Alla inlägg den 23 maj 2007

Av BeaTris - 23 maj 2007 17:47

Säger bara easy come, easy go. Hinner knappt få in pengar på kontot förrens dom ska ut igen. Jag har suttit & lagt in alla räkningar som samlats på hög. Efter hyra & alla undra utgifter är betalda så har jag ca 2000 kvar. Lite knapert men det är vad jag brukar ha & det brukar gå så då ska det väl göra det nu med. Hellre det än att lägga massa pengar på skit & spara räkningar. Nu betalar jag varenda en utom två som ska betalas i slutet av Juni. Det känns skönt, gillar inte att släpa efter. Dom måste ju betalas i vilket fall som helst. Jag har även sagt upp varenda dum tidning som jag lockats att ta till mig. Nu är det jag som ska skärpa mig när det gäller pengar.


Fast idag har jag slösat lite. Nya solglasögon, några nya trosor, en BH för bara 49 Kr (jättefin), en luftig sommarklänning (jag som aldrig bär klänning) & ett par leggings. Är bjuden på bröllop på Lördag bara så där så då kan det vara kul med något fint att sätta på sig. Klänningen är grå med vita blommor & ett grått band som går precis under brösten som knyts därbak. Till den ska jag ha ett par vita leggings. Spännande & se hur jag känner mig på lördag.....som ett freak förmodligen eftersom jag nästan alltid har jeans. Frågan är bara vad man ska ha om axlar & armar om det blir kallt, fast jag såg att det skulle bli bra väder men risk för åska i helgen. Men det löser sig på Lördag. Blir säkert trevligt i allafall. Det är en klasskompis som gifter sig & vi är ett par från klassen som blivit bjudna på själva vigseln & festen som är efter middagen. Ska bli kul & se henne, hennes klänning låter jättefin, ringarna är specialgjorda av en kompis till hennes sambo, båda två tillverkar smycken. Deras dotter ska också vara med. Det kommer säkert bli ett fint bröllop. Får uppdatera om det i helgen.


Kram E

Av BeaTris - 23 maj 2007 12:04

Sitter i skolan & väntar på att C ska bli klar med sitt arbete. Vi har slutat & ska snart gå käka lunch. Dom som har arbeten att göra får göra det men jag har ju inget.....klar med allt *Jippiii* & kan bara koppla av & må bra.


Besöket hos Soc gick över förväntan. Har rätt till lite pengar i allafall, närmare bestämt 5639 Kr, dessa ska komma i slutet av nästa vecka. Visserligen ska det tillsammans med Bostadsbidrag & Studiemedel täcka hyra & alla räkningar men ändå, förstår någon hur skönt det känns?? Jag kan slappna av lite, jag kan unna mina barn en trevlig dag i Göteborg utan att behöva säga "Mamma har inte råd".


Sen har dom ringt från Boken, där jag ska jobba V 26-29. Ska nu även om jobba sista perioden också fast inom hemtjänsten. Den tjänsten är Ca 77 % så jag lär nog kunna umgås med barnen en del. Ska bara vänta på schema & alla papper med anställningsbevis & datum för introduktionsdagar. Kan ju bara hoppas jag får jobba mer senare i höst också. Utbildningen har ju verkligen öppnat upp vägar för jobbsökeriet. Har inte så stor koll just nu på läget på arbetsmarknaden men ska väl börja lite försiktigt när skolan är avslutad. Kommer i allafall kunna kalla mig Undersköterska.


Kram E

Av BeaTris - 23 maj 2007 07:25

Igår var en sån där dag då jag kände mig lite extra kramsjuk. Hade konversation med J på Msn & han var likadan. Men nu känns det så fel att träffas, jag tycker ju faktiskt bra om A & vill inte förstöra det. Men det är så svårt ibland, lätt att falla för frestelsen.


Jag pratade med en tjejkompis igår om det här med att vara singel & sen börja dejta. Dels blir man kräsen, sen är det oerhört jobbigt. Även om känslan av ensamhet är hemsk så är det ju ändå rätt skönt. Ingen att ta hänsyn till, jag kan göra som jag vill, träffa vem jag vill, spana in vem jag vill osv. Är jag redo att gå in i ett förhållande? Jag har alltid tänkt mig att när jag träffar någon så ska mina känslor komma med dunder & brak, det ska verkligen blixtra. Men det gör inte det & frågan är om jag någonsin kommer känna så för någon. Jag måste kanske låta det växa fram. Få tid att lära känna en persons alla sidor, som jag nu gör med A.


Han & jag pratade om såna saker igår, vi pratade över en timme om förhållanden, gamla ex, misstag, rädslor osv. Det känns som vi ändå kan prata om det mesta & att vi känner likadant. Vi är båda rädda för samma saker när det gäller nya relationer. Men det gäller nog att leva i nuet, inte tänka flera år framåt & vara rädd att samma misstag som tidigare ska upprepas. Vi har båda haft långa förhållanden, vi är båda föräldrar osv. Vi är på samma nivå i livet. Det är ju i allafall en början & jag är ju inte tvingad att leva med honom resten av livet utan skulle vi märka att det inte känns som det ska ja då får vi väl gå skilda vägar & söka vidare på varsitt håll.


Kram E

Av BeaTris - 23 maj 2007 07:14

Kollade in mitt konto igår.....Csn hade redan satt in en del av pengarna, kändes rätt skönt. Jag passade på att betala av några räkningar, men bör nog ta det lite lugnt tills jag vet hur det blir med Soc. Ska ju kunna betala hyran för Juni om jag inte får den hjälp jag själv anser att jag har rätt till. Det som känns skönt är att det bara är tillfälligt. Jag är snart tillbaka i gamla spår igen.


Fick tips av en kompis igår & söka hjälp från något som heter Majblommestiftelsen. Hon hade fått 3000 kr därifrån för att kunna göra något skoj med sina barn. Hon köpte en studsmatta. Jag skulle nog mycket väl kunna få lite pengar, det är inte alltid så lätt att vara studerande/arbetslös ensamstående Mamma. Skulle ju vara kul om jag & barnen kunde göra något mer än bara Göteborg/Liseberg nästa Lördag.....eller kanske köpa dom något kul att syssla med. Det mesta är ju faktiskt kvar hos exet & här har det lilla som finns kommit i form av födelsepresenter & julklappar. Det är ju värt att pröva med dom, vet att en annan kompis som också var ensam ett tag fick 6000 Kr. Så varför skulle inte jag få hjälp??


Kram E

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards