Alla inlägg under december 2006

Av BeaTris - 10 december 2006 18:25

Mer & mer. Har spenderat helgen hos T. Den blev sååå mysig. Kom dit ner i Fredags, han mötte upp på stationen, tog min väska & så gick vi hem till honom. Åt tacos på kvällen & såg film i soffan & bara hade det bra.


På lördagen åkte vi runt lite, han visade utsikten över stan *jättefin*, vart han jobbade - så nu vet jag ungefär vart han har sitt kontor & det hela slutade med att vi tog en fika på ett litet Cafe inne i City. Hemma igen så tog vi det bara lugnt, lagade mat ihop, såg mer film & hade det mysigt.


Helgen kunde inte varit bättre. I morse låg vi kvar så länge vi kunde & bara höll om varann. Men till slut var vi tvungna att sätta oss i bilen & köra en timme hem *ungarna skulle ju komma 12* Sen tog han samma väg tillbaka.


Det lär dröja minst en vecka tills vi ses igen men den går snabbt *hoppas jag* Skickade mess förut, fick svar tillbaka att han tror det kan bli ngt riktigt bra av det här bara vi tar det lugnt. Har den känslan  jag oxå, känns riktigt, riktigt bra.

Kram E

Av BeaTris - 6 december 2006 15:51

Har hunnit träffa T några gånger nu. I lördags åkte vi in till Lkpg & shoppade lite sen åt vi kinamat. Han kom även upp i Söndags & vi var på adventsmarknad *mysigt*


I Måndags messade vi till & från hela dan, vet inte hur många mess det blev. Fick efter ett tag ett mess där det stod att han tackade för en mysig helg & ville gärna prata om det som hänt & så. Inget mer än lite gos i soffan ska jag väl tala om. Frågade hur jag skulle tolka det, för med den erfarenheten jag har av att ngn skriver så är att det är trevligt & mysigt men inget mer. Men han menade att vi ska ta det lugnt, inte rusa in i ngt med buller & bång. Han vill vara säker på att det är MIG han vill träffa & inte för att ha ngn....likadant känner ju jag, det är ju så det ska vara.


Sex biten då? Jo visst hade han tänkt på den oxå MEN det ska komma när båda är redo. Den tanken känns så bra, för även om man tänder till så är det inte säkert att man är redo känslomässigt & mentalt. Han kom upp även igår, bara för vi kände att vi behövde träffas efter vårat samtal. Han blev kvar här inatt, delade säng med mig men inget sex & det kändes så rätt, att verkligen vänta, även om det vissa stunder kändes omöjligt Så just nu känns allt så bra, känns som vi sakta men säkert bygger upp ngt & tiden får utvisa vad som händer.

Skickade ett mess fr skolan som jag inte fick svar på, trodde han satt i möte lr ngt sånt. När jag kom hem så låg hans mobil kvar på stolen. Lite dumt kanske. Chattade lite nyss & han frågade när vi skulle ses igen.....snart hoppas jag svarade jag. Om tre timmar? Fick jag till svar, så nu väntar jag på att han ska slå en pling & komma upp hit igen. Kan ju tala om att det är ca en timme & köra. Men han är noga med att jag ska säga ifrån om jag inte vill, men visst vill jag, för på Söndag kommer barna igen & då ses vi ju inte den veckan, vilket iofs kan vara bra. Måste få längta lite oxå.

Nu ska jag ut i tvättstugan & så ska jag plugga lite.

Kram E

Av BeaTris - 2 december 2006 12:17

Ska träffa T en kille jag chattat med en del, det kom lite hastigt på & inte alls ngt jag var beredd på. Ska bli kul i allafall, uppdaterar vid ett senare tillfälle.

Kram E

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards