Alla inlägg under juni 2007

Av BeaTris - 5 juni 2007 08:02

Innan jag bestämde dejt med A första gången hade jag ju även R på G. När jag var ärlig mot honom & sa som det var så blev han nog väldigt sårad.....ledsen i allafall. Jag trodde liksom inte att han var så intresserad av mig. Men det var han tydligen för han slutade skriva.....tills jag för några dar sen kände att jag ville höra hur han mår.


Igår skrev han & frågade om jag var nöjd med killen (A alltså). Berättade sanningen.....att jag inte vet vart vi står, det känns som vi inte är mer än vänner, som visserligen har sex men det är inte vad jag vill ha. Om jag tänker efter så känner jag inget.....ska man inte göra det? När han ringde igår så kändes det bra men ett svagt bra, det var som vilken annan killkompis som helst.


Nu har R & jag fått lite kontakt igen & han har frågat om jag vill ses. Det vill jag faktiskt för hela tiden med A så har jag känt att jag hade velat ge R en chans också. Jag tror han & jag skulle funka bättre ihop. Men innan det blir en fika med honom så ska jag ta reda på vad A känner för mig. Ärligt talat så skulle det inte göra något om han sa att han kände som jag.....dvs att det inte utvecklas. Snacka om tilltrasslade känslor.


Kram E

Av BeaTris - 5 juni 2007 07:46

Spenderade några timmar med en kompis igår kväll. Skönt & komma hemifrån & få lite socialt umgänge efter en heldag för sig själv. Kom hem runt halv 10 & då hade A ringt, men jag tänkte som så att han får väl ringa igen. Det gjorde han & vi pratade en stund.....eller han pratade & jag lyssnade. Han ska flytta i slutet av Juni & det har tydligen uppstått lite problem, men vad kan jag göra? Det han kan göra är ju att prata med dom två hyresvärdarna & se om det går att lösa.


Var redo för sängen vid halv 11 & skulle precis lägga mig & dra täcket upp till näsan när jag ser att jag har sällskap. En ful liten skalbaggeliknande sak kröp omkring på täcket & trodde han skulle få dela säng med mig. Men tji fick den, stygga E hämtade en bit papper & plockade upp den & ner i sophinken. Nog för att jag är ensam men hellre ensam än en sån där i sängen.


Kram E



Av BeaTris - 4 juni 2007 12:01

Först var det horoskop.....nu blir det serier, få se hur ofta, beror på om jag hittar något roande & passande.


Kram E

Av BeaTris - 4 juni 2007 11:54

Av BeaTris - 4 juni 2007 09:41

K är i nuläget på dagis efter en sovmorron till halv 8 skulle jag tro (minns inte så noga) Det var lite segt för honom att somna igår. Inte undra på med tanke på hur länge han sov på morronen. Efter en timme i min säng med pillande på täcket, ommöblering av kuddar & småpratande så fick han komma upp & se Jamie Oliver med mig. Sen gick vi & la oss tillsammans & somnade runt 10 skulle jag tro.


Känns redan tomt efter barnen, får visserligen träffa dom lite imorrn men ändå. Ska gå på dansshowen då. Det är uppvisning ikväll, imorrn & på Onsdag. Tre sena kvällar för I men hon har varit med förr & aldrig klagat. Hon går upp i tid morronen därpå & klarar av skolan bra. Nu är det ju helgdag på Onsdag så då får hon ju sovmorron & kan vara utvilad på kvällen.


Frågan är vad jag ska göra om dagarna nu när skolan är slut. Idag måste jag ringa handläggaren på Af, sen tänkte jag nog fixa till mitt CV & lite såna småsaker. Men jag hinner säkert, kan ju inte sitta här hela dan eller??


Kram E

Av BeaTris - 3 juni 2007 16:05

Som jag skrev tidigare så ska K sova här inatt igen. Han är mitt barn & han går först även om det hade varit trevligt att få göra något för mig själv, men jag kommer ha hela veckan sen så jag hinner. Jag tänker ha en mysig kväll med K.


Frågade faktiskt A i Fredags om han ville komma, men han visste inte. Han hade visserligen något med jobbet så visst förstår jag att det kanske inte är lätt att veta när man kommer hem. Men han borde ju veta om han verkligen vill ses eller inte. Det lät tveksamt kan jag tycka. Jag var även tvungen att bestämma mig ang K & det visste A om. Jag tänker visa att jag inte sitter & väntar på att han ska höra av sig. Nu kommer hans barn imorrn så då lär det väl dröja innan vi ses.....om vi nu kommer göra det igen. Jag vet som sagt inte hur det här känns, det kan lika gärna rinna ut i sanden men på ett sätt så vill jag vara säker på var han står innan jag släpper det helt. Det kan ju vara jag som förstorar saken, lätt att göra det. Men jag tror nog jag måste prata med honom om det.


Kram E 

Av BeaTris - 3 juni 2007 15:54

I hon försvann hem till en kompis lite tidigare. Först var dom här men sen fick dom för sig att gå hem till E istället. Det skulle visst badas.....kanske lite kallt ännu eller??


Eftersom det är genrep på dansen idag så ska K vara kvar ännu en natt. Vi har varit ute i solen ett tag nu. Först sparkade vi boll, sen lekte vi kurragömma.....gömde oss varsin gång. Efter lite lek till ville han fika så då fixade jag iordning en fikakorg som vi tog med ut & satt på en liten kulle & hade det mysigt.


Vi har tittat på när tjejerna tränade lite fotboll på planen.....match tydligen, så fortsatte vi till en tredje lekpark på gården intill där vi gungade innan vi gick hemåt. Nu sitter K vid köksbordet & leker med bilar & jag tittar till Bloggen lite. Väntar på att exet ska hämta lite av barnas grejer, det blir på vägen till dansen. Det blir ju jag som lämnar K imorrn på dagis & dom hämtar. 


Kram E

Av BeaTris - 3 juni 2007 11:58

Tidigt upp & sent i säng.....det blev kontentan av en trevlig dag på Liseberg. Det började väl dock inte så smart. Jag hade totalt missat att vi skulle åkt med bussen från ett annat ställe & inte härifrån. Men vi fick åka med & byta så det löste sig till slut.


Väl framme i Göteborgs så ökade värmen & det höll i sig hela dagen, perfekt väder så det var mycket folk med andra ord. Mycket folk betyder köer, köer & åter köer. Den värsta var nog på eftermiddagen när vi skulle äta. Envisa som vi var så gav vi inte upp trots 1½ timme i kön till Burger King innan vi fick lite mat i magen. Men tid hade vi rätt gott om, 8 timmar närmare bestämt. Trodde väl innan att det skulle bli svårt att slå ihjäl men inte då.


Mina barn är inga vrålåkare (ännu) så för oss räckte det med ett stort åkhäfte.....dvs 18 åkkuponger & 3 biljetter till lyckohjul. Det blev mest barna som åkte men vi vuxna fick följa med på Kaninresan (jag två gånger) Lilla Lots (bara jag) & så Kristallsalongen. K åkte Flygkarusellen & Knatterally på egen hand. Stod så snällt i kön & väntade på sin tur med biljetten hårt i handen. Båda barna åkte Fisketuren tillsammans.


Testade lyckan på några lyckohjul med det slukade bara pengar & gav ingen vidare utdelning. K hade turen & vann en liten väska med blandade godispåsar från Malaco. Annars var det mest andra som vann & fick högvinster. Frågan är hur många hundra som spelars bort? Vi spelade nog lite lagom & spenderade lite inne i en souvenirbutik. Där valde I en söt staty i form av Kaninflickan. K valde en nyckelring med Lisebergskaninen & ett armband med densamma fast som pirat. Nyckelringen gav han nu till mig så jag kan ha den i min nyckelknippa tillsammans med det illgröna nyckelbandet jag köpte. Dom fick också varsitt frostat glas.


Runt 20.30 började resan hemåt & efter bussbyte, hemkomst & sista biten till fots i kyla med en förtvivlad K så var alla i säng runt ca 01.00 skulle jag tro. Sent men ack så skönt att få krypa ner & sova ordentligt, för på en buss sover man inte speciellt bra.


Jag vill ge mina barn en eloge & mig själv lite skäll. Skäll ska jag ha som blir irriterad för deras små egenheter. Ta tex I.....hon var ganska trött ett tag, mycket pga tidigare kvällars dans & skolfest & annat.  När hon är trött så står hon & hänger & ser bara allmänt uttråkad ut. Det gör att jag känner att hon inte uppskattar det som händer. Men det blev bättre efter lite lunch. K han har en tendens till att skutta fram & när han då håller mig i handen så dras ju armen fram & tillbaka, också en struntsak men som jag kan bli måttligt irriterad över. Elogen ska barna ha för trots en heldag med mycket värme, köande, gående osv så gnälls det inte, inte på det sättet man kan höra andras barn göra. Det var heller inget tjat om det ena & det andra. Dom var så nöjda med sina saker dom fick & dom attraktionerna dom fick åka & dom chanserna vi tog på lyckohjulet. Det kunde varit mycket, mycket värre & jag insåg det när jag kom hem.....att jag överreagerar i mycket som dom gör. Så fy på mig & tack till er barn för att ni är ni & att ni är mina.....Älskar Er över allt annat. Puss.


Kram E



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards