Alla inlägg under oktober 2007

Av BeaTris - 9 oktober 2007 07:49

Klockan tickar på & snart ska jag åka på åtgärd.....om jag nu kommer iväg, dom kanske ringer igen. Det gick bra på jobbet men jag måste ta tag i att få delegeringen, det skulle underlätta ganska mycket.


Jag slängde in ett litet smakprov på Rondò Veneziano i inlägget innan. Tycker den musiken är rätt läcker & det finns hur mycket som helst, vet inte hur många skivor dom släppt. Har du inte lyssnat så gör gärna det.

Det verkar bli en fin höstdag, sådär härligt klar & kall, kanske ska ta en promenad senare. Få se hur vädret är senare & hur länge jag blir kvar vid AF.

Kram E

Av BeaTris - 8 oktober 2007 10:05

Veckans tema hos Tjejsnack handlar om Bröst


* Kontrollerar du dina bröst ofta själv/går på mammografi när du ska?

Svar: Jag försöker kontrollera brösten någon gång ibland, det hänger faktiskt en liten påminnelseskylt på duschen. Så jag tänker på det & borde bli bättre på det.


* Är du orolig för bröstcancer?

Svar: Inte speciellt. Jag lever i nuet & skulle det drabba mig, ja då tar jag det då.


* Vad är bröst för dig? Något kvinnligt, något man matar sin bebis med, något sexigt, bara en jobbig sak, annat?

Svar: Jag har nog aldrig riktigt funderat på det, dom är där dom är & jag är född med dom.


* Är du nöjd med dina bröst, eller skulle du vilja förminska, förstora, annat, varför?

 Svar: Ja, har inget behov att ändra på något.




* Dolly Parton har ju försäkrat sina bröst, är det något du skulle kunna göra? Motivera.

Svar: Nä, det skulle jag aldrig göra, så viktiga är dom inte för mig.


Kram E

Av BeaTris - 8 oktober 2007 08:25

Var i stort sett klar för att åka så ringde mobilen. Nu är det jobb 12.30 som gäller istället. Jobbar ju till 21 så det känns inte som någon bra ide att åka in till åtgärden innan, jag blir hemifrån hela da´n & det är inte så lockande. Fick även lite fler pass & det är ju alltid bra. Frågan är vad jag ska göra nu i tre timmar? Söka jobb kanske vore något?


Kram E

Av BeaTris - 8 oktober 2007 07:23

Har inte hört från M på hela helgen, förrens igår kväll. Förstod nästan att han varit iväg, dessutom har han haft sina barn precis som jag. Såg också att mailet jag skrev i Torsdags inte varit öppnat så han visste inte vad jag svarat. Vi har ju hållít på att diskutera fram & tillbaka. Det sista han hade skrivit var ju att han var vilse i skallen. Han ville ha någon men samtidigt inte eftersom han då var tvungen att börja dela alla måsten. På det svarade jag att man måste kanske hitta en balans, hitta någon som är på samma nivå. Man måste våga chansa lite också. Jag var ju beredd att ge honom en chans & se vad det kunde bli av det.


Fick inget svar på just dom meningarna utan han började skriva precis som vanligt. Frågade vad jag gjort i helgen & berättade om sin osv, avlsutade med Kram. Det gjorde han knappt på hela förra veckan, utan mailen kändes bittra & sårande. Så jag fick alla taggarna utåt, allt för att inte bli trampad på. Nu är det precis som om han tänkt om, jag vet inte.....& jag tänker nog fråga om han fortsätter maila. Jag tänker inte tillåta att han leker med mig. Han får bestämma sig & har två val:

Alt 1 är att vi fortsätter där vi slutade, kanske får gå tillbaka en bit för att reparera vägen men det känns inte omöjligt.

Alt 2 är att lägga ner kontakten helt, varför sitta & skriva artighetsmail med någon som jag inte är den rätta för?


Jag känner i allafall att jag kan & orkar gå vidare om han inte vill fortsätta träffas. Jag kanske borde dumpa honom rakt av efter hans sätt att bete sig på & inte ge det en chans, men jag vill se vad det är han är ute efter. Tänker vara neutral, bara vara lite lagom kall.


Kram E

Av BeaTris - 8 oktober 2007 06:59

Efter Tv igår, först Miami Ink & sen Ensam mamma söker kröp jag i säng. Tyckte det kändes tidigt men jag var uppe innan tuppen igår, alltså innan Kl 7 så då är det nog inte så konstigt att tröttheten kommer tidigt.


Om en timme är det dags att åka till Af & åtgärden. Skönt att kunna ta ett tåg tidigare än förra veckan då barnen var här, behöver ju inte åka tidigare än att jag hinner. Få se om det kommer ut några sökbara jobb denna vecka. Af ligger hack i häl & vill ha in veckorapportering i slutet av varje vecka på vad varje individ åstadkommit under veckan. Det behöver inte vara just jobbsökeri men det ska vara relaterat till att lösa sin situation. Förra veckan jobbade ju jag mycket med att komplettera mitt Cv & lägga ut en profil på nätet. Ska fortsätta med det idag förhoppningsvis, beror på vad dom har planerat för oss.


Nu blir det frukost.....the & smörgås, sen ska jag skriva ett inlägg om M så häng kvar.


Kram E

Av BeaTris - 7 oktober 2007 16:01

Eftermiddagen har krupit sig närmare vare sig jag vill eller inte. Är nu en ensam mamma igen. Har lite att roa mig med under några timmar.....tvättmaskinerna är igång & disken ligger i blöt. Disken efter maten med tre ungar. Nu är det bara jag som ska äta en vecka framöver, inte alltid så kul.


I hon beställde ugnsgratinerad falukorv idag så det gjorde jag. Ställde mig & skalade potatis (fy vilket tråkgöra) & gjorde potatismos. Hemmagjort är så mycket godare än pulvermos. Det håller inte I med om.....hon föredrar skolans pulvermos. Det kanske smakar bättre än på min tid, jag får kräkkänningar bara jag hör ordet. Har gjort pulvermos någon enstaka gång men bara för att jag inte orkat annat. Äter det dock inte med glädje *blä*.


K han var ju på kalas tidigare & hade haft kul verkade det som. Lekar, ormtårta & skattjakt efter godispåse.....vad mycket ungar hinner med på ett par timmar, snacka om effektivitet.


Kram E


Av BeaTris - 7 oktober 2007 08:02

Hade nog räknat med att skriva ett inlägg till igår men så bidde det visst inte.....sån´t som händer även den bästa :)


Efter våra fina hösttavlor (Tack Jerry för berömmet) så var det snart dags för matlagning. Enkelt men gott i form av pastaskruvar & kycklingsås. Den brukar jag variera från gång till gång men basen är alltid kycklingfilé skuren i mindre bitar & matlagningsgrädde. Igår blev det även broccoli & chilisås. Blev faktiskt gott & I sa t.o.m att jag var tvungen att göra det fler gånger.....som om jag kommer komma ihåg vad jag hade i just den här gången om några veckor.


Efter Tv-mys & Deal or no deal med barnen hade jag gjort mitt för dagen kändes det som så i säng med tre ungar. M fick ta K`s madrass så han har legat i samma säng som jag. Han somnade ganska omgående men för flickorna tog det en stund. Själv gick jag & la mig innan dom somnat, dom var uppe på toaletten.....sen började dom fnissa & leka med sina mobiler. Fick säga till dom att dämpa sig lite, sen slocknade jag som ett ljus & minns inte mycket mer......tills jag vaknade nästa gång. Sover ju egentligen inget vidare med K intill, försökte flytta honom men det lyckades inget vidare.....han var snart tillbaka bakom ryggen på mig. Han fungerar som en magnet, dras till värmen. Kan ju tala om att jag fått en arm i huvudet ett par gånger under natten.


Nu ska jag fixa frukost, jag har tjyvstartat med en smörgås.....hade ont i magen av hunger så jag var tvungen. Kl 10 ska K på kalas, så paket ska slås in & han ska fixas till. I eftermiddag är det tvättstuga som gäller så det händer en del här idag. Sen ska ju även barnen tillbaka till Exet & jag får återigen lugn & ro.


Kram E

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards