Alla inlägg under maj 2007

Av BeaTris - 9 maj 2007 07:33

Jaha.....3 dar sen sist, vad händer, varför bloggar jag inte lika ofta nu?? Därför att jag inte känt för det & inte orkat skriva, känns som det bara är tråkigheter i allafall. Men jag gör ett litet försök i allafall dels för Er trogna läsares skull.....om jag nu har några *tala gärna om det i så fall* men mest för min egen skull då jag ofta går tillbaka & läser gamla inlägg. Inlägg som kan få mig att gråta eller skratta men oftast bara för att se vad jag gått igenom.


Som Jag skrivit innan så har det här året varit rätt tufft & det fortsätter att vara det, nu senast är det ju ekonomin som strular. Jag hoppas på Csn, ska överklaga idag men annars får jag väl låna ihop dom pengar jag behöver men det blir ju en cirkel som kan vara svår att ta sig ur. Nu är det bara tillfälligt & efter studierna ska pengarna fortsätta komma som vanligt. Det är bara 3 ynka veckor kvar nu.....fatta, 3 veckor sen är jag klar & jag är jävligt stolt att jag inte gav upp för länge sen med tanke på all avsaknad av motivation & alla jobbiga motgångar.


L´s död är det som tagit hårdast & ibland kommer saknaden som en bomb, den river inombords & jag vill bara lägga mig ner & skita i att gå upp. Fan vad jag saknar den killen.....& det värsta av allt är att jag vill skriva till honom & tala om det, men hur gör jag det?? Hur får jag honom att veta att jag saknar honom något så fruktansvärt ibland & vill ha honom tillbaka?? Det kommer gå över med tiden men jag kommer aldrig glömma honom.


Jag vet att man aldrig ska blicka bakåt utan framåt & det gör jag hela tiden, saknar inte hopp om framtiden, vet att allt löser sig för mig också & förhoppningsvis kan jag se tillbaka på det här året & se att det fanns ändå ljusa stunder, det är ju ändå ett halvår kvar även om tiden rusar på som X2000 vissa dagar. Nu har jag inte tid för det här även om jag skulle kunna skriva ett tag till men skolan väntar.


Kram E

Av BeaTris - 6 maj 2007 17:36

Jaha då var min Mammavecka slut för den här gången. Jag har plockat undan, bäddat rent sängar, diskat, städat hos marsvinen & (hör & häpna) skruvat ihop min lilla klotgrill som J & hennes sambo köpte igår. En liten fin sak. Svart & limegrön. Priset då.....49 Kr, vilket kap. Visst det är ingen lyxmodell men kommer bli perfekt till mig & mina barn. Nu fattas bara grillkol, tändvätska & grillbestick men det kommer sanna mina ord. Har även fått mina kryddor jag beställde förra veckan.


Vi har hunnit med att äta glass också.....vid Bergs Slussar. Varsin bägare med två kulor blev det för våran del. Borde tagit mjukglass, det är oftast godare men det fanns så läckra färger på kulglassen så jag kunde inte låta bli. K han valde "Chokladboll".....en brun & inte alls så god som man skulle kunna tro, smakade nästan som vanlig choklad. Han valde också "Päron".....precis som jag, den var härligt grön & var smaskig. I valde en sorbet, "Kaktus/Citron", en härligt grön glass med frisk & syrlig smak. Kanongod med andra ord. Hon tog även "Polka", rosa & vit & supergod, en av mina favoriter. Till min päron valde jag "Guanabanana (stavas??)/Ananas".....den hade en fin gul färg & smakade sommar, helt ok enligt min smak. Jag tvekade ett tag & var inne på att välja en läskigt lila glass med smak av "viol" men det blir säkert mer glass i sommar. Beslutsångesten lär slå till igen alltså.


Nu ska jag sätta mig i soffan & slå på dumburken trots vädret & kolla in våra Tre Kronor möta Finland, hoppas på en bra match.


Kram E

Av BeaTris - 6 maj 2007 09:54

Hoppsan Kerstin vad dagarna ångat på.....inte skrivit på ett par dar så jag får väl ta en kort uppdatering.


* I fredags stannade jag hemma från skolan.....igen men har mina skäl. På kvällen lämnade jag av barna till Mamma & gick ut med en kompis & hennes gamla arbetsgäng, tog en öl men gick över till drinkar istället. Blev en tidig kväll & jag tog taxi hem till Mamma där barna sov gott & somnade efter en stunds frossa i soffan.


* Igår.....Lördag blev nog barna rätt förvånade över att Mamma låg på soffan istället för sin egen säng hemma. Men glada barn är mysiga barn. Tänk att dom fortsatte så nästan hela dagen. Vi tog bussen hem till Pappa & fru efter lunchfikat & följde med dom ut till landet. Där åt vi grillad falukrov & stuvade makaroner. Mätt & belåten satte jag mig efter att ha hjälpt till med disken i solen.....där satt jag sen & slumrade. Dom skjutsade hem oss framåt kvällen & vi satt bara & mös i soffan innan läggdags.


* Idag vaknade vi pigga & utvilade, har precis ätit frukost & ska nu se till att kläder tas på & vi blir klara. Har inga planer nu men något måste ju finnas att göra i solen. Äta en glass någonstans kanske.


Kram E

Av BeaTris - 3 maj 2007 21:32

Kan prata, äta & dricka normalt igen.....tidigare var det lönlöst, försökte dricka kaffe med sugrör via min svullna överlpp, gissa hur bra det gick då. Nu har jag bara ont i skallen men med en tablett vid läggdags blir det säkert bra igen.


Tänker stanna hemma imorrn också, imorrn ska jag ringa Csn igen & hoppas nu med alla tummar & tår att jag får min "överklagan" beviljad. Hur fasen ska jag kunna lösa detta annars, orkar inte ens gå in på detaljer just nu. Men allt brukar ju lösa sig så det är bara att hoppas.


Idag har jag haft J här, hon har klippt av en bra bit på håret på mig, inte lite hår kan jag säga då det är ganska tjockt. Känns jätteskönt att ha det lite kortare, nu fattas bara en snygg färg också men det får väl vänta tills vidare.


Kram E

Av BeaTris - 3 maj 2007 14:34

Nu är det över.....tandläkarbesöket. Tog "bara" 30 minuter. Känns ju längre när man ligger där. Det var visserligen en pärs trots bedövningen. Ilade & hade sig i tänderna. Två hål lagade jag, ett i varje överkäke så nu ser överläppen ut som jag fått ett getingstick. Hade musik men hade gjort ett par fel låtval.....har tänkt mycket på L idag, saknar honom oerhört just nu & låtarna påminde om honom så tårarna rann för det också.


Bedövningen fick mig att skaka rätt rejält, speciellt när hon sa att det var dags att fylla igen, då släppte nog spänningen lite, borrningen är ju värst, avskyr verkligen ljudet. Frös som 17 & benen skakade så jag trodde inte jag skulle kunna gå därifrån. Men det gick bra. Gick en liten extrasväng, skulle egentligen gå en rask promenad för att bedövningen ska släppa fortare tydligen. Men jag är inte så upplagd för det. Det får ta den tid det tar.


Ska hämta K om någon timme om det känns bättre, I följde med en kompis hem idag.

Kram E

Av BeaTris - 3 maj 2007 10:39

Det börjar dra ihop sig.....om tre timmar ska jag sitta i tandläkarstolen & plågas. Jag har två hål som ska lagas. Men jag vet att det inte ska ta mer än 40 minuter så det är väl överkomligt även om minuterna sniglar sig fram när man väl är där. Jag har laddat med bra musik i Mp3´n, det funkade kanonbra sist & gör säkert idag också.


Jag "skolkar" idag, kände mig allmänt nere i morse så jag stannade hemma, lika bra det än att förstöra stämningen för dom andra. Jag har så mycket i huvet nu känner jag, bara hoppas lite av det lättar snart.


Har planer på att gå ut med K imorrn, lämna barnen till Mormor över natten & gå ut & ta en cider eller öl, tror jag kan behöva det. Tänka på lite annat & träffa lite nytt folk. Kunde ju vara lite kul. Gör ju sällan något åt det hållet utan jag är oftast hemma. Så jag tänker nog göra slag i mina planer den här gången.


Kram E

Av BeaTris - 1 maj 2007 20:16

Känns inte så bra men det blev bara så, vet inte vad som flög i mig. Tänkte titta till mina änglar´s sopplagning tidigare & fick se att dom levt om rejält med både gräs, vatten & jord i sina hinkar & dessutom på altanen & bordet trots att jag försökte säga till K att dom inte skulle vara där. Det blev lite ilska från min sida & en trotsig attityd från I vilket förvärrade saken. Dom fick själva fixa rent det värsta men för att bli av med det skitiga fick jag rycka in med vattenhinken, men det var ingen glad Mamma just då. Ändå är det ju bara en världslig sak så egentligen inget att ilskna till över men det blev så nu & det känns inte så kul. Men jag har sagt Godnatt & Jag älskar dig till båda barnen så jag hoppas dom förstår att jag inte är arg mer nu. Sen får Mamma tänka till nästa gång ett utbrott är nära. Förlåt älsklingar.


Kram E

Av BeaTris - 1 maj 2007 17:52

Det här med ledighet i anslutning till en vanlig helg gör en bra veckovill. Igår kändes det som Lördag & att det idag skulle vara Söndag då barnen ska tillbaka till Exet. Imorrn lär det kännas som Måndag fast det är Onsdag. Det blir en kort vecka i skolor & på dagis innan vi blir lediga igen. Inte undra på om man inte vet vilken dag det är.


Igår fick vi en sen men trevlig kväll hos K & barnen. Blev bjudna på vitlöks-marinerade potatisklyftor & scampi (Pommes & kyckling till barna) med tzatziki & sallad. Väldigt gott. Efter maten gick vi & tittade på Mc-Kortegen, den är väldigt mäktig, säkert upp emot 1000 Mc som kör efter varann. Tyvärr körde dom förbi lite väl snabbt så man hann inte se alla snygga bågar. K & jag har totalt olika smak. Jag gillar sporthojarna medans hon föredrar dom där lite mer åt HD hållet. Vilken känsla det skulle vara att åka med bakpå något år, men den chansen är nog väldigt liten så jag får väl ta eget Mckort först. När alla bågar glidit förbi & vi vinkat färdigt gick vi vidare till Majbrasan. Det var en stor & rejäl rishög & det tog sin lilla stund innan den brann ordentligt men då var det bra hett om kinderna. Klockan var säkert närmare 11 när barna kom i säng efter en varsin glass.


Kom tillbaka hem hit runt 4 tiden efter en slappardag. Har hunnit äta mat & ska ta itu med disken innan 7 då jag har tvättstugan. Barna är ute & gör "soppa", hink, spade, gräs & vatten misstänker jag. Så länge dom inte drar in det hit kan dom få hålls.


Kram E


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards