Alla inlägg under april 2008

Av BeaTris - 5 april 2008 07:44

Frukost: The, 2 grova crisp med ost/leverpastej

Mellis: ---

Lunch: ---

Mellis: 1 äppleknyte, 1 vaniljdröm & 1 bit tårta

Middag: Tacogratäng

Ev Mellis: Några godisbitar


Antal reggade steg: 14 820

Kommentarer om dagen: Är det kalas så är det =)

Av BeaTris - 5 april 2008 06:15

Igår blev det inte mycket till bloggande, men här kommer en liten uppdatering. När jag lämnade K igår så mötte J upp oss, hon gav K ett litet paket.....en pistol & lite skott, gissa om han hade kul med den senare. Efter en promenad följde hon med hit där vi satt & bubblade lite skit.


Hämtade K vid 2 som vanligt & sen var det bara hem, städa klart det sista, baka sockerkaka & tårtbotten, tvätta + börja förbereda middagen. Hade tidigare bestämt att J & övriga familjen skulle komma & äta med oss så det blev en sen kväll med god mat.....i lagom mängd & några glas vin.


Det känns som vinet fortfarande cirkulerar i blodet, känner mig lite tung men ändå relativt utvilad så nu sitter jag här med ett stort glas vatten. Övriga i familjen + kompisen till I sover fortfarande. Jag ska titta till min hembakta tårtbotten & se om den är i lagom höjd eller om jag kanske måste göra en till. Efter det ska jag ta på mig & gå ut & gå för sen blir det fira av.

Av BeaTris - 4 april 2008 06:01

Fredag igen & idag är jag uppe med Tuppen, dvs R ;)

Jag har väl inte sovit så bra inatt, vaknade vid 12 av att jag hörde K gny till. For upp som ett skott & trots att jag sov med linserna i så kunde inte se honom i sängen.

- Var är du?

- Här (en ynklig röst)

- Vart? (kollade toaletten & köket, lite smått panikartad, inte där heller)

Jag hittade en yrvaken K i soffan, vet inte om han gått lite i sömnen eller om han helt enkelt inte vågat ropat då R sov inne hos mig.

I har också vaknat & trött som jag var orkade jag inte bära in hennes madrass. Hon la sig på soffan & när jag nästa gång vaknade till så sov hon där.

En tredje anledning till mitt tidiga uppvaknande är att jag skulle åkt in till jobbet & suttit vak några timmar, men om något hände skulle dom höra av sig. När jag gått upp & fått på mig jeansen & satt på toaletten så ringde dom, jag behöver inte åka in. Skönt på sätt & vis då jag har en del kvar att fixa med idag. Det kan vara skönt att få umgås med R & barnen imorrn & bara ha tårtan att garnera innan allt främmande kommer. Så idag ska jag städa klart & baka tårtbotten & sockerkaka.

Av BeaTris - 4 april 2008 05:59

Frukost: 1 glas oboý, 1 rostad med ost

Mellis: ---

Lunch: 2 kokta korv med bröd

Mellis: 2 fullkornsskorpor

Middag: Ris, kycklinggratäng, svamp & vin

Ev Mellis: ---


Antal reggade steg: 16 641

Kommentarer om dagen: ---

Av BeaTris - 3 april 2008 14:42
62%How Addicted to Blogging Are You?

Hittade ett test hos Sus, hur bloggberoende är du?

Av BeaTris - 3 april 2008 10:45

Känns skönt & veta att jag inte är ensam om mitt humör. Att fler känner igen sig. Det jobbiga är att dom här dagarna alltid infaller i samband med att barnen är här & då går det ut över dom.....mina små älsklingar. Men det går ju över till slut.


Jag & K har varit ute en liten promenad, han är tacksam & lätt att ha med sig. Vi har roat oss med att kasta sten i små bäckar. Ju större sten, desto roligare, men så hittade vi en jättepöl & intill fanns det småsten så vi tog stora nävar båda två & räknade till tre & oj vad det plumsade :D

Barnsligt? Ja kanske men jag tycker man ska ha barnasinnet kvar så länge som möjligt & det har jag allt.

Av BeaTris - 3 april 2008 08:09

Glad att R var här igår, för när vi gick & la oss rann mitt dåliga samvete över & ut i tårar. Mycket spänning i kroppen, mycket Pms-känslor, för det måste det vara. Känns som jag skrev igår att taggarna är utåt hela tiden. Minsta lilla med barnen & jag fräser som en ilsken katt. Det känns inget roligt, men hur kommer man (läs jag) ur den cirkeln.

Idag får jag försöka andas lugnt, när jag känner att det är på väg att spåra ur, 10 djupa andetag. Jag vill att dom här sista dagarna ska bli lugna & fina. När vi dessutom ska fira K på Lördag vill jag vara glad & må bra.

Av BeaTris - 3 april 2008 07:38

Frukost: Caffe latte, 2 grova crisp med ost/leverpastej

Mellis: Müslibar

Lunch: Stuvade makaroner & falukorv

Mellis: Caffe latte, 3 fullkornsskorpor

Middag: 1/3 pizza

Ev Mellis: ---


Antal reggade steg: 11 040

Kommentarer om dagen: ---

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards