Alla inlägg under april 2008

Av BeaTris - 14 april 2008 16:44

Jobbade några timmar på förmiddagen idag, R var hemma med barnen. Det var ju bara K som skulle varit hemma egentligen men I vaknade imorse & hade ont i magen & det tog en stund så kräktes hon.....igen. Senast förra veckan hade hon en natt av kräkningar & nu hoppas jag att kallelsen till VC snart kommer. Ringde VC förut men pga byte av datasystem så kunde hon inte hjälpa mig nämnvärt. Hon sa även att vi skulle återkomma om I blev sämre, frågan är om vi ska överdriva lite & få tid lite snabbare men jag ä'r väl lite för snäll för att göra så utan väntar snällt på min tur. Vi får börja lite försiktigt med att byta ut den rena mjölken till laktosfri för hennes del. Kanske mest hos S eftersom det är där hon dricker mycket mjölk. Förhoppningsvis kommer det räcka med byte av rena mjölkprodukter om det nu skulle visa sig vara det vi misstänker, att hon är lite överkänslig.

Av BeaTris - 13 april 2008 16:28

Veckans tema hos Tjejsnack handlar om Tro


* Tror du på en högre makt/gud? Vad?

Inte Gud själv såsom Bibeln framstår honom, utan kanske mer på Ödet


* Tror du på livet efter döden?

Inte i himmel eller helvete utan mer som något nytt


* Tror du på spöken/andar?

Ja kanske, själv är jag inte mottaglig, men har hört flera berätta om konstiga saker


* Tror du på reinkarnation?

Ja, men inte stenhårt men jag tror att vi på något sätt lever vidare som något nytt


* Tror du på mänskligheten?

Förstår inte riktigt frågan så jag avstår att svara

Av BeaTris - 13 april 2008 12:20

Är fortfarande hos mamma, har försökt hjälpa henne med lite lektioner i hur internet fungerar, frågan är om hon kommer klara sig utan min hjälp när jag åker hem sen. Men hon måste ju försöka lite själv & tids nog kan hon nog klara sig ganska bra.


Snart blir det lunch, potatismos & lax i ugn.....gott. Sen ska jag snart börja tänka på att åka hemåt. Härifrån & in till city/stationen är det en bit så vi tänkte gå, mamma ska ändå till simhallen. Så en promenad på 30-45 minuter kan det nog bli. Få se hur många steg jag har hemma & om jag behöver gå en sväng till senare.

Av BeaTris - 12 april 2008 20:57

Grått, grått & ännu mera grått har det varit idag. Snöblandat & regn mest hela dagen. Trots det har jag försökt komma ut & gå lite. Åkte hem till Mamma tidigare idag & nu har vi precis ätit lite ihopplockade godsaker såsom grönsaker, pastrami, ost, kräftstjärtar & lite annat. Har även godis men är inte så sugen så jag funderar på att stoppa undan påsen. Den här veckan ska jag försöka klara mig utan checklista & se om jag kan äta lagom utan att spåra ur. Jag skulle kunna gå lägga mig & somna på studs nu, tröttheten har kommit ifatt mig nu. Imorrn är det Söndag & barnen kommer tillbaka, känns som igår jag lämnade dom hos deras pappa. Den här veckan ska dom tillbaka dit redan på Lördag eftersom dom åker till Paris & Eurodisney nästa Söndag.

Av BeaTris - 12 april 2008 07:24

Vilken match det blev, HV71 vann ju i sudden & har nu fördel med två hemmamatcher, men jag tror LHC har bättre chans, det verkar vara ett starkare lag.


Mycket vin blev det igår, lite onykter när jag vandrade hemåt & det känns fortfarande lite. Jag har haft svårt att sova hela natten så jag gav upp att sova mer när klockan var halv 7. Ska äta lite frukost & sen ta en varm dusch. Ska även gå ut en sväng tror jag.

Av BeaTris - 11 april 2008 17:47

För första gången denna veckan är det 10 000 steg passerade & mer blir det då jag snart ska gå ut igen. Ska hem till en kompis & se LHC vinna tredje finalmatchen ;)


R är i Danmark, fick säkert följa med för han frågade med jag kände att jag inte har råd & han är hemma rätt sent på Söndag & jag får ju hem barnen då.


Åker kanske & hälsar på mamma imorrn, hon har skaffat bärbar dator & behöver hjälp att lära sig lite enklare saker. Hon vill ut på nätet & surfa runt bland dansbandssidor & stickklubbar skulle jag tro så jag får hjälpa henne att hitta lite.

Av BeaTris - 11 april 2008 07:44

Jag har ju hoppat på Midsommartåget, satt upp ett mål på -6 Kg.....hur nu det ska gå ;)

Har i allafall vägt mig idag & kommer hädanefter köra vikten på Fredagar istället. Så håll nu tummarna att jag kan skärpa till mig lite till & gå ner i vikt.

Av BeaTris - 11 april 2008 07:33

Startvikt 7/1: 86,4


Startvikt: 79,7

Förändring: +/- 0

Totalt Midsommartåget: +/-0


Totalt sen 7/1: - 6,7

      

Delmål 1: 80

Delmål 2: 77

Delmål 3: 75

Delmål 4 (Midsommar - 6 Kg): 73,9


Kvar till nästa delmål: 2,7

Kvar till nästa stjärna: 2,3

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards