Alla inlägg under december 2007

Av BeaTris - 21 december 2007 17:31

Här är jag riktigt duktig. Jag har diskat, griljerat skinka, städat hos marsvinen & rensat garderober & ungarnas byrå. Nu ska jag ta tag i min också, organisera om lite. Har så rörigt känns det som.

Har även pratat med K & AF (inte arbetsförmedlingen), dessvärre dog batteriet så jag kunde inte prata klart med någon av dom :(



Av BeaTris - 21 december 2007 14:46

Nu är det mesta avklarat. Hängde i stort sett på låset till mataffären imorse. Hittade chokladtomtar, julskinka & allt det andra jag behövde så nu blir det en god jul :) Det jag missade var färsk ananas, såg ingen men det är inget måste & jag kan nog hinna få tag i en om jag ångrar mig. Ett par dar kvar ju.


Vi har även varit & handlat julklappar till R´s brorsbarn & mina två som ska vara från R. Ska snart slå in dom & lägga under granen bland alla andra. Har varit hos Mamma & lämnat skumtomtar, hämtat lite frukt & grönt & så tog vi med hennes paket till barnen. Dom blir allt bra bortskämda.


Nu har jag precis ätit lite rester av gårdagens kebab. Har också en skinka som står & väntar på att griljeras. Sen ska jag städa hos dom små svinen, & ge dom lite gott att äta. Städa ska jag göra imorron när R jobbar. Han fick även hoppa in lite extra nu, det är ju en bil som blivit påkörd vid en tågövergång (ingen skadad som tur är) så tågen står still. Har ingen aning om hur länge han blir borta men jag ska nog klara mig ;)

Av BeaTris - 21 december 2007 08:03

En Kram

Det finns något i en kram.

Den värmer om hjärtat,

den välkomnar oss hem.

Den gör det lättare att skiljas åt.

En kram är ett sätt att dela glädje och sorg

eller ett sätt för en vän att visa att dom gillar dig

för att du är du.

Kramar är till för alla som vi bryr oss om.

Från mormor till din granne eller din nallebjörn.

En kram är något fantastiskt.

Den är det perfekta sättet att visa något.

Att visa kärlek som är svår att uttrycka i ord.

Det är underligt vad en kram kan göra för välbefinnandet.

Den fungerar överallt och på alla språk.

Kramar behöver ingen utrustning,

reservdelar eller batterier...

Öppna bara dina armar och ditt hjärta..

[[Okänd]]


(Idén kommer ifrån Dockmamman, kopiera gärna & lägg in en kram på din blogg du också)

Av BeaTris - 20 december 2007 21:08

Har kollat in dokumentären Galen i jul som gick på 5an. Vilka fanatiker när det gäller lampor, vilket jobb dom lägger ner. Men lite läckert var det allt. Det finns faktiskt ett hus här i "byn" som är väldigt ljuspyntat. Det syns utifrån vägen & när man kommer närmare ser man allt bling-bling & färger på ett helt annat sätt. Läckert men jag skulle nog inte vilja pynta mitt eget på det viset.


Sitter här & bakom mig ligger R & snarkar, han är väldans trött, somnar på soffan nätsan varje kväll. I morse jobbade han ju visserligen men jag var uppe före honom. Vaknade innan halv 6 & kunde inte somna om. Nu börjar jag med känna av tröttheten så jag ska nog ta & gå lägga mig jag också. Vi har ju lite att hinna med imorrn så det är ju bra om vi kan komma upp lite skapligt.

Av BeaTris - 20 december 2007 17:16

& grann i stugan *sjunger falskt*


Nu har jag uträttat det mesta av det jag hade att göra. Imorrn blir det sista.

Barnen har varit här & hjälpt till att klä granen & den blev jättefin. Nu är det bara paketen som saknas & dom ska dit efter detta inlägg.

Vi har gott om skumtomtar & choklad nu efter ett besök på Cloettabutiken. Frukt, & lite annat gott ska jag få hämta hos mamma imorron. Hon har tagit på sig att fixa julgröten så tar jag resten. Snart är det julafton, nu börjar nerräkningen :)

Av BeaTris - 20 december 2007 07:23

Idag kom äntligen barnbidraget, nu ska här shoppas :) Men dessvärre är det ju alltför lätt att pengarna rinner som sand genom fingrarna så innan kvällen lär väl nästan allt vara borta igen. Men det är ju jul & julen är till för att ha det mysigt & mysigt ska det bli. Förhoppningsvis har vi en gran ikväll också, en påklädd sådan.


Får ringa & se om barnen har tid senare att komma & hjälpa till. K är ledig från dagis & I har avslutning så hon borde komma hem lite skapligt. Men innan dess har jag lite andra ärenden att klara av. Ut & slåss med andra människor alltså. Kan ju hoppas på att jag & R får det mesta avklarat innan den största ruschen börjar.


R får väl inte lön förrens imorrn, då ska nog han ge sig ut för han har inte börjat med sina klappar än. Då får jag väl göra honom sällskap misstänker jag. På Lördag ska han jobba så då tänker jag passa på att städa lite här, ska rensa i garderober & byrålådor tänkte jag, det är bara en enda röra nu har jag sett på sistone. Dessutom finns det nog lite kläder som inte används & & som blivit för smått.

Av BeaTris - 20 december 2007 07:04

Jag hittade den söta sidan Sagopalatset. Här finns dockor, gosedjur & en hel del annat gulligt till små & stora barn. En aktivitetsfjäril att fästa på bordet kanske vore något för det mindre barnet. Den kan köpas för 329 kr.

Av BeaTris - 20 december 2007 06:52

Idag är det farfars födelsedag. Ska ringa senare i eftermiddag & gratulera. När jag var barn åkte vi ju alltid dit & sen 4 dagar senare igen & firade julafton. Nu är det oftast bara pappa & L som åker dit, fy skäms på mig. Jag borde kanske försöka få med mig R när vi fått våra ärenden avklarade & åka dit med en blomma. Ja kanske, ska tänka på saken.

I allafall.....Grattis på födelsedagen farfar :)

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards