Alla inlägg under april 2007

Av BeaTris - 26 april 2007 17:51

Igår var jag & Exet på BVC med K. Det var dags för:

Vägning: 22,5 Kg (1,5 upp på ett år)

Mätning: 116 Cm (7 Cm längre på ett år)

Syn: Perfekt

Spruta: (Polio, difteri, stelkramp & kikhosta) Sköterskan frågade vad han ville börja med & grabben svarar tufft "Sprutan", sagt & gjort.....upp i Pappas knä & när hon sticker honom i armen så tittar han på :O *Spännande* Visst rynkade han på näsan men inget annat. Han sa bara lugnt när det var klart "nu får jag ett märke" Vilken tuff liten kille.

Viskade i hans öra : "Du får be Pappa om en glass" när vi sa hej då. Tror nog han fick en efter maten.


Kram E

Av BeaTris - 26 april 2007 17:33

Jag är bara ute efter sex.



Eller nej, förresten, det skulle ju t.ex innebära att jag skulle vilja dra med mig någon hem från krogen och sedan inte ses mer. Och det vill jag ju inte. Men så här då:



Jag är bara ute efter en sexdejt.



Hmm, en dejt där man enbart har sex låter ju lite enkelspårigt. Det är mycket bättre att bygga upp lite spänning först, liksom:



Jag är bara ute efter en dejt där vi först gör något roligt tillsammans, och sedan har sex.



Ehh, förresten.. Om man funkar så bra ihop att man vill ha sex med varandra verkar det lite bortkastat att gå skilda vägar efter en enda gång.



Jag är bara ute efter ett antal dejter där vi gör roliga saker tillsammans, och har sex.



Och det är ju bra om man verkligen gillar och respekterar varandra. Så här då, kanske:



Jag är bara ute efter någon att tycka om som vill dejta, göra roliga saker, och ha sex.



Sedan vill man kanske inte dela sitt fynd med andra. Inte för att man är svartsjuk eller så, men..



Jag är bara ute efter ett arrangemang där vi tycker om varandra, dejtar varandra och inga andra, gör roliga saker tillsammans, och har sex.



Så där ja, det blev bra. Man vill ju inte ha något sådant där jobbigt och kvävande förhållande.

Av BeaTris - 26 april 2007 07:43

När den här terminen är slut kommer jag & några med mig förmodligen falla ihop i en blöt hög. Det är inte klokt. Nu gjorde jag provet igår.....blev i allafall godkänd, känns ju bra. Men knappt hinner man in i klassrummet förrens man bli överöst med två(!) nya inlämningsuppgifter. Det är inga små heller utan det krävs lite arbete för att det ska bli något av dom. Fram tills V 13/14 så var allt lugnt, det var ingen stress utan det var "det tar vi sen" "vi hinner". Detta kom alltså från våra olika lärare. Nu bara öser dom över oss saker. Börjar känna mig som en urvriden trasa. Nu är jag en sån som inte hetsar upp mig utan jag tänker som så att det går som det går. Betygen är inte superviktiga, jag behöver inte ha Mvg i allt. Men det finns andra som inte klarar det här så bra, som bryter ihop pga all press dom känner. Ska det behöva vara så???


Jag har min press på annat håll.....den ekonomiska biten. Som det är nu läser jag utan ersättning, bra va?? Ska ringa Csn om en stund & prata med dom & sen blir det besök hos handläggaren på AF som stått för finansieringen innan. Det kommer säkert lösa sig, visst känns det jobbigt men än så länge har jag tak över huvet & mat på bordet så jag behöver inte få magsår än.


Kram E

Av BeaTris - 24 april 2007 18:51

Det blev trevligt igår. Lite provsmak & tester av hudkrämer. Dom bjöd på en "ost" gjort på creme fraiche & löksoppepulvret, det var farligt gott. Beställde en sån men ska dela den med J då den burken är ganska stor & det är väldigt dryga produkter. Tog även en paprikakrydda som verkligen smakar paprika.


Jag borde egentligen plugga istället för att sitta här, har ju ett prov i sjukvård imorrn som jag fick dispans på pga begravningen förra veckan. Men istället har jag precis frostat av frysen. Det hade hunnit bli en del is. Men nu är det rent & fint.


Annars är det rätt bra nu, saknar givetvis L emellanåt men det lär jag nog göra ett tag. Börjar även sakna att ha någon, men tänker inte rusa iväg, men när det gäller närhet & sex kommer jag kanske inte riktigt hålla vad jag lovat mig själv. Jag vet inte, får ta det som det kommer. Jag går på min magkänsla så brukar det bli bra. Så länge jag är fri kan jag göra vad jag vill & jag tror det blir lättare att hitta Kärleken när jag inte är fokuserad på att göra det.

Av BeaTris - 23 april 2007 17:18

Ikväll tänker jag inte sitta hemma. J frågade om jag ska med på kryddparty. Igår kände jag inte alls för det men nu har jag ändrat mig. Jag måste köpa ett par ströare till ett par kryddor jag har & som lätt glöms bort däruppe på näst högsta hyllan. Får jag ner dom längst ner kanske jag får för mig att använda dom någon dag.


I skolan idag var jag faktiskt lite motiverad för en gångs skull. Jag var nämligen den som skrev på datorn, det gör att man håller sig mer alert & vaken. Hade dessförinnan fått tillbaka mitt arbete om mag & tarmarbetet jag satt med på sportlovet. Det finns ett inlägg om det i mina gömmor. VG+ blev betyget, kändes skönt. Det finns ändå lite att kämpa för även om jag ibland känner för att ge upp & hoppa av. Men det vore väl bra jävla dumt nu när det bara är några veckor kvar??? Slutar ju 1 juni. Sen är jag klar USKA, skönt. Har ju fått sommarjobb en period men nu gror tankarna att jag kanske borde ta andra perioden också. Jobbar jag bara mellan 50-80 % så är jag  ledig rätt mycket & jag har inga större semesterplaner med barna i allafall. Mmmmm, det tål att tänkas på.


Längtar faktiskt lite efter barna, det känns så tomt här.....ingen att ta ansvar för & ingen som tjatar om det ena än det andra. Vi hade ju så kul igår & det märks att vi alla tre mår bra för det mesta. Visst har vi våra duster men inte alls lika mycket & ofta som för något år sen. Då var allt ganska nytt, barnen behövde anpassas till vårt nya liv. Jag gick arbetslös & kände att ingen behövde mig, vi gick varann på nerverna helt enkelt & skrik & bråk blev en stor del av vardagen. Nu ser jag fram emot Söndagarna, när dom ska komma, & den där ensamhetskänslan kan komma krypandes tidigt på Söndagsmorronen innan dom ska tillbaka till sin Pappa.


Nää, nu måste jag fixa till mig lite, Mamma ringde så klockan drog iväg. Trevlig kväll.

Kram E

Av BeaTris - 22 april 2007 20:29

Igår åkte vi ju hem till K & hennes barn för att sova över. Lika trevligt som förra gången. Massa prat om ditt & datt, god mat & ungarna lekte bra som vanligt.


Idag gick vi ut till lekparken, tog med fikakorg trots det lite kyliga vädret. Fikade ganska snart & efter det blev det kottkrig. Jösses vad vi skrattade, skogen full av kottar, ungar & två mammor som sprang kors & tvärs & kastade kottar hej vilt. Kan undra vem som hade roligast, vi eller kidsen. Var ute i över en timme innan vi begav oss hem. Jag & barna tog pendeln hem hit en timme senare.


Nu är jag barnledig en vecka igen. Har en hel del i skolan denna vecka, måste ta tag i det imorrn men motivationen är nästan på noll.....inge bra alls. Vill bara att terminen ska ta slut.


Kram E

Av BeaTris - 21 april 2007 13:59

Är det inte så? Men jag verkar för tillfället hamnat i en av dom värsta delarna, har ju precis åkt ner i en av dom djupaste dalarna men är förhoppningsvis sakta men säkert på väg upp igen, frågan är nu hur högt upp kommer jag innan det är dags för nästa utförsstup? Kanske planar det ut en aning innan det fortsätter upppåt. Jag hoppas på en utplaning, för ingen mår bra av att det går spikrakt uppåt heller.

Livet är ju något som pågår ju hela tiden, det är inte bara att kliva av hur som helst, jag vill inte kliva av helt enkelt. Jag vill gärna veta hur den här Berg & Dalbanan slutar.


Pratade med C imorse & han säger att han tycker om mig för den jag är, den jag blivit av allt som hänt mig sista tiden. Att jag hela tiden fortsätter att ta mig upp, fortsätter kämpa för att må bra. För hur lätt vore det inte att klappa ihop? Bara lägga sig ner & inte gå upp, men det går inte. Jag kan inte för jag har två barn att ta hänsyn till & allt annat runtomkring. Ansvar som den vuxna kvinna jag är.....försöker vara åtminstone. Jag kan inte sluta leva, tänker inte sluta leva, bara för någon eller något bestämt sig för ge mig några motgångar att bekämpa. Jag fortsätter min Berg & Dalbana trots att den är hisnande ibland, trots att den fått mig att gråta, för den får mig även att må bra & det bästa av allt är att mina fina barn faktiskt finns i en vagn bakom mig.


Kram E

Av BeaTris - 21 april 2007 13:34

Här skiner solen, mest utomhus förstås men lite inne också. Idag åker vi hem till en kompis & hennes barn.....vi tar & sover över där som vi gjorde en annan gång. Blir skönt att få någon att prata med & barnen får leka lite. Väntar bara på att K ska ringa & säga att hon är hemma, hon hämtar sina barn.

Kram E

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards