Alla inlägg under juni 2007

Av BeaTris - 11 juni 2007 14:28

Visst blev det som jag trodde.....I följde med M hem & kommer hem senare ikväll, äter mat där. Tur att vi bokat in morrondan, annars lär jag väl knappt få se flickan i veckan.


K & jag har roat oss med att göra iste & måla teckningar. Jag har konstaterat att jag egentligen inte behöver köpa målarböcker. Barnen kan göra sina egna & välja motiv själva. Har nämligen en mapp på skrivbordet (datorn) med målarbilder.....närmare bestämt 1018 stycken. Det finns verkligen allt att välja mellan & hittar man ingen & måla ja då ska man inte måla alls.


Har även pratat med med VC om K, vi behövde inte komma dit. Det vi kan göra är att badda med alsolgel & skulle vi tycka att det blir besvärligt med svullnaderna får vi gå dit då. Nu har ju värsta svullnaden gått ner & det är nog bättre att gå när svullnaden är ny. 


Kram E

Av BeaTris - 11 juni 2007 14:19

Innan jag hämtade K så var jag & postade en bok som jag sålt via Blocket. Eftersom han bara är tre timmar så tog jag inte med någon väska med ombyteskläder. När jag kom till dagis så var nästan alla ungar klädda i bara kalsonger/trosor & lekte med en vattenspridare. Härligt värre i den här värmen. Såg dock inte till K någonstans så jag misstänkte att han hade hoppat över duschen. Men det hade han inte, var bara inne & bytte om.....så jag fick med ett par blöta kalsonger hem. Så imorrn är det jag som ska ta med ett gäng & lägga på hyllan. Kan ju inte låta pojken gå utan kalsonger under kortbyxorna.


Kram E

Av BeaTris - 11 juni 2007 10:20

Stekande hett redan vid 8 imorse, då I cyklade till skolan. Jag & K var på väg till dagis. Han ska bara vara till 11:30 eftersom jag går hemma nu, ledig på Torsdag & Fredag eftersom I´s skolavslutning är på Torsdag.


Suttit i telefon med K, hennes dotter undrade om vi kommer idag men I följer kanske med en kompis hem, man vet ju aldrig. Dessutom har K fotbollsträning i eftermiddag. Så vi bokade in morrondan, då åker vi när I kommit hem från skolan.


Ringde nyss till VC. För tredje året har K fått myggbett som svullnar upp & blir lite hårda & varma. En av dom första gångerna så fick han ett på ögonlocket.....stackarn såg ut som Mike Tyson efter en boxningsmatch. Kunde ju tro att vi misshandlat honom. Så nu hade tydligen exet ringt sjukvårdsupplysningen, förmodligen är han överkänslig & kan behöva kortisontabletter. Får väl se vad dom säger på VC om vi ska komma dit.


Kram E

Av BeaTris - 10 juni 2007 20:19

Nu har I & K äntligen kommit. Kvällen gick fort, har typ bara ätit, spelat lite badminton & läst saga. Få väl se om dom kan somna nu, har öppnat upp deras fönster, hoppas på lite genomblåsning. Det är ingen olidlig värme här inne men visst känns den.


Läste bloggar tidigare & efter ett tips hos Ulle så testade jag samma sak med V & T. Innan låg dom halvslöa i ett varsitt hörn av buren.....nu ligger dom lite närmare flaskorna & verkar trivas bra. T kryper gärna upp & ligger även hon med magen över flaskan. Hennes päls är ju mörk & tjock, väldigt mycket virvlar. Så inatt åker flaskorna in i kylen igen så kan dom plockas fram när värmen kommer kypandes imorrn. Kanske ska ställa ut dom lite nu, det är svalt & skönt på baksidan, dom kan ju vara kvar i buren. Ska nog göra det.....plocka lite färskt gräs, det gillar dom. Måste skämma bort dom lite.


När S & T kom med barna tidigare försökte vi pussla ihop tider & veckor & det känns som det kan funka. Bra att ha lite koll innan så man inte står där sen. Ska kolla ett par dar om Mamma kan ta dom.....även funderat på Pappa en natt, vi får se. det löser sig alltid.


Kram E

Av BeaTris - 10 juni 2007 16:14

Nu ser altanen rätt skaplig ut, om några dar har förhoppningsvis ogräset mellan plattorna vissnat ner & är lätt att sopa bort. Fick dessvärre inte bort alla rötter ur rabatten men skam den som ger sig, får gå ut senare ikväll när värmen inte är lika plågsam & slita lite till.


La mig på en filt i solen & försökte sola en stund tidigare. Gick sådär, kan inte ligga & pressa på samma sätt längre, skönare att göra ngt då även om det också kan vara varmt nog att få värmeslag av. Försöker njuta av värmen så länge den finns, men med måtta.


Har väntat & väntat  på att höra något från barna & nu har exet ringt, dom skulle väl bara äta något litet & komma sen. Få se om dom vill ha något ätbart här sen. Måste ju äta själv men det är varmt att stå vid spisen, får slänga ihop makaroner & köttbullar. Snabbt, lätt & ganska gott.


Kram E

Av BeaTris - 10 juni 2007 11:57

Har satt igång att rensa min andra rabatt.....bort med allt som växer där. Har ingen aning om vad det är men ett sjuhelsikes rotsystem är det. Sliter så jorden yr åt alla håll & kanter. När det är klart ska jag ta bort det torkade ogräset i plattorna & borsta hela altanen samt strö ut salt så gräset som växer emellan plattorna också dör bort. Ska också fixa iordning lite med sakerna jag har, ska göra lite fint med andra ord. Ordning & reda innan barnen kommer. Få se om någon vill spela badminton sen, köpte ett set + 3 extrabollar igår för 20 Kr, överkomligt tycker jag. Får väl turas om att spela med ungarna om dom inte vill spela ihop.


Kram E

Av BeaTris - 10 juni 2007 11:36

Hela veckan har jag vaknat mellan 6 & 7, idag gick jag (vi) inte upp innan 10. Fick ju besök rätt sent igår. Det blev en mysig stund innan vi somnade. Som jag skrev igår så kom ju en hemlig vän hit. Kanske låter genomskinligt men det är verkligen en Vän. Visserligen som jag njuter tillsammans men KK låter så illa, för då handlar det bara om sex kan jag känna. Det gör inte det här. Han är en sån kille som är mån om mig, han stöttar mig vid svåra stunder, han gläds med mig när jag mår bra, han tänker mer på mig än sig själv. Det gör att jag bryr mig om honom på samma sätt. Det gör också att det ibland känns ok att ses, även om jag vill ha mer än det han & jag har. Men eftersom vi båda vet vart vi står & det har varit så ända från början så känns det inte jobbigt & ensamt när han åker härifrån. För jag har ett behov av närhet & tillfredsställe trots att jag är singel. Jag måste få känna att det är ok att träffas bara för att få behov stillade. Till största del behovet av hud mot hud, men också behovet av att sova brevid någon.....även om person snarkar :)


Kram E

Av BeaTris - 9 juni 2007 23:41

Nyss sagt Hej då till K, jag åkte dit tidigare. Vi fixade lite med poolen i hennes trädgård & hade riktigt skoj, som vanligt blir det en hel del flams & trams när vi umgås. Vi har samma humor känns det som. Efter en god middag bestående av nudlar & corn/currygryta så skjutsade hon hem mig, eller hon har varit kvar här & Vi såg Mrs Doubtfire ihop. Var några år sen jag såg den så nu var den riktigt kul igen.


Har ju tvättat idag & tog även sängkläderna så nu är det renbäddat i sängen.....finns det något bättre? Ska snart ta en sval dusch & krypa ner. Men jag blir inte ensam. Jag väntar på en hemlig vän. Spelar ingen roll att det inte finns känslor.....inte mer än att det är en fin Vän. Det handlar heller inte om sex. För oss båda handlar det om att få sällskap, bara ha någon brevid sig. Någon att ligga & småprata med, någon att vakna med.


Kram E

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards