Alla inlägg den 13 juni 2007

Av BeaTris - 13 juni 2007 22:31

Pratade med exet nyss, det ordnar sig med skjuts dit men kör ihop sig hem. Hans tjej är ju lärare & har själv avslutning så dom måste åka, & det bara en halvtimme efter att det börjat. Då kan ju jag tycka att även om dom är sambos så har han en dotter som faktiskt slutar trean. Tror inte ens dom hinner se den klassen sjunga. Visst att hon behöver åka men måste han göra det också? Jag begär inte att han ska ställa upp men måste han låta så tvär så fort det är något?  Men vi tar oss alltid hem.....vi får väl gå i värsta fall.


Nu ska i allafall jag gå & göra mig iordning för natten & sen sova.

Kram E

Av BeaTris - 13 juni 2007 19:37

K är i säng, I sover hos sin Pappa inatt.....lika bra med tanke på att hon ska upp tidigt. Ska snart ringa dit & höra om exet ska till avslutningen imorrn, skulle behöva åka med. Lite väl långt att gå kanske.


Har fortfarande inte fått något mail ang böckerna.....den jag skickade i Måndags borde ju kommit fram. Blir lite fundersam, har den kommit bort i allafall eller har hon helt enkelt inte bekräftat & godkänt varan? Jag får visserligen pengarna efter helgen om hon inte gör det men jag tycker att hon faktiskt borde göra det så jag får in pengarna, det är lite knapert just nu. Men allt löser sig.....det vet jag sen tidigare.


Kram E

Av BeaTris - 13 juni 2007 14:53

Bara K & jag hemma idag också.....I följde med M hem trots att hon inte ville igår. Men då var hon också trött & kände sig hängig. Hon lät rätt förskyld men sa att hon mår bra så då får jag lita på det. Hon skulle ringa vid 6 igen & kolla av läget när hon ska komma hem. Hon vill ju locka håret imorrn & det ska hon i så fall göra hos exet & tjejen. Det är dom som köpt locktång & kan inte låna ut den eftersom tjejen också ska locka håret. Det innebär att I måste dit & förmodligen ganska tidigt. Kanske bättre att sova där men sen är avslutningskläderna här.....vilket knöl det ska bli jämt. Men flexibel som man är får jag väl lösa det senare om det behövs.


Kram E

Av BeaTris - 13 juni 2007 09:43

Stackars I, hon kom in till mig någon gång inatt.....trött som jag var så har jag ingen aning om vad klockan var. Hon somnade om men den sömnen blev snart störd. Runt 4tiden så började det bli ljust ute, tror det var då i allafall för då hade I vaknat av en envis fluga som störde henne. Vi var nog varma båda två & det tyckte förmodligen flugan var trevligt. Själv var jag fortfarande så trött att jag knappt orkade bry mig, men I hon satte sig upp flera gånger.....jätteirriterad. "Den är ute efter mig" fick jag höra. Till slut gick hon in i vardagsrummet & hämtade flugsmällan. Gav mig två smällar i hopp om att slå ihjäl i allafall en av dom, för när hon satt där i sängen med smällan i högsta hugg så såg hon att det var två. Tyvärr misslyckades hon & till slut tog väl tröttheten över för hon gav upp & somnade om. Nu har jag lyckats slå ihjäl en liten fluga, men vi lär väl få gå på flugjakt innan vi somnar ikväll.


Kram E

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards