Alla inlägg under juli 2008

Av BeaTris - 25 juli 2008 21:43

Då var fredagskvällens pass avklarat, gick snabbt som vanligt men jisses så svettigt det varit. Underbara Mamma har blivit klar med min ena tunika till jobbet & varit lämnat den, hon tog tåget & åkte in hit & tryckte ner den i R´s brevlåda. Den blev jättefin, ganska stor så nästa ska hon nog minska ner lite. Men jag tror den kommer vara sval & skön att arbeta i. Hon fick skarva fickorna lite & för att dölja sömmen sydde hon på spets på fickorna & så har jag ett kossa-ansikte på bröstfickan. Ska bli kul att se vad de övriga säger, jag tänkte ha den på jobbet imorrn. När det gäller humöret känns det mycket bättre nu, tror det var lite saknad av att behöva lämna barnen & inte hunnit träffa dom så mycket som det känns då jag jobbat. Saknar ju även R men snart är han på väg hem & när jag har min rast på Söndag så är han här men lär nog sova en del. Förhoppningsvis är det fint väder på Måndag & då vi båda borde vara lediga kanske vi kan ta barnen lite tidigare än jag sagt, kanske åka & bada eller något annat kul.....men vi får se, ingen mening att planera för mycket.

Av BeaTris - 25 juli 2008 11:57

Snart är det dags att jobba igen, känns som igår jag slutade tidigt & hade ledig tid framför mig. Men det går ju bra att jobba bara man (läs jag) kommer dit. Har inte haft barnen så länge men dom kommer ju på Måndag igen & stannar hela veckan. Nästa vecka är det även simskola för K så vi får se hur jag ska pussla ihop det men det löser sig ju som alltid. Det jobbigaste av allt denna månad blir ekonomin, den blir lite kärv då lönen för mina arbetade dagar i Juli inte kommer förrens i Augusti, men det löser sig det med. Lite halvtrist inlägg men är lite låg just nu känner jag men försöker hålla humöret uppe.

Av BeaTris - 24 juli 2008 11:29

Tvätten rullar i maskinerna, ska snart dra igång dammsugningen, hall, kök, toan & vardagsrum känns i störst behov av ett snabbstäd, inget avancerat i dagens värme.Efter en dusch ska jag baka en vinbärskaka & så hoppas jag på att besöket hos K blir av.

Pratade med mamma & hon är igång med min gröna vårdtröja, så den får jag förhoppningsvis efter helgen.....beror ju på vad hon har att göra & vädret. Hon vill ju inte sitta inne & sy när solen steker på utanför. I stack ut med kompisen R & K sitter & spelar dataspel.

Vad gör Du?

Av BeaTris - 23 juli 2008 21:14

Det är vad K måste varit, frågan är om jag hann ut ur rummet innan han somnade. Jag var nyss inne & han sov stenhårt.....under täcket så han var lite svettig redan. Jag väntar på I, måste se så hon kommer in genom porten.....det blev dock ingen övernattning med kompisen. Det skulle vara bra om hon gick & la sig direkt, gärna i sin egen säng. Jag tror nämligen inte hon vill vara vaken själv.


Av BeaTris - 23 juli 2008 20:27

Igår var det 9 månader sen första dejten med Älsklingen & som vanligt är han inte hemma, det är inte så speciellt att fira men han är borta varje månad just det datumet.....känns det som i allafall. Har precis snackat lite med honom på Msn & hahaha, tillåt mig skratta vi har bättre väder så jag sa åt honom att inte ta med det hem. Han trodde han skulle vara hemma vid lunch/middagstid på Söndag. Jag har bett honom om en viss sak, få se om han har det med sig.....avslöjar det senare.

Av BeaTris - 23 juli 2008 20:11

Hade så ont i fötterna när jag kom hem, dom svullnade nog lite av promenaden mellan jobbet---tåget---fritis---hem & värmen som slagit till. Men en stund i soffan med fötterna i högläge & datorn i knä´t gjorde det bättre. Trots att jag är/varit rätt seg under eftermiddagen så har jag plockat & fixat lite. Sorterat tvättad tvätt & tvätt som ska tvättas imorron, filat fötterna & målat nytt lack på tånaglarna, känns fräscht, ska även smörja in dom efter nästa dusch. Imorrn ska jag försöka dra ett varv med dammsugaren.....igen, jag blir så trött, det är bra någon dag sen ser det ut som jag-vet-inte-vad.

Har precis lovat I att hon får ha en kompis här, dom ville vara vakna när jag går & lägger mig & det får dom väl vara på villkoret att dom inte stannar uppe halva natten (bara till halv 12 senast fick jag till svar) & att dom är lågmälda & inte stojar så vi andra (K & jag vill säga) inte kan sova. Ska även baka en kaka tänkte jag, ungarna hade en massa vinbär med sig så jag ska göra något med dom. Senare ska vi förmodligen åka till en kompis & hennes barn, om vädret är bra blir det nog bad, kan vara skönt för ungarna. Nu ska jag fortsätta njuta av mitt vin.....ledig nu fram tills fredag kl 16 & ska snart stoppa K i säng.

Av BeaTris - 22 juli 2008 21:13

Vad skönt det känns när ens barn som trots på tok för få timmar´s sömn vaknar hyffsat lätt, låter sig kläs på & bli dragen iväg till fritis utan gråt & protester. Så har det nästan alltid varit, jag behöver nog inte vara orolig att det ska vara jobbigt. K har haft det jättebra, jag pratade med honom i telefon & han har haft en kompis att leka med & eftersom det varit ganska varmt har dom haft lite vattenlek. Det har även gått bra för I, hon har klarat sig jättebra & vi har haft telefonkontakt med jämna mellanrum. Känner ingen större oro för imorrn, slutar två enligt schema men tänkte skippa rasten & gå tidigare, dom brukar göra så & det blir mindre stressigt till tåget. Nu har K somnat utan problem & det ska nu bli sängen för min & I´s del också.


                               

Av BeaTris - 22 juli 2008 19:28

Blommor / Semester


Gillar du blommor?

K 6 år: Nej

I 10 år: Jupp


Vad gillar du mest för blomma?

K 6 år: Farmors glasögon & blåklint

I 10 år: Gullviva, lilekonvalj & bullblomster


Vad tycker du det ska vara för färg på blomman?

K 6 år: Rosa & blå

I 10 år: Röd, gul, blå eller rosa


Har du plockat några blommor i år?

K 6 år: Nej

I 10 år: Många


Vem fick dom?

K 6 år: Farmor

I 10 år: Farmor, mamma & pappa



Vad är semester?

K 6 år: När man åker flygplan

I 10 år: När man tar ledigt eller åker bort


När brukar man ha semester?

K 6 år: När som helst

I 10 år: På sommaren


Ska du ha semester?

K 6 år: Nej, sommarlov

I 10 år: Nej


Vad vill du göra på din semester?

K 6 år: Vet inte, åka till High Chaparall

I 10 år: Bada, sola & handla


Vilken är den bästa semestern du minns?

K 6 år: Teneriffa, nä Legoland bara tror jag (har inte varit där, vad Mamma vet)

I 10 år: Teneriffa & Frankrike

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards