Alla inlägg under juni 2007

Av BeaTris - 18 juni 2007 21:16

Då har Dag 1 avverkats, mycket nya intryck. Eller rutiner & så är ju nästan detsamma men lokaler, personal & boende, sånt ska läras in. Men jag tycker nog det har gått bra. Imorrn blir det en heldag med lyftteknik & annat nödvändig information. Kommer nog va lite groggy imorrn kväll.


Var ute en sväng tidigare, det var kvavt & det har varit riktigt mörkt i kanterna men inget regn & ingen åska som jag trodde. Skulle behövas, tror luften skulle bli lite friskare. Det har spänt lite i huvudet dom sista dagarna.


Innan den lilla promenaden ringde jag R, ville dra ut på det & ändå höra hans röst. Det här blir bara värre & värre. Jag är uppe i det blå & jag behöver tas ner på jorden igen. Tänk om det här är inte alls blir vad jag hoppas på? Kommer ju bli knäckt då. Men det positiva är att han faktiskt verkar intresserad också. Förhoppningsvis fortsätter han vara det efter Midsommar också. Det är den biten som skrämmer mest, dagen efter så att säga. Att inte veta hur det kommer vara då. Men jag måste våga att kasta mig utför stupet för att nå det jag vill ha. Så som jag känner nu, har jag inte känt på väldigt, väldigt länge. Vill han ha mig kommer jag nog bli riktigt jävla (Ursäkta) kär för det här är helt fucking (ursäkta igen) crazy.


Kram E

Av BeaTris - 17 juni 2007 21:04

Imorrn börjar allvaret.....dags för första jobbveckan. Visserligen ska jag gå brevid hela veckan & ha lite lyftteknik & såna saker men ändå. Slut på ledigheten. Tycker faktiskt det ska bli skönt. Jag behöver ha sysselsättning om dagarna, få träffa människor & känna att jag gör nytta, att jag faktiskt behövs därute. Ska strax förbereda morrondagen & sen blir det nog skapligt i säng.


Kände mig rastlös efter att K åkt till sin Pappa, I hade gått till en kompis & var inte kvar hon heller. Tänkte se en film men drog med J ut på en liten runda, skönt att få röra lite på sig & få frisk luft. Dessutom behövde jag prata av mig.


Kom hem runt kvart över 7 & då hade R ringt, fast vi sagt mellan 8 & 9.....gjorde absolut inget. Jag ringde upp & vi snackade bort en stund. Det tog väl ca 30 minuter efter att vi lagt på så kom ett godnattmess.....gulligt sådant. Kan ju säga att jag redan längtar efter nästa mess, nästa gång jag får höra hans röst men allra mest tills vi ses. Känns helt crazy egentligen & jag borde verkligen hålla huvudet kallt men det är svårt, jag mår så bra av att få sväva bort lite, få dagdrömma & känna det där riktigt mysiga förväntansfulla pirret i magen. Jag behöver det nu efter allt som varit, det borde vara min tur nu eller??


Kram E

Av BeaTris - 17 juni 2007 12:22

Jag har mina tankar på annat håll mest hela tiden. Mår så bra just nu & det är ju R´s förtjänst. Ja nu har jag avslöjat det också.....ännu en R men nu har jag glömt bort alla andra. Vi messade ett par gånger under gårdagen.....han längtar till Fredag precis som jag. Sen ringde han upp senare på kvällen.

Fick ett mess tidigare. Blir alldeles varm i kroppen när han kallar mig Vännen & Gumman. Känner glädjen sprider sig genom hela mig. Sanslöst jag vet, jag bygger upp så höga förväntningar. Men enligt sajten vi träffats har vi en bra chans att lyckas, att vi passar ihop. Så nu är det bara att hålla tummarna att det blir något vettigt av det här.


Kram E

Av BeaTris - 17 juni 2007 12:14

Dagen har inte gått i många knop. Jag vaknade runt 5 första gången. Eftersom båda ungarna kommit under natten så var det småtrångt så jag tog min kudde & ett täcke & gick till soffan. Hade lite huvudvärk så jag tog ett par panodil & så somnade jag om till 8 hugget ungefär.....skönt.


Idag är det Pappa dags & imorrn börjar jag jobba Kl 7. Det blir en fortsatt lugn eftermiddag, ska fixa lite lunch om en stund & kanske se någon film med ungarna. Vädret är halvskapligt, det har regnat under natten.


Kram E

Av BeaTris - 16 juni 2007 19:20

Hon om hem till slut, ringde först vid 2 & ville va kvar en timme till.....Ok då sa snälla Mamman. Tror ändå klockan var närmare halv 4 när hon kom hem. Det blev en promenad till macken för inköp av lite lördagsgodis. Men innan godisätandet så lagade jag mat, här har vi ätit.....Skabetti & köttfärssås. K har lite svårt att säga spagetti, precis som många andra barn. En grannpojke till mig när jag var barn stod en gång & tittade på när katten våran hade fått ris av min Mamma. Han kallade det bansgetti, trodde väl det var spagetti.


Nu har vi ätit lite godis & popcorn & tittat på Göta Kanal 2. Jag har inte sett den tidigare men barna har tydligen sett den både en & flera gånger. I hon kände väl till varenda replik som var lite rolig. Men det var en ok film, trodde den skulle vara sämre.


Messade med honom igen, blir glad av att göra det. Han skrev att han längtade tills vi ses & önskade mig & ungarna en trevlig kväll. Han skrev också att han skickar ett godnattmess senare.....längtar.


Kram E

Av BeaTris - 16 juni 2007 13:01

Jag har spenderat förmiddan på soffan.....småslumrandes medans sonen ser på Barnkanalen. Jag hade svårt att somna igår kväll & vaknade Kl 6 imorse & kunde inte somna om. Men nu känner jag mig lite piggare & ska fixa undan lite & småplocka det som behövs.


I ringde tidigare & sa att hon kunde komma hem vid 2-tiden, får se vad klockan blir innan hon dyker upp. Då måste vi nog ta & gå ut en sväng, få lite luft. Än så länge skiner solen, men enligt väderrapporten ska det bli regn senare.


Det kom ett mess förut.....från Han, tänk att ett litet vänligt sms kan göra lilla mig så glad. Hoppas mitt svar tillbaka gjorde honom lika glad. Kanske bara vi tjejer/kvinnor som blir så där pirriga i kroppen när något känns lovande, när man känner förväntan eller känner killar/män likadant?


Kram E

Av BeaTris - 16 juni 2007 08:10

Ringde Honom sen.....konstigt nog inte ens nervös. Det tog bara någon signal så svarade han med ett glatt hallå, det gick hur lätt som helst att prata & nu har vi bokat in Midsommar. Hans förslag, men vi ska vara här eftersom jag har en uteplats. Kommer nog bli riktigt trevligt.....längtar redan.


Vi pratade bl.a om vart jag bott, jag är ju född & uppvuxen i samma stad som han bor bara att jag bor en bit utanför nu. Det visade sig att vi gått på samma skola i högstadiet fast han årskursen över. Vi är födda samma år men jag gick om en klass som 8-åring. Världen är bra liten ibland. Jag tyckte nämligen att han såg välbekant ut, har säkert sett honom ute för många år sen.


Kan man bli kär i någon man inte träffat? I en bild, en röst & ett trevligt sätt? Bara för att han har en profil som stämmer med ens önskemål? Kan man bli kär över en natt? Jag skulle gärna vilja att han är "The One", den som det kan bli lite mer allvar med. Helt sjukt men det känns som jag svävar, hela jag är pirrig & bubblig. Jag som lovat mig själv att ta det lugnt går & blir tonårsgalen. Det kommer bli en lååååång vecka.


Kram E



Av BeaTris - 15 juni 2007 21:56

Nu väntar jag på att K ska somna, jag har ett samtal att ringa :)

Börjat skriva till en på Spray idag.....ser bra ut, verkar trevlig & har redan föreslagit att vi ska ses, kanske på Midsommarafton, han hade heller inget planerat.


Förstår inte varför men det är himla lätt att tappa huvudet så tidigt. Men han skrev till mig först, det var han som skrev att han ville ses snart & det var han som ville att jag skulle ringa. Jag är inte den som är på, men jag är förbaskat nyfiken på det här, lite pirr i magen kan man nog säga. Mysigt spännande.


Kram E

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards