Alla inlägg under november 2007

Av BeaTris - 21 november 2007 16:48

Nu har jag fått igång datorn, eller den var klar redan imorse men jag har spenderat dagen med att föra över all musik jag hade i den gamla datorn. Det har tagit sin lilla tid så samtidigt har jag röjt i klädkammaren, rensat bort lite som ska slängas, burit upp en del grejer på vinden samt "möblerat" om. Har också slagit in julklappar till barnen & jag har hittills 6 st till K & 2 till I.....måste kanske komplettera hennes lite.


R jobbar, han är förmodligen på väg hem från en körning till Stockholm & Viking Line. Han kommer väl efter 8 skulle jag tro, beror på hur städningen av bussen går. Han har en körning imorrn också, sen har jag ingen aning om hur han jobbar. Jag ska nog gå på Ljusparty imorrn, få se vad det finns för fint, kanske något nytt till jul. Dagarna går nog rätt snabbt dit nu.


Kram E

Av BeaTris - 20 november 2007 19:17

Veckans tema hos Tjejsnack handlar om Barndomen


*Vad är ditt allra första minne?

Svar: Har en del från när jag var mindre, vet inte riktigt vilket som kom först. men ett är när min mamma var uppe hos grannen. Jag & min bror lekte med dom barnen där. Jag minns inte vad men något får mig att bli urförbannad på min lillebror & jag knuffar med full kraft in honom i en dörrkarm. På den tiden var dom ganska breda & i mitten så var det en smal kant som stack ut. Han for ju självklart rätt in med näsan.....& vad det blödde, mamma & hennes vännina la honom raklång längs diskbänken för att det skulle sluta, jag var så himla rädd att han skulle dö.


* Hur såg din familj ut? Ja, inte till utseendet då förstås ;)

Svar: Det var min mamma, min pappa & lillebrorsan. När jag var 12-13 år så skilde sig mina föräldrar & pappa träffade L som sen dess har varit som en andra mamma.


* Vad gillade du att göra när du var liten?

Svar: Då fanns det ju inte datorer & lika mycket Tv att se på som i dagens läge så vi var ute mycket, lekte kurragömma, burken osv. Lekte också mycket "familjelekar" som mamma, pappa, barn, brevbärare, affär osv.


* Hur skulle du beskriva dig själv som barn?

Svar: Jag var nog ganska blyg, var inte så framåt. Jag hade tex ingen riktigt bra tjejkompis förrens jag var runt 8 år.


* Kommer du ihåg några viktiga händelser som format dig själv till den du är idag?

Svar: Nej, det kan jag inte komma på något, mycket av den jag är idag har kommit i äldre ålder & en stor del av mig har formats efter separationen.


Kram E

Av BeaTris - 20 november 2007 17:55

Vilket lyx, att sitta vid Tv:n samtidigt som jag surfar. Jag lånar R's bärbara, han håller ju fortfarande på med min stationära. Just nu är R iväg ett tag & när han kommer tillbaka har han mat med sig. Då kommer även datorn vara klar så jag kan flytta över det jag vill ha från den gamla hårddisken till den "nya".


Idag har jag kapat håret, eller inte jag utan J har hjälpt mig. Jag hittade en liten lusskit i håret i Söndags kväll, det har kliat något så hemskt, mer blir det väl pga den psykiska känslan. Så i morse köpte jag medel.....igen, för att köra en behandling. Mycket lättare med kortare & urklippt hår. J hjälpte mig även med kammningen, men hon hittade ingenting som liknade ägg eller annat. Jag ska ändå kolla R's hår sen & tvätta upp sängkläder under kvällen. Sen får jag fortsätta kamma & kolla igenom håret. Fast klådan i huvudet kanske även beror på billiga skitschampoon eller tvätt av håret för ofta. Det tär ju säkert på hårbotten.


Annars är det lugnt här, jobbade hela da'n igår. Har fått två pass runt Jul & Nyår. Den 23/12 ska jag jobba 7 - 10 & 13 - 20, Nyårsdagen ska jag jobba 7 - 15.45, så det blir inget större firande. Har ännu inga planer men det får vi göra upp så småningom, det löser sig med all säkerhet. Känns inte som det kommer bli som förra året i alla fall. Då var jag ju ganska knäckt av naturliga orsaker, för den nyfikne finns det dokumenterat i bloggen.


Kram E


Av BeaTris - 18 november 2007 21:47

Nu tänker jag gå sova, men jag lär vakna när R ramlar in, men vad gör det? Ska jobba heldag imorrn, höll på att tacka nej men ändrade mig, måste ju ta det som bjuds. R finns ju kvar, dessutom kanske han vill åka hem till sitt några timmar. Det är bra att vara ifrån varandra också, även om vi har varit det i helgen då han jobbat, men det kommer nog bli ett sånt förhållande, att vi går om varandra en del.


Kram E



Av BeaTris - 18 november 2007 16:16

Visst, jag brukar inte ha massor att läsa när jag loggar in men någon enstaka brukar det vara. Vart har mina trogna läsare tagit vägen.....jag bara undrar? Nu ska jag snart gå & lämna mina älsklingar, sen stannar jag hos J ett tag, snackar bort lite tid. Det lär ju dröja innan R är "hemma", men det kanske är något sevärt på Tv:n ikväll?


Kram E

Av BeaTris - 18 november 2007 09:42

Jaha, ett inlägg försvann, jag missade att kopiera så nu får jag skriva om allt. Tur att det inte var så innehållsrikt & känslosamt. Det jag skriver i detta lär nog inte bli precis likadant men ungefär samma innehåll.


K sov bra på madrassen, tur det kanske. I hade svåigheter att somna eftersom hon hade ont i halsen, båda ungarna är lite halvförkylda. R kom hem ganska sent igår & är nu iväg & ska köra ett gäng till Karlskrona. Han lär inte vara hemma här innan 12 inatt men han har nyckel så han kommer in om jag somnar.


Det blir rätt lugnt idag med tanke på att det är pappadags senare. Jag har att sysselsätta mig med. Det är både städ av I´s rum, disk, tvätt & så ska jag fixa till K´s säng provisoriskt. Tror R kan fixa till den i veckan. Tydligen ska han även hämta en dator åt mig imorrn, vet inte var ifrån men det lär väl märkas.


Kram E

Av BeaTris - 17 november 2007 21:19

Nu blir jag snart less på allt i möbelväg som jag fått ihop & som bara går sönder. För två år sen, vid jul så gick ena benet på fåtöljen av, sen var det ett ben på tresits soffan som sprack.....bara att ta bort. Nu har K´s säng börjat braka ihop. Han har en ribbotten i & i själva sängen, på långsidorna där den vilar så har det börjat nötas upp så nu glider ribbotten iväg, vilket leder till att den ramlar igenom. Det hände första gången häromda´n då jag satt på sängkanten, nästan hela jag for igenom. Nu när jag skulle ut i köket så hör jag stans brak & fattar snabbt vad det är, tänder lampan & får se stackars K ligga med halva kroppen på golvet. Han blev såklart rädd & I också. Nu ligger han på madrassen på golvet, kanske tur att det är sista natten. Jag tror man borde kunna spika eller skruva fast botten i sängen. Får be R ta sig en titt på den imorrn, annars måste jag väl skaffa ny säng.....hur det nu ska gå till, men det löser sig väl.


Kram E

Av BeaTris - 17 november 2007 16:50

Har städat hela lägenheten, dammat, dammsugat & torkat golv. I alla rum uton I´s. Fick en så onödig konflikt med henne tidigare så jag orkade bara inte. Hon lär sig aldrig heller känns det som. Hur svårt kan det vara? Hon sov hos M inatt, hon fick göra det på ett villkor.....att hon skulle sköta sig. Igår härjade hon om att vi skulle spara av kvällens middag till lunch idag åt henne. Hon skulle också höra av sig innan lunch. Men när klockan var över 1 så fick jag ringa som vanligt & självklart blev vi osams. Nu känns det bättre, men har ännu inte städat, det får vara.


Pappa & hans fru kom på fika & jag hann väl nätt & jämnt dusha K, mig själv & se till att vi hade kläder på kroppen innan dom ringde på dörren. Det blev en kort visit men alltid trevligt med lite besök. Har diskat upp nu & ska snart börja göra några varma mackor åt oss tre. R jobbar & kommer senare ikväll. I & K har lekt en bra stund & tillsammans dessutom i K´s rum men nu har dom nog börjat städa därinne. Vore ju skönt om dom kunde hålla sams resten av kvällen.


Kram E

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21 22
23
24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards