Alla inlägg under november 2007

Av BeaTris - 12 november 2007 07:09

En ny vecka har tagit sin början, försöker just nu få liv i två trötta barn.....båda två i min säng. K hade inte somnat igår när klockan var över halv 10 så då fick jag ta med mig honom in till mig. Det tog inte många minuter så kom I tassandes, hade drömt mardröm sa hon. Självklart fick hon sova hos mig också eftersom jag inte hade hjärta att köra iväg henne. Nu är det dags att fixa frukost här & få upp barnen så vi slipper stressa järnet sen.


Kram E

Av BeaTris - 11 november 2007 21:00

Nu har barnen äntligen kommit i säng, tänk att tiden rusar på när nattningen ska börja. Dom gör gärna lite extra för att dra ut på uppetiden, men se det går inte jag med på. Har försökt prata med I om det här att hon kommer in till mig på natten. Tycker att det får räcka nu, att hon faktiskt borde kunna sova i sin säng natten igenom. Hon gör det hos exet utan problem. Hon skyller dock på sängen här men eftersom hon gjorde så även där innan hans nya flyttade in så tror jag att det är lite psykiskt. När det blir mörkt & tyst så vaknar hon helt enkelt & eftersom hon vet att ena sidan är tom så lyckas hon inte somna om. Får väl börja med att följa henne tillbaka & sitta en stund, men hur ska det gå om jag är trött själv? Men förhoppningsvis blir det lättare med tiden.


Kram E

Av BeaTris - 11 november 2007 20:52

Har inte varit & firat Pappa med presenter, blomma eller annat. Men jag ringde nu & sa Grattis i allafall. Han & L hade varit hos min Farfar en liten stund idag. Berättade lite kort om R, mest för att jag började prata om Ullared & så nämnde det här med julen.


Kram E

Av BeaTris - 11 november 2007 19:07

Det börjar bli dags att planera in julfirandet, vi är ju en ganska stor familj om jag räknar med alla som på något sätt ska träffa barnen. Två år i rad har barnen kommit till mig framåt eftermiddagen/kvällen på själva Julafton. I år känner jag att det skulle vara mysigt att dom är här på morronen. Det ska dom ju vara enligt schemat som vi lämnar/hämtar. Men det skulle betyda att barnen kommer Söndag, hem till Pappa igen senare på Julafton & så tillbaka hit på Juldagsmorron. Frågan är om det känns rörigt för barnen eller om dom kan finna sig i det. Annars kommer dom på Måndagen istället, alltså den 24 & är kvar här hela julen. Jag ska höra mig för lite med resten av min familj & R så vi kan få ihop firandet.


Kram E

Av BeaTris - 11 november 2007 18:58

Barnen har kommit & vi har hunnit lite i allafall. Vikt tvätt, ätit mat, K har lekt med nya leksaker.....inte från mig dock. I har läst sin hemläxa, en bok som hon ska läsa i minst 80 minuter i veckan så ca 4 * 20 minuter & en av dessa gånger ska en vuxen lyssna & skriva under. I stack iväg till kompisen tvärs över, rätt var det var kom dom in & ville ha K med sig ut & åka pulka. Bara att det knappt är någon snö därute utan mest gräs. Men det har tydligen funkat ändå. Nu är det snart dags att få ungarna att gå med på nattningsprocedurerna.


Kram E

Av BeaTris - 11 november 2007 15:38

Tvätten åker för tillfället karusell, jag hade tur & fick en tvättid idag. Inom närmsta timmen så kommer barnen, har faktiskt längtat efter dom, det gör jag ju även om jag inte skriver om dom. Ska bli skönt att få ha dom här en vecka igen.


R har åkt hem till sitt, han börjar jobba snart. Han har ju sovit här varje natt & vi har umgåtts rätt intensivt men det känns inte jobbigt.....inte som med K, killen jag dejtade direkt efter separationen. Han kunde ju inte lämna mig ifred när jag hade mitt eller han var iväg, han kvävde mig helt enkelt. R kan vara iväg på jobbet & höra av sig när han är på väg till bussgaraget. Han hör inte av sig var femte minut bara för att säga jag saknar dig eller något annat i den stilen.


Jag fick mig en liten tankeställare av Mannes kommentar till detta inlägg. Det var en dag då jag kände mig lite nere i humöret. Idag kan jag se det med andra ögon. Jag behöver inte sitta klistrad vid R varje minut. Vi satt tex i ett varsitt hörn av lägenheten med våra datorer i Fredags & det kändes Ok. Det beror kanske på att jag vet vart jag har honom, han är här för min skull (& barnens när dom är här) & inte för att jag är någon att ha i sängen. Vi tar en dag i taget & har ingen brådska & det känns skönt.


Kram E

Av BeaTris - 11 november 2007 14:28

Trots det långa Ullaredsinlägget så glömde jag ju en sak. När R, H & jag var nere på grabbarnas sida, dvs elektroniksidan & hade gått en sväng & var på väg upp, vem möter jag då? Jo exet & hans tjej, ibland är världen bra liten. Det är ju en sak att möta ansikten man känner igen hemifrån när dom åker med bussresan. Men det gjorde ju inte dessa två utan hade egen bil. Det blev lite komiskt, hade inte räknat med att stöta på dom.


Kram E

Av BeaTris - 11 november 2007 14:12

 Det gamla köksbordet, kanske svårt att se hur klumpigt det var.


& så det nya, tycker det passar bättre till tapeterna.


Kram E



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards