Alla inlägg under december 2007

Av BeaTris - 16 december 2007 14:30

Konstigt vad besöken varierar, det har bara rasat in nya besökare idag om jag kollar på månadsstatistiken.....var kommer ni ifrån, bara undrar :) Självklart är det bara kul även om en del kanske hamnar här av "misstag".


Barnen har precis fått hamburgare & skruvar, själv hoppade jag över den s.k lunchen. Är inte så sugen just nu. R är på väg till sin bror för adventsfika, han åkte direkt från jobbet, vilket jag nästan misstänkte.


Jag har skrivit lite julkort, det blir 10 som får i år, har köpt billiga julkort men frimärken kostar ju. Skulle säkert kunna skriva till några till men jag skickar till dom jag tror jag får ifrån. Kommer det sen kort från någon jag missat får jag väl skicka nyårskort.


Måste göra en vettig adresslista, visserligen finns ju Hitta & Eniro.....vilken tur kanske. Men det kan vara bra att ha till hands, får kanske ta & skriva in vid varje kontakt i mobilen, en ny ide´. Då har jag ju alla samlade & slipper jaga när jag behöver ha en adress.


Jag ska ta vägen förbi macken när jag lämnat barnen & posta dom i den röda lådan. Det är ju sista dagen idag så dom borde tömma den senare ikväll tycker jag, men dom hinner nog fram ändå om det inte är så.

Av BeaTris - 16 december 2007 09:43

Här blev det en välbehövlig sovmorron, ända tills 09.00 Nu har jag kollat igenom lite mailboxar.....har ett par olika. Jag har vidarebefodrat ett par mail & raderat lite gammal skit. Hade fått ett mail med en fet & go orm, den hade mumsat rejält.


Nu ska jag slänga in lite bakeoff baguetter till frukosten. Juice & delikatessyogurth blir det också & självklart tända tredje ljuset. Det blir en mysförmiddag innan ungarna ska in i dusch & få rena kläder. Pappadags igen, då är det skönt att han får dom i gott skick så han slipper ta det redan det första han gör.

Av BeaTris - 16 december 2007 09:41

När tredje ljuset brinner
är snart lucia här
hon bjuder oss på kaffe
och bud om julen bär

Av BeaTris - 15 december 2007 21:26

Ny bakgrund nu, tyckte det kändes rätt att byta till tomtebakgrund nu när Julen närmar sig med stormsteg. Tomtarna är framme även här, synd bara på granen men det blir en, det måste det bli.


Barnen är i säng, sover snart hoppas jag för jag vill komma i säng jag också. R sover hos sig inatt, han ska upp Kl 03 inatt. Han har dessutom jobbat ett par timmar inpå kvällen så han tyckte väl det var bättre att sova hemma hos sig, så han slipper störa oss inatt.


Imorrn är ju Söndag & barnen ska hem till S & T igen & sen ser jag dom nog inte innan Julafton. Ska försöka passa på att träffa ett par kompisar i veckan, det känns som jag "glömt" bort dom lite. Men det är ju så mycket annat, både för mig & dom så visst är det lätt att man har tid men inte den andre. Får väl försöka lösa det & ta en fika med en eller ett par av tjejerna.

Av BeaTris - 15 december 2007 14:10

Jag för min del skulle behöva en ny matberedare & tycker denna för 399 Kr från Expert verkar rätt vettig. Så den får bli dagens julklappstips.

Av BeaTris - 15 december 2007 13:55

I allafall inte idag :(

Jag har en plastgran, alldeles lagom hög för mig. Den fick jag av en kompis första julen efter jag separerat. Tyvärr var foten redan då bara tvåbent, ett saknades. Men vi löste det genom att limma dit en halv galge.....funkade skitbra, tills i år tydligen. Nu har galgen tappat fästet & det är svårt att få dit det igen så jag ska nog ta & köpa mig en ny platsgran, bara hoppas jag får tag på en. Rusta hade skapligt billiga såg jag i reklambladet, bara hoppas jag hinner dit innan dom är slut.

Av BeaTris - 15 december 2007 09:47

Ställ ut en tallrik med sallad i stället för en med mjölk och kakor.

Lämna en liten lapp där du förklarar att han borde gå ner i vikt.

Klättra upp på taket, leta reda på hans släde och ge honom en böteslapp för fortkörning, allt detta medan han är inne i ditt hus och lämnar klappar under granen.

Byt ut hans renar mot exakta plastkopior och se vad som händer när han försöker få dem att flyga.

Lämna en lapp som förklarar att du har åkt på semester och fråga om han inte skulle kunna vattna dina blommor.

Ställ in en ursinnig tjur i ditt vardagsrum. Tänk dig vad som kommer att hända när den får syn på tomtens stora röda dräkt!

Lämna en lapp vid telefonen och skriv att Fru Tomte har ringt och undrade om han inte kunde handla lite mjölk och bröd på vägen hem.

Ha ett överraskningspartaj för tomten när han kommer ner genom skorstenen och propsa på att han inte får gå förrän stripporna har kommit.

Leta upp tomtens släde när han väl gått in i huset och sätt dig i den. Så fort han kommer ut och får syn på dig, så säger du isande kallt "Du borde inte ha missat den sista avbetalningen”! Och åker iväg.

Sätt en kopia av din önskelista på skorstenen där du gjort dina "sista-minuten-ändringar".

Pryd hela vardagsrummet med uppstoppade djur, gevär och jakttroféer. Ställ dem nära granen så att tomten verkligen ser dem. När han har kommit in i vardagsrummet så går du ut och ställer dig på gräsmatten, skriker "Titta, en ren”! Och han har en röd nos!" Och avlossar ett gevärsskott.

Täck skorstenen med taggtråd då tomten är inne i huset.

Lämna en lapp där du förklarar att du har flyttat, och ha med en väldigt svårläst vägbeskrivning till din nya boning.

Lägg en ny tomtekostym framför granen och lägg en kemtvättsräkning bredvid.

Måla hovavtryck över hela dig, och lägg dig på taket. Så fort tomten kommer upp ur skorstenen igen, klaga över att du har blivit nertrampad av renarna och hota med att stämma honom.

Häng påskägg i granen i stället för röda kulor

Klä dig som påskharen, dyk på tomten så fort han kommer ned igenom skorstenen och säg "Den här stan är inte stor nog åt oss båda" med iskall röst......


Värt att testa.......

Av BeaTris - 15 december 2007 09:21

Då var det Lördag, veckan har gått så fort. R är iväg & jobbar, K kollar barn-Tv & jag sitter här.....men bara en kortis, jag måste sätta igång med lite sysslor. Städa, vika tvätt & så funderar jag på att se om det finns en ny tvättid. Jag behöver tvätta upp sängkläderna i både I´s & min säng.


Det jag ser fram emot mest är att pynta & klä granen. Spela lite julmusik & äta ischoklad & pepparkakor. Ischoklad köpte jag igår, få se om jag gör egen.....den köpta är god så det räcker & blir över.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards