Alla inlägg under oktober 2007

Av BeaTris - 12 oktober 2007 08:46

Efter mycket strul så kom äntligen mina pengar från FK.....aktivitetsstödet. Men jag fick några hundra mer än vad jag räknat med så frågan är om VAB-dagen är inbakad också eller om det kommer separat? Det lär väl märkas & mer pengar än beräknat är ju positivt. Har ju lagt undan en del till hyran som jag var tvungen att skjuta upp men nu betalas den på Måndag.....skönt, & så har jag pengar så jag klarar mig till barnbidraget kommer. Behöver inte vända på den sista hundralappen för att få det att gå ihop. Mat finns det ju gott om i frysen ännu men frukt & andra färskvaror går ju åt lite mer när barnen är här.


Sov himla skönt inatt & vaknade till liv runt 8 imorse. Nu sitter jag bara här, stressfri & harmonisk. Ska snart ta en dusch & sen blir det frukost. Idag måste jag städa buren.....snart en vecka sen & det är för mycket, jag brukar försöka städa var tredje/fjärde dag men det har kommit lite annat emellan. Få se senare vad det blir mer för sysselsättning.


Kram E

Av BeaTris - 11 oktober 2007 21:46

Det blev en sen kväll, har bara suttit här & inte orkat skriva, knappt orkat läsa & kommenterat men heller inte stängt av & gått till sängs.....vad är det för fel på mig? Så svårt kan det väl inte vara, ta dig i kragen kvinna.


Har varit borta mellan 8 i morse tills 8 ikväll. Slutade ju 19 på jobbet men kände stressen att hinna med tåget så jag stannade kvar, åt lite med dom andra & tog det lugnt istället. Det var bra rörigt på avd, larm i ett & en som är dålig & kan behöva ha en personal lite längre hos sig. Det behövs en till för guds skull men det kostar pengar.....istället får personalen som jobbar stressa runt som skållade råttor.


Imorrn har vi eget arbete på åtgärden så jag lär sitta hemma, måste göra något vettigt i allafall. Det blir en lång helg känns det som. Jag tycker det är kul att gå dit, prata med andra, skoja, skratta få saker gjorda & inte känna mig så instängd här hemma. Men jag ska nog överleva som jag brukar, ta ett steg i taget.


Kram E

Av BeaTris - 11 oktober 2007 07:26

Välkommen till en ny dag (som coachen på AK brukar säga) & ett nytt inlägg. Sov faktiskt skapligt inatt, känns som om jag sovit i allafall. Det blir en lång dag hemifrån. Hade egentligen tänkt åka in lite senare men det ska vara ett seminarium nu på morronen som tydligen ska vara jättekul.....vissa har ju varit med förr, dock inte jag. Dessutom har jag jobb ikväll 16-19 & jag tror inte jag åker hem innan för att sen åka tillbaka.


Nu är det några dar sen jag hörde ifrån M & jag tror det kapitlet är slut. Gråter inte för det för det är han inte värd. Jag har börjat maila med ett par nya killar, få se vad det blir av det. Men jag hyser inga större förhoppningar utan tar det för vad det är.....någon att prata bort en stund med. Jag väntar bara på att det ska komma in på ämnet sex för det gör det alltid förr eller senare. Snarare en regel än ett undantag & kan någon överbevisa mig så gör gärna det.


Kram E

Av BeaTris - 10 oktober 2007 21:35

Jag kollar på Grey´s Anatomy som är spännande värre.....efter det blir det sängen för min del. Jag har druckit lite varm choklad, får hoppas det inte ställer till med sömnsvårigheter, skulle behöva sova ordentligt inatt känner jag. Nu tänker jag gå borsta tänder & släcka ner så det bara är att gå lägga mig när Tv:n är slut. Godnatt & Sov gott.


Kram E

Av BeaTris - 10 oktober 2007 17:08

Jag är hungrig igen, fast det är ju visserligen snart 5 timmar sen jag åt lunch så det kanske är naturligt. Ska snart rota fram något ätbart. Mår bättre nu, den där konstiga känslan gick över så det var nog bara hunger.


Åtgärden har varit trevlig.....i allafall skapligt. Besök av handläggarna från Af som informerat lite. Efter lunch skulle jag jobbat med mina områdesinriktade Cv:n, det blev inte riktigt så. Det kom lite annat i vägen. Men imorrn så ska jag göra det.....lovar.


Kram E


Av BeaTris - 10 oktober 2007 07:52

Det känns segt idag, känner mig trött, lite yr & nästan illamående. Nu har jag ätit frukost så det blir säkert bättre. Tycker inte jag sover bra om nätterna. Jag vaknar 2-3 gånger & behöver gå på toaletten. Känns inte som jag sover så hårt som jag borde. Vet inte vad det är & varför det är så här.


Ska iallafall åka in till Af en stund & känns det inte bättre vid lunch så åker jag hem igen. Det kan ju vara en förkylning eller något annat på G i kroppen. Bara det inte är kräksjuka.....eller om det är det som är på G så hoppas jag att det kommer nu, när inte barnen är här.


Nästa Onsdag fyller I 10 år & jag måste nu bara köpa presentpapper & slå in hennes paket. Hon får lite blandat.....kläder, en Dvd-film & en Cdskiva. På Lördagen blir det kalas för tjocka släkten & jag måste höra med min dotter hur vi ska göra. Bara fika eller mat & tårta/glass. Tycker väl nästan det vore lite trevligt att bjuda på mat för en gångs skull. Den som lever får se. Nu ska jag fixa till det sista & sen ta benen & gå promenaden bort till tåget.


Kram E

Av BeaTris - 9 oktober 2007 19:16

Det känns som Måndag idag, förmodligen pga jobbet igår. Har ju varit på åtgärden & bl.a fixat med mitt Cv, skrivit ut, ändrat & skrivit ut igen. Nu känns det dock som jag är nöjd med det. Har ju en ganska bred arbetslivserfarenhet & har arbetat inom fyra olika områden: Vård/Omsorg, Produktion inom industri, handel & restaurang/storhushåll. Så imorrn ska jag göra mallar till fyra olika säljbrev, vardera inriktat på varje område, ska även göra en mall med lite olika meningar om mig själv som jag sen kan kopiera & klistra in i en ansökan.


Kvällen känns seg & ensam.....jag har en saknad efter barnen, den kommer krypandes emellanåt. När jag är ensam & har långtråkigt så blir jag sugen på både det ena & det andra & småätandet är en fälla här. Men jag har nu i två dar lyckats låta bli det lite mer onyttiga.....tog frukt till fikat igår tex. Försöker även dricka vatten till maten & när jag är törstig. Det går av bara farten att jag tar något annat annars. Det är inte så att jag tänker hårdbanta men några små bäckar kanske kan bidra till någon viktnedgång. Har ingen våg så jag lär inte ha någon koll i allfall.


Jag tror jag måste ta ett hårt tag med tandborstningen ikväll, kan ha slarvat för det kliar lite runt ett par tänder, mellan & upptill. Känns som det skulle kunna vara lite inflammerat. Hoppas verkligen inte på hål för jag håller fortfarande på att betala på föregående faktura så jag vill inte ha mer till den. Borsta, borsta är det som gäller nu så går det förhoppningsvis över.


Kram E


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards