Alla inlägg under februari 2008

Av BeaTris - 23 februari 2008 21:55

Dom gjorde det för tredje gången, ungarna alltså, röstade på vinnarna, jag fattar inte hur dom bär sig åt. Jag slängde in en röst på Patrik Isaksson, tyvärr räckte det inte & jag tycker väl att hans bidrag var bättre än hon som sjöng opera. Men allra bäst var BWO & jag tycker nog det varit bästa bidraget hittills i alla delfinaler & undrar om dom inte kan ta hem allt, tror dom blir farliga. I mina öron så är det helt ok, jag gillar deras musik.



                              

   


(Bild från Aftonbladet)


Av BeaTris - 23 februari 2008 17:03

Nu har vi haft ett kortare besök av Pappa & L, det var trevligt. Hennes semlor smakade gott, men nu är jag bra mätt, få se hur mycket middag jag orkar. Det som kändes bra var att det "bara" var 27%-ig grädde, kändes inte lika onyttigt. Nu är jag nöjd, behöver ingen mer semla i år.....så gott är det inte :)


På Måndag börjar min åttonde viktminskningsvecka & jag inser nu att jag är ganska nöjd med vad jag åstadkommit, på egen hand & med stöd från många här på bloggen. Ändå så verkar jag ibland missnöjd, men jag tror det är min dagliga vägning som gör så, jag vill ha stor förändring varje dag.....fy mig ;)


Räknade precis ut genomsnittet på mina 5,8 Kg & det ger ett snitt på 0,8 kg i veckan. Det är ju mycket om jag tänker efter. En lagom takt med andra ord. Det som gör att det funkar är ju att skriva upp allt i bloggen, den är mitt samvete & jag försöker vara 100 % ärlig mot mig själv & Er som läser.

Av BeaTris - 23 februari 2008 12:50

Karaktären kommer flyga sin kos senare idag ;)

Pappa & hans fru kommer hit.....med semlor, som L har gjort. Men det är ju den första jag äter & förmodligen den enda denna säsong så det sätter nog inga stora spår.


K & jag har pecis ätit lunch, hade ett par burkar med vegatarisk ravioli så vi delade en han & jag. Tycker den är godare än vanlig med köttfärs. Försökte också äta lite mer till frukost, har tänkt på att jag oftast äter lite mindre på morronen & mer framåt eftermiddagen/kvällen. Ska försöka ändra på det inför kommande vecka. Alltid lättare att börja om på en Måndag. Har lite andra mål, men det tar vi på Måndag morron.

Av BeaTris - 23 februari 2008 07:22

Börjar inse att jag kommer inte gå ner till 80 tills imorrn, om jag nu inte får imorron på mig också. Men jag tror jag struntar i datum just nu, det blir när det blir. Jag orkar heller inte äta så vettigt just nu, utan det blir också när det blir. Nu försöker jag hålla mig inom rimliga gränser men just fasta tider är svårt. Jag måste låta förkylningen släppa sitt grepp om mig innan jag tar stora tag igen.


I Torsdags när vi handlade köpte vi ju godis tills idag, lika pra att passa på när jag inte vet om & när vi kommer till affärn nästa gång. Jag hade ca 3 hg i min påse & mestadels sockerfritt. Åt kanske hälften igår & har kvar tills Melodifestivalen ikväll, det är ganska bra gjort. Dessutom har R placerat en 200 grams Schweizernöt i skåpet.....som jag inte rört & tänker inte göra, jag har karaktär nu :)

Av BeaTris - 23 februari 2008 07:20

Dagens vikt: 80,6

Förändring: +/- 0

Totalt sen 7/1: - 5,8


Kvar Till Nästa Stjärna: 0,2

Delmål 1: 80 Kg

Kvar: 0,6 Kg


Frukost: Apelsinjuice, 2 skivor solklart med leverpastej & smörgåsgurka

Mellanmål: ---

Lunch: Vegetarisk ravioli

Mellanmål: Semla (27%-ig grädde)

Middag: ---

Mellanmål: 


Steg: ---

Motion: --

Av BeaTris - 22 februari 2008 12:32

Nu har jag städat klart, ska bara lägga på mattan & ställa tillbaka skohylan i hallen. Det känns skönt att det är rent nu, nu kan jag koppla av i eftermiddag. Har lite påslakan i tvättstugan & ska bädda sängarna men det tar jag senare, nu blir det lite vila.


Det är bara K hemma, I stack tll en kompis. Har värmt lite pizza åt K till lunch, själv är jag inte så hungrig, har petat i mig yogurth till mellis & om en tund blir det Nutrilett, det är vad jag orkar idag. Till middag blir det potatiskroketter & kyckling av något slag.

Av BeaTris - 22 februari 2008 08:21

Dagens vikt: 80,6

Förändring: - 0,2

Totalt sen 7/1: - 5,8

Kvar Till Nästa Stjärna: 0,2


Delmål 1: 80 Kg

Kvar: 0,6 Kg

Måldatum: 24/2


Frukost: ---

Mellanmål: Miniyoggi

Lunch: Nutrilett

Mellanmål: 1 Avokado + några godisbitar

Middag: Potatiskroketter, kycklinggryta & sallad

Mellanmål:  Popcorn & lösgodis


Steg: --- (Orkar inte bry mig idag)

Motion: ---

Av BeaTris - 21 februari 2008 21:45

Tar det i punktform, är trött & tung i huvudet.


* Städade halva lägenheten riktigt ordentligt

* Handlat & fått hem varor

* Spenderat eftermiddagen hos J

* Slarvat lite med mat, inte hungrig på samma sätt vid förkylning

* I sover hos L inatt

* Säger godnatt nu, sov gott.....det ska jag göra



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards