Alla inlägg under april 2008

Av BeaTris - 19 april 2008 08:35

Det blev väldigt bra stegat igår, 15 233 steg så det kändes i benen på kvällen vill jag lova. När jag får min lön blir det inköp av ett par bra walkingskor, tror jag får ont för att dom jag har nu är så utslitna & nertrampade. Dom är så trasiga inne i hälen att jag nästan får skoskav. Så nya skor är ett måste.


Kvällen igår blev trevlig, gor mat & gott vin.....Tania. Drack dock bara något glas. Efter maten åkte chipspåsen fram, J hade med sig, men jag rörde dom inte, inte ett endaste. Jag har köpt en påse ostbågar, med det nya receptet. Ska se om dom är goda någon gång. Ska även testa Pop delight, har en sån påse med men jag vet att öppnar jag den så blir det svårare att låta bli att äta. Tänker vänta tills jag är riktigt sugen & vill ha något gott.

Av BeaTris - 18 april 2008 13:01

Nu har jag tagit en skön dusch, ska snart gå & hämta K på 5-års. Vi går direkt hem till J & sällskapar med dom resten av dagen. Ska åka in mot stora köpcentrat & handla hem lite. Ikväll blir det hockey & middag med hela sällskapet här hos oss. Potatisgratäng & kött står på menyn, misstänker att det är lite fetare varaiant av gratäng så jag tänkte köpa en mängd fräscha & goda grönsaker & göra en härlig sallad så mängden gratäng inte blir så stor. R gav godkänt till att jag bjöd över J & c/o,men på frågan om han flyr fältet har jag inte fått svar än. Fast jag misstänker att han hellre umgås med oss & står ut med hockeyn än att sitta ensam i sin lägenhet. Så jag passar på att önska er läsare en riktigt mysig eftermiddag & kväll.

Av BeaTris - 18 april 2008 07:07

Idag är det barnbidragsdags.....äntligen, visserligen försvinner lite då jag betalade en räkning men jag kan i allafall handla hem lite basvaror & sånt som är viktigt just nu. Jag har ju dessutom bara en del, alltså för ett av barnen + att jag får det lilla extra i flerbarnstillägg så 1150 kr är vad jag har. Inte sååå katigt men det går att leva på. Nu har jag även fått löneförhöjning, med en hel guldpeng.....10 kr alltså så jag får förhoppningsvis bra lön & bra  aktivitetsstöd den här månaden.


Av BeaTris - 18 april 2008 06:55

Det blev ingen större förändring, bara + 0,1 & det är ju nästintill inget. Men jag kan nog inte fotsätta slarva utan måste nog skärpa till mig lite om det ska bli ett minus nästa vecka. Igår blev det både fika & pizza. Åt bara ½ & det var alldeles lagom. Vi var hemma hos J & hennes familj, där R hjälpte till att installera en router. Det blev rätt sent så J bjöd oss på mat som Tack.  

Av BeaTris - 18 april 2008 06:51

Startvikt 7/1: 86,4

Startvikt Midsommartåget: 79,7


Veckans vikt: 79,8

Förra veckan: 79,7

Förändring: + 0,1

Totalt Midsommartåget: + 0,1


Totalt sen 7/1: - 6,6

      

Delmål 1: 80

Delmål 2: 77

Delmål 3: 75

Delmål 4 (Midsommar - 6 Kg): 73,9


Kvar till nästa delmål: 2,8

Kvar till nästa stjärna: 2,4

Av BeaTris - 17 april 2008 06:34

Tack, för att ni finns & för att ni bryr er, stöttar, peppar & kommer med goda råd. Jag ska inte ge upp, utan fortsätta gå ner i vikt. Samtidigt ska jag försöka att inte vara för hård mot mig själv & inte bli besviken för att det går segt. Jag har ju kommit ganska långt, har fått en större karaktär & blivit bättre på mina rutiner när det gäller ätandet.....en stor vinst i mina ögon. Jag behövde nog bara lite peppning igår & ni gav mig det jag behövde.

Av BeaTris - 16 april 2008 11:16

Fy skäms för min dag igår, jag var på fikahumör så det blev lite för mycket av det. Det värsta var att jag kände att jag kunde klarat mig utan det onödiga men det var som om någon satt på axeln & sa "skit i vikten.....ät det, du vill ju ha"


Jag vill inte tappa fotfästet totalt, jag vill fortsätta gå ner i vikt men just nu så känns det svårt, jag fuskvägde mig igår & vågen stannade runt 80-strecket igen. Dessutom så är det ibland svårt att vara "ensam" om det, jag får avstå medan resten av familjen (R & barnen) äter det dom vill & det känns som dom inte tänker på hur jag känner det. Barnens ätande kan jag ta, men det är svårt när R köper godis & annat han vill äta.


Samtidigt så känner jag att jag måste få "fuska" ibland, huvudsaken är väl att jag i det stora hela försöker tänka viktmedvetet & att jag äter mindre portioner, mer regelbundet & framförallt inte så stora mängde godis. Dessutom är jag ju ute & går mer nu & inte bara när det är dags att hämta & lämna K på 5-års. Det lätta i det här är att peppa & stötta er andra viktresande, varför är det svårare när det gäller en själv?

Av BeaTris - 15 april 2008 09:57

Nu är I i skolan & K på 5-års. I var bättre i magen & förhoppningsvis slipper hon mer ont i veckan. När vi lämnat K fortsatte vi en promenad, jag lyckades få med mig R på vägen också. Ska ta lite Caffe latte nu tänkte jag & jag börjar även bli småhungrig igen. Få se vad det finns att tillgå, både matförråd & plånbok är ganska tomma just nu, skönt att det kommer pengar på Fredag så vi kan handla lite till kvällen & Lördagen.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards