Alla inlägg under augusti 2008

Av BeaTris - 14 augusti 2008 08:22

Nu har jag jobbat kväll & dag direkt efter, det är ofta då jag inte riktigt har den där blogglusten, jag har annat jag vill göra. Kristoffer har ju sovit hos Morfar, det gick ganska bra men han känner sig säkert tryggare med sin syster där samtidigt. Han hade nämligen varit ledsen i Tisdags kväll & flera gånger igår sagt att han saknade mig. Det var inte så farligt, det var väl mest att han sa det för att få medkänsla kanske, jag vet inte. I allafall så kom vi hem ganska sent igår efter att Rickard slutat & vi kunde åka ut till sommarstugan & få i oss lite grillad korv & fika & hämta hem sonen. Vi blev bara avsläppta här då Älsklingen ville sova hemma. Han har en tidig busskörning men kommer hit om någon timme då han är ledig mitt på dan. Sen tar han med sig barnen på eftermiddagsrundan. Jag jobbar kväll så han ska vara barnvakt. Det kan dom nog tycka är kul, först åka buss & sen kanske dom kan se en film på hans stora Tv där han även kopplat in surroundljud (stavas det så?)

Jag är sen ledig Fredag & Lördag för att jobba 7-14 på Söndag, lämnar därför av barnen redan på Lördag kväll.

Av BeaTris - 14 augusti 2008 08:08

Läser dagligen mina inlägg från För ett år sen, om man läser på sista frågan under tjejsnack så ser man vad jag ville ha för slags kille. Rickard stämmer ju in på det mesta, förutom biten med barn & separation. Så fel ute jag var, så svårt det var att hitta en kille.....man rättare sagt som vågade falla en gång till trots det han varit med om. Nästan alla jag dejtade som stämde in på det jag sökte blev ju så rädda när det blev mer känslor inblandade. Det handlade bara om sängen, det var då jag dög. Jag är glad att jag vågade dejta Rickard, trots att han inte hade barn, han hade inte ens haft ett förhållande längre än 7-8 månader då han inte hittade någon det stämde så pass bra med. Nu har han mig/oss & han säger flera gånger i veckan hur lycklig han är, att jag gjort honom lycklig. Jag känner ju samma sak, jag kunde nog inte hittat någon bättre, någon som ger mig allt i kärleksväg utan att kväva mig. Så våga chansa på någon som kanske inte stämmer exakt med vad Du söker. Jag vågade & vann en storvinst.

Av BeaTris - 12 augusti 2008 14:17

Om en timme är det dags att åka till jobbet. Kristoffer har blivit hämtad av Morfar & Isabella bestämde sig för att sova hos kompisen en natt till. Jag har hunnit att tvätta & städa lite mina lediga timmar. Inte det roligaste men välbehövligt.


Av BeaTris - 12 augusti 2008 09:31


Finns det något mysigare än ett barn som sover tryggt?

Av BeaTris - 11 augusti 2008 21:55

En dag som bara spenderats i lugna takter, jag har plockat & städat lite & ska fortsätta lite imorron innan jobbet. Jobbar kväll & så dag på Onsdag så Pappa & Lisa kommer ta hand om barnen. Isabella sover borta inatt igen, hos en kompis ute på landet. Kristoffer fick också leka av sig lite, han ringde en kompis i 6-årsgruppen han ska gå i. Dom har ju gått på samma dagis & 5-års så dom har kul ihop. Tänk att skolan börjar på Måndag, sommarlovet har bara rusat förbi. Men det blir nog skönt för dom att komma in i vanliga rutiner igen. Det blir veckobyte nu eftersom det fallit in så i & med pusslet i sommar. Det kommer nog bli bra det med.


R jobbar.....tror jag, han hade en Vikingkörning & jag vet inte vilken. Han har jobbat en del igen men nu blir det snart förändring. Han har nämligen fått en tillsvidaretjänst på schema. Han kommer köra tidiga mornar, kvällar varav en del lite senare men inga helger om det inte behövs extrapersonal vilket det säkert lär göra men det kommer nog bli lättare att planera in om vi vill göra nåt & ekonomsiskt sett blir det också stadigare, han vet vad han gör från dag till dag.


Imorrn ska jag låta bli att ställa klockan, förhoppningsvis får jag sova tills jag känner mig utvilad. Sov eller snarare var totalt däckad ett par timmar tidigare så jag låg & sov medans barnen tog det lugnt. Trots det är jag rätt seg nu & ska krypa ner brevid Kristoffer & Draken han fick, den gillade han skarpt.

Av BeaTris - 11 augusti 2008 10:52

När barnen var små så plockade jag undan kläder & annat som jag ville spara. I flytthasten vid separationen så blev mycket kvar så då & då kommer jag på vissa saker som jag känner att jag vill ha tillbaka så då får jag be Exet om dom.....ibland flera gånger. Nu har jag i allafall fått några kartonger & precis gått igenom en stor tung sak. Den var fylld av böcker en del var inte ens mina så dom får han tillbaka. Men det roligaste var en mindre kartong i den stora som var fylld av minnen. Det var en massa vykort från min Pappa då han reste mycket i jobbet på 70 & 80-talet. Det fanns en hel massa Grattiskort, ända från 1-årsdagen tills 19 år senare då jag fyllde 20. Konfirmationsminnen, bokmärken, skolfoton, poesibok & en kallelse till operation av borttagning av polyperna 1979. Helt sanslöst att Mamma sparat detta åt mig & att det fortfarande finns kvar. Ska köpa in lite snygga boxar på Ikea både till mina & barnens minnen.....för minnen är värda att spara på.


Av BeaTris - 10 augusti 2008 21:37

Jobbhelgen är över & imorrn är jag ledig, det betyder dock inte att jag får sovmorron. Nej ni, runt 07.00 kommer Kristoffer, Isabella ska sova hos en kompis så hon slipper gå upp så tidigt. Men det blir en lugn dag, kanske vi tom kryper tillbaka i sängen. Nu har jag bara 4 arbetsdagar kvar av semesterviket, konstigt känns det. Trots stela ben & ömma fötter, värkande rygg & trötthet så är det helt värt det. Att jobba med äldre är sååå tacksamt & så kul. Det går inte en dag utan skratt, tacksamma leenden & värme över att vi finns där. De lite mindre trevliga bitarna försvinner i det positiva. Jag trivs verkligen inom äldrevården & jag hoppas det märks på mitt arbete & att dom på avd är nöjda med mig.

Av BeaTris - 9 augusti 2008 22:09

I spent my days in vain just waiting
For happiness to come my way
I took for granted all they gave me
I opened my eyes
Finally I realised

This is my life
I don’t wanna change a thing
This is my life
All the pain, all the joy it brings

All through the years
Of blood sweat and tears
Hopes and my fears
All that was meant to be
This is my life
What will be, will be

There’s no denying all the heartaches
Were just a blessing in disguise
If I never made a single mistake
I wouldn’t be here
Part of the plan I believe

This is my life
I don’t wanna change a thing
This is my life
All the pain, all the joy it brings
All through the years
Of blood sweat and tears
Hopes and my fears
All that was meant to be
This is my life
What will be, will be

I've found the key
To set myself free
You'll be amazed
Cos I have the power
To change my ways

This is my life
I don’t wanna change a thing
This is my life
All the pain, all the joy it brings
All through the years
Of blood sweat and tears
Hopes and my fears
All that was meant to be
This is my life
What will be

This is my life 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards