Alla inlägg under juli 2008

Av BeaTris - 9 juli 2008 09:23

Tema: Hem ljuva hem 


1. Använder du mjukmedel till tvätten?

2. Vilken färg har du på köksluckorna?

3. Har du dusch eller badkar


Mina svar:

1. Ja, men jag kallar det nog sköljmedel

2. Minns inte vad den kallas, den är lite brunröd.....terrakottaliknande

3. Badkar, men jag duschar alltid i det



Av BeaTris - 8 juli 2008 21:14

Två dagar av veckans fyra arbetsdagar är avklarade, det går fort när man trivs & har roligt. Jag har en ledig dag imorron & sen jobbar jag 12.30-21.00 på Torsdag, då blir det barnvakt igen. Kom till jobbet med lite dåligt samvete eller vad jag ska kalla det igår. Men det gick över bara jag fick börja jobba. Idag har jag jobbat 6.45-16.00 & så det är en likadan tur på Fredag innan jag får helgen ledig. Nästa vecka blir tuff då jag även jobbar helgen, likaså helgen efter det men det ska nog gå. Idag fick jag äntligen möjlighet att ta delegeringen, känns skönt att ha den.....att kunna avsluta ett arbete hos en boende utan att behöva se till att någon annan ger medicin.


Barnen har haft det bra hos Pappa/Morfar, igår hade dom kompisar att leka med & full rulle var det visst. Dom kom i säng när klockan var närmare halv 11. Idag har dom ritat & spelat spel. Innan dom kom hem så hade dom tittat på båtarna i Berg´s slussar & ätit glass. Jag köpte en liten blomma åt L som Grattis/Tack för hjälpen. En liten vit blomma i röd kruka med stenar & nyckelpigor som dekoration. Få se om det blir en likadan till Mamma på Fredag eftersom det är hon som ska ha barnen mellan Torsdag/Fredag. Nu ska jag ge våra små grisar lite mat & sen ta en dusch.

Av BeaTris - 7 juli 2008 11:09


Idag fyller Pappas fru år. Grattis & Hurra.

Av BeaTris - 7 juli 2008 11:05

Kuddar, regnkläder, extrakläder, leksaker, spel & så två ungar, det är vad Pappa/Morfar packat in i bilen nu. Känns redan tomt men barnen var på bra humör & ser fram emot att få sova över i stugan. Dom kommer ha det bra & idag fyller även L år så det kommer säkert lite folk dit & hälsar på. Jag ska snart ta tåget till jobbet, börjar ju 12.30 idag. Så jag ska snart packa ner daorn & resten av mina saker så jag kan lämna av den väskan hos R innan jag går till jobbet.

Av BeaTris - 7 juli 2008 07:30

                                                  


Det har nog regnat konstant sen igår. Grått & trist men jag ska ju jobba senare så mig gör det inget. Vid 11 kommer min Pappa & hämtar barnen, dom ska sova där inatt då jag jobbar kväll & så tidigt imorron. Det blir till att skicka med stövlar & regnkläder. R har också jobb idag så han har redan åkt, han kunde nog inte pussa mig hej då, jag sov som en stock & I låg på madrass på golvet. Det var K som började där då han inte sov när vi gick & la oss igår, sen vaknade I inatt någon gång så då fick han flytta upp mellan mig & R så I fick madrassen. Idag har jag tänkt väcka dom vid 8, halv 9.....dom kan inte ligga & sova tills 10 som K gjorde igår, det blir helfel då. Sen måste vi packa lite till, kläder & sysselsättning för det blir nog blött ute på landet så dom får vara inne.

Av BeaTris - 6 juli 2008 16:44

Min Älskling har kommit, den lilla irritation jag kände tidigare på da´n försvann igår kväll när jag pratade med honom då han satt utanför Ullevi. Led med honom då han berättade att bussen han hade inte blivit städad innan han tog den igår. Dom som skulle se konserten & betalat 350 kr/skalle för bara bussen hann inte mer än en halvtimme så var det någon som behövde gå på toaletten.....som var totalt nerspydd & inte städad. Älsklingen var hemma halv 6 imorse, 2½ timme efter avslutad arbetstid. Så idag fick han sova & kom innanför dörren då jag recis börjat laga mat. Nu är han iväg med barnen & köper godis, jag tillät det då vi ska se Göta Kanal 2. Den var ju igår på Tv men så sent så jag lovade K att vi skulle se den idag. Det är ett riktigt filmväder så lite extra godis kan nog barnen få om det inte blir en vana. Så nu ska jag ha en mysig eftemiddag med mina tre Älsklingar.

Av BeaTris - 6 juli 2008 10:18

Tittade tidigare hos Loppan & hade där fått ett fint Award. Regeln säger att jag ska ge det vidare till 7 av mina vänner men jag har ju 8 utöver vännen jag fick det av & så dottern som inte har några vänner än så jag ger det vidare till: Angel, Annalee, Camilla, Jerry, Karin, Mia, Nenny & Åsa. Det känns rättvisast så, för det är svårt att välja bort en.

Av BeaTris - 6 juli 2008 10:14

Igår när jag skulle stänga altandörren för kvällen så fick jag syn på två små söta men ack så stickiga figurer.....igelkottar, det var länge sen jag såg en som inte låg överkörd vid vägkanten. Den ena var rätt så nyfiken & kom in på plattorna, han gömde sig först men så lyckades jag fånga den på bild, han ser visst lite rädd ut, sötnosen =)



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards