Alla inlägg under november 2007

Av BeaTris - 7 november 2007 13:32

Veckans tema hos Tjejsnack handlar om Jämlikhet


* Vad är jämlikhet för dig?
Svar: Att komma överens & kunna mötas på samma nivå.


* Kallar du dig för feminist? Motivera gärna!

 Svar: Nej, jag är inte feminist.


* Är det viktigt att det är 50/50 manliga och kvinnliga chefer?

Svar: Det tycker jag inte, det är viktigare med kompetens. 


* Har du någon gång blivit diskrimerad på grund av att du är tjej?
Svar: Nej


* Är det viktigt att föräldrarna delar 50/50 på föräldrarledigheten?

Svar: Nä inte exakt, men det är ju bra att kunna dela upp det om det passar familjens ekonomi, det ska vara upp till var & en att avgöra.


Kram E

Av BeaTris - 7 november 2007 10:09

Om min farmor hade varit i livet hade hon fyllt år idag. Tror hon skulle blivit 82 år gammal.


Kram E

Av BeaTris - 7 november 2007 09:55

När R & jag började mejla med varandra hade vi båda satt upp murar, ingen av oss vågade inte riktigt släppa någon inpå livet. I morse sa R till mig att jag hade splittrat hans mur totalt. Min ligger också nere i bitar, jag vågar känna tillit igen. Det jag känner för R  är en lugn & trygg kärlek. Jag litar på hans känslor till 100%. Jag märker att han räknar med mig i framtiden, han pratar om nästa sommar, han ger pikar om att flytta ihop men det ligger mycket skoj bakom. På det planet känner jag att jag håller igen, det är på tok för tidigt & jag är inte redo att flytta ihop med någon & det vet R om. Jag har mina behov att få bo själv & ha tid för mig själv & jag tänker inte rusa iväg en gång till. Jag vill vara säker på mina egna känslor först. Jag vill bara ta en dag i taget & leva i nuet.


Kram E

Av BeaTris - 7 november 2007 08:15

Det blir en dag hemma, känner mig lite stressad över situationen just nu. På åtgärden & inget annat. Det är så mycket annat där nu så tiden för att söka arbete blir mindre. Dessa två dagar har jag bara känt mig anti & irriterad så då är det bättre att jag stannar hemma, laddar batteriet & gör det jag behöver för min del. Det är ju ändå det allt handlar om i slutet, när det här är över, då står jag där själv.


Kram E



Av BeaTris - 6 november 2007 06:19

Igår var det full fart hela eftermiddagen. R kom & åt lunch med mig & några i kursgänget. Sen stannande han kvar & höll koll på oss när vi försökte arbeta. Men vid 2-tiden fick vi nog & stack iväg han & jag, först till djuraffären där jag fyllde på förrådet med spån & hö, nu ska det väl räcka några veckor framöver. Efter att vi varit här & lämnat det & sen hem till R & packat ur hans bagage åkte vi till Ikea & shoppade loss lite.


För hans del blev det en glasskiva, neonfärger till hans modellplan & batterier. Åt mig köpte han en stor röd Isig ljuslykta med ljus till & en glasburk till oboýpulvret. Vi mätte även kartongen till mitt köksbord & efter att ha konstaterat att det gick in i bagageluckan på R´s bil så tog vi en vända till. Så nu ligger bord & stolar omonterade i en öppen kartong & väntar på att bli ihopskruvade. Det blev så sent hem tillbaka hit igår så R ska hjälpa mig idag tror jag.


R jobbar samma tur som igår så han är iväg redan, han lämnade en doft av nyduschat efter sig. Han kom & kröp ner under täcket, i bara kalsonger & så iskall, snacka om att vakna till. Jag var nog rätt trött när han gick upp för jag märkte inte ens att hans klocka ringde & att han gick upp & duschade.....inte förrens mitt eget alarm gick igång. 


Kram E



Av BeaTris - 5 november 2007 07:30

Snart dags att ge sig iväg igen. R åkte redan vid sex imorse & slutar om 90 minuter.....snacka om kort dag. Han köpte med sig kinamat igår kväll, kanongott var det. Vi försökte se en film men det gick ju sådär eftersom R var ganska trött så vi gick & la oss istället. Det blev en mysig stund innan vi slocknade. Vaknade inatt av att jag småfrös, var ju ändå naken ;) Då hade R snott hela täcket & lagt sig borta på andra kanten. Snodde tillbaka min del & kröp närmare.


Har varit duktig & diskat upp här nu så jag slipper se det när jag kommer hem. Måste handla hem spån, hö & lite annat idag, få se om jag kan få hjälp av R, han skulle hem & städa & vänta på mig sa han. Har fört över pengar till hyran nu, aktivitetsstödet halkar ju lite men nu så har det kommit in. Förde även över 300 Kr till pappa.....äntligen, måste börja betala av från lånet nu.


Kram E

Av BeaTris - 4 november 2007 17:51

Barnen är nu hos S & T, jag ska spendera några timmar till i ensamhet men sen kommer R & stannar inatt. Han har redan varit här på da´n men jobbar nu & sen ska han syssla lite med sin hobbie, det är bra att han har sitt eget så det inte blir för intensivt. R kom redan straxt efter 9 imorse, då hade jag gjort scones till frukost.....trevligt med besök så dags på förmiddagen.


Annars har det bara varit en slappardag, jag har kört några maskiner tvätt & ska vika den innan jag ska se mina tv-program runt 7 tiden. Ska även ta en lång varm dusch så jag känner mig avslappnad när R kommer, annars lär nog han klara av att få mig det ;)


Kram E


P.s Tjohooo, statistiken är tillbaka såg jag nu :)

Av BeaTris - 3 november 2007 16:21

Jag är trött nu.....trött & lättirriterad. Jag älskar mina barn men jag måste få känna att det ska bli skönt med Söndag, imorrn så här dags har jag lämnat dom till exet. Samtidigt har det varit en fin vecka, med R på besök, få se hur han & barnen knyter an på ett fantastiskt sätt.


Vi har nu varit iväg ett tag, det var fotbollsturneringar i skolans gymnastiksal, mycket ungdomar & föräldrar. K har tillsammans med sina "lagkompisar" spelat en uppvisningsmatch, på skoj & för att visa dom andra hur dessa små knattar har kul på plan. Det togs lagfoto & delades ut medaljer & det var en stolt K som gick därifrån.


Ute blåser det lite småkallt & just nu faller mörkret utanför. Ska snart tända upp lite ljus & börja med maten. R är i Stockholm & väntar på att få köra hem sina resenärer, det lär dröja innan han går av sitt pass, framåt natten är det tidigaste han räknar med. Körningen upp tog längre tid eftersom han fick sitta två timmar i kö pga detta. Sen hur vissa är funtade & försöker vända på motorvägen är för mig ett stort frågetecken.


Kram E



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards