Alla inlägg under september 2008

Av BeaTris - 17 september 2008 08:08

Om några timmar ska jag åka & jobba igen, skulle inte börjat förrens Kl 16 egentligen men nu ville dom ha in mig till 12.30 & det är ju bra, ger mig mer timmar denna månad. Jag vet inte om det är inbillning eller om det faktiskt är så att jag fått mer jobb sen jag fick min medicindelegering. Igår började jag lite röjning i badrummet, måste ju göra lite plats för Rickard´s saker också så jag slängde en del & organiserade om, är inte klar än så jag ska fixa klart med det innan jobbet. Vi gick även upp på vinden & rensade lite, slängde bl.a 2 banankartonger med böcker.....orkade inte enagera mig i att sätta ut dom på någon säljsida & spara dom hade jag inte lust med. Så det fick bli grovsoprummet med en gammal sulky, en trasig Dvd-spelare, väskor & en stege till sängarna som ungarna ärvt, dom har den ju inte som våningssäng ändå. Så nu finns det lite mer plats däruppe. Nästa project blir klädkammaren, måste verkligen skaffa mer förvaring & hyllsystem därinne, just nu ser det ut som Tromben fart igenom & det är skönt att det finns en dörr att stänga så jag slipper se eländet. Nu ska jag fixa mig något ätbart sen blir det badrummet nästa.

Av BeaTris - 16 september 2008 10:20

Idag blir det nog en jobbfri dag, i allafall som det verkar nu. Jag sov ut till halv 9 imorse, somnade om efter att Rickard pussat hej då, vilket han gör varje morron. Han har sovit här varje natt nu i över två veckors tid & hittills går det bra. Jag har påbörjat en rensning i badrummet.....har på tok för mycket grejer så nu har jag slängt en del & gör plats så R ska få plats med sitt sen.

Jag har ju bevakning på Hemnet & nu så finns mitt gamla hus ute till salu, Exet & Tina säljer ju nu för att bygga nytt. Det känns lite konstigt, man känner ju liksom igen huset & vet exakt hur det ser ut. Dom har begärt 1 350 000 för det så det blir interessant att se vad dom får. Det finns vissa hus till salu som varit med ett par månader nu så i vissa fall verkar det inte vara lätt. Ta bara det huset som är byggt 2005 & begärt pris ligger nu på 2 350 000, tidigare var det närmare 3 miljoner dom ville ha. För den summan kan man ligga gärna bygga eget. Dom har tom bytt mäklare sen det kom ut första gången så dom verkar ha problem att få det sålt. Men med tanke på räntorna så är det nog svårt att ta lån.

Jag hann ju inte luskamma Isabella i helgen då det var både Ullared & jobb så det fick Exet göra & tack & lov så var hon lusfri.....känns kanon.

Av BeaTris - 15 september 2008 09:54

Fick en utmaning av Magnus så här kommer mina svar.


5 saker i min frys:

Kyckling, Lax, Bröd, Glass, Pommes

 

5 saker i min garderob:

Pilatesboll, Scarf, Huvjacka, Stickad tröja,, Tunika

 

5 saker i mitt badrumsskåp:

Roll-on, Linsvätska, P-piller, Sminkväska, Nagelsax

 

5 personer som jag utmanar vidare:

Camilla, Karin, Nenny, Angel & Annalee

Av BeaTris - 15 september 2008 09:46

Har varit duktig & mailat iväg veckorapporten till AF, har slarvat lite. Det blev en del förra veckan. Sökte två jobb & så var det ju tre jobbpass. Har fått två pass den här veckan, idag mella 13.30 - 21 & på Onsdag 16 - 21. Få se om det kan bli mer.

Av BeaTris - 15 september 2008 09:31

Ny Måndag, ny vecka & ny dammsugare. Japp, nu är jag av med det gamla åbäket. Jag jobbade ju igår & på rasten så hämtade Rickard & barnen mig. Det tog en stund så bubblade det förmodligen över för Kristoffer skvallrade om att "Vi har köpt ny dammsugare till dig" Det var nog meningen att det skulle bli en överraskning nästa gång jag öppnade städskåpet men Lilleman kunde inte vara tyst. Har fått en Volta Cyclone XL i svart & silver. Det bästa med den är att den är påslös, vilket jag helst ville. Den är tydligen bäst i test & billigaste pris enligt Pricerunner var 1695 men Rickard köpte den på City Gross för 1595. Enligt Rickard var det ett jäkla drag i den & den låter visst lite men det stör inte. Han testade den innan jag kom hem & trots att jag dammsög här i fredags så blev det en del smuts i behållaren. Ska bli kul att städa nästa gång med min nya tuffa spaceiga sak.

Av BeaTris - 14 september 2008 06:36

Snart dags att åka till jobbert & jag hoppas verkligen det går snabbt & lätt. Just nu har jag ingen lust att ge mig iväg men har ju inget val, har ju tackat ja så jag får tänka på pengar så går det kanske lättare. Tar rast vid 13.30 så får Rickard & barnen komma & hämta mig så är jag hemma snabbare. Får äta lite mat, packa ihop ungarnas saker & gosa/prata lite innan det är dags att lämna dom igen & sen tillbaka till jobbet 16.30

Igår blev det en utflykt med Rickard.....till Gekås i Ullared, han hade ju en körning dit så det blev en lång dag för båda barnen, men det gick bra, dom höll sams mest hela tiden & inget gnäll eller tjat inne bland alla kläder.....lite kanske men inget som jag tyckte var onödigt jobbigt. Det blev en del kläder, Älskling var snäll & tog det på sin kredit. Jag hittade bl.a en snygg jacka i Softshell material, Kristoffer fick bl.a ett coolt & bra fodrat regnställ & Isabella blev så glad & nöjd när hon hittade sin efterlängtade sjal, typ Palestinaliknande. Den såg vi flera som hade & hon har velat ha en ett bra tag nu så självklart köpte vi det. Hon tog en vit/svart, jag tog samma + en som var lila/svart. Nya underklder, tröjor, ljus & lite annat blev det också & tillsammans med maten vi åt ute blev det ca 2 800. Men jag får ta hand om allt senare då jag knappast lär hinna idag, beror kanske på hur mycker Rickard & barnen tar hand om. Nu är det dags att röra sig mot bilen, ha en fin Söndag.

Av BeaTris - 11 september 2008 21:49

Det snarkas från tre håll, bara jag som är vaken men bör nog sova jag också, snubblar nästan över tangenterna. Borde ta en dusch & få av mig dagen jobb, men jag orkar nog inte ikväll, får ta det imorron bitti. Jobb ja, skulle ju köra 16-21 idag, kan ju tala om att det blev lite mer än så, total arbetstid idag: 11 timmar. Hann bara få iväg Kristoffer på bussen imorse & börja gå min tänkta sväng så ringer mobilen.....från jobbet. Så det var bara att sätta sig på tåget efter en vända hem & vara på plats till 9. Så det blev 9-21 istället & först fick jag det till 10 timmar men kom sen på att det blev 12 minus raster också såklart. Som tur är så har dagen gått smidigt & hela passet har varit på samma avd så det kändes inte speciellt betungande. Rickard fick ta emot Kristoffer efter skolan & sen Isabella & vad jag förstår så har det varit fullt hus här då båda ungarna hade med varsin kompis hem. Rickard skulle enligt sitt schema haft långhelg (Fre-Sön) ledigt men det skiter sig totalt, imorrn jobbar han till 19.30, på Lördag var det tal om Ullared men han vet inte än, får inte vara ledig i allafall. På Söndag jobbar jag heldag, hinner bara hem, träffa barnen någon timme innan jag ska lämna dom för att sen åka tillbaka till jobbet. Känns så lagom kul, tyvärr går hans irritaion ut på mig & ibland så kan man knappt fråga utan att han fräser, visst jag förstår att det känns pissigt, det tycker jag också. Tur att jag har barnen, få se vad vi kan hitta på. Nu ska jag sova.....

Av BeaTris - 10 september 2008 20:22

Min blogg har blivit nominerad ! Och enligt reglerna ska jag också nominera 7 bloggar.

Regler för detta kommer nedan:

Här kommer reglerna på engelska:

1. The winner can put the logo on her blog.

2. Link the person you received your award from.

3. Nominate at least 7 other blogs.

4. Put links of those blogs on yours.

5. Leave a message on the blogs of the girls/boys you’ve nominated.

 Jag fick nomineringen från Åsa.


Detta är alltid så svårt men mina nomineringar går till:

* Camilla

* Karin

* Loppan

* Nenny

* Jerry (trots jag vet att han fått en)

* Mia

* Angel


Ni som inte blev nominerad: var inte ledsna, jag gillar era Bloggar i allafall =)


*Kram*

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards