


Nu får det bli lite frukost i magen, innan den kurrar allt för högt. På återseende.

Kram E

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8
9
10 11
12
13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards