Alla inlägg under november 2006

Av BeaTris - 15 november 2006 16:23

Ännu en dag tar snart slut. Har precis ätit lite mellis med barna, I´s kompis M  är här oxå. K tittar på Emil & tjejerna leker med Barbie´s & Bratz, väldigt kul tydligen.

Imorrn blir det lång dag på APU´n, 7-16.30 men sen är jag ledig på Fredag, men ska jobba delad tur på Söndag, 7.30-11 & 16-21.30 Mamma kommer & sover över på lördag & passar barna på Söndag fm, sen ska dom nog hem till sin Pappa ngn gång under lunchtimmarna.
Idag frågade jag chefen lite snabbt om det fanns möjlighet till xtrajobb i jul & det gör det, ska kolla på det ngn dag. Tänker nog jobba så mycket som möjligt, det är ju en jättechans & jag är jätteglad. Julfirandet får vi in på ngt sätt eftersom både jag & exet brukar vara kvar i "stan", ingen av oss som har släkt så långt borta.

Annars har det varit en lugn vecka, barna är lite småsega att få till & somna om kvällarna, igår slumrade K till på soffan, det var inte så kul, tog lite tid innan han somnade kan jag säga. Lär nog somna skapligt ikväll *hoppas jag*

Rätt trist väder, regnat ett par dar när vi ska hem så kläderna hamnar på tork i badrummet. Mörkt är det oxå fast klockan bara varit runt två. Skulle vara mysigt med lite snö nu. Men då blir väl längtan efter & jullpynta ännu större. Ska försöka ta ett fint kort på barna ngn dag, till & göra julkort av. Har oxå fått paketet från Panduro med lite pysselsaker.

Kram E

Av BeaTris - 12 november 2006 15:43

Tiden går så fort, fattar inte varför. Idag kommer barna igen, snart hoppas jag, längtar efter att krama om dom. Ska bli spännande & se hur Isabella ser ut, hon har ju klippt sig & färgat håret. Hon hade pjymasparty igår, får hon berätta om sen. Så får jag uppdatera, för det känns inte som det finns mycket mer & skriva så på återseende.

Kram

Av BeaTris - 8 november 2006 20:37

Idag fick jag SMS från M, en kille jag hade lite kontakt via nätet med i somras. Tyckte det var rätt kul & chatta & så med honom & han tyckte detsamma om mig. Men nu framåt höstkanten så har vi tappat kontakten, lr jag skrev ngt SMS & mail men fick inte svar så då la jag ner alltihop. Tänker inte jaga ngn som inte besvarar det man skriver.

Men idag så har vi både chattat & messat. Han jobbade rätt intensivt i somras & nu när det är stängt för säsongen & han inte gör ngt om dagarna så blev det som ett vakum, tog sin lilla tid att vänja sig tydligen.

Får väl se om vi kan behålla kontakten nu & kanske träffas IRL ngn gång som vi pratade om i somras.

Kram E

Av BeaTris - 8 november 2006 08:12

Här händer inte mycket i Singellivet. Men det känns rätt bra, jag orkar inte engagera mig i ngn just nu, trivs bra med livet i stort.

J var här i Söndags, han kom när jag slutat jobbet. Han tyckte lägenheten var jättefin. Vi pratade en del & sov sen skönt hela natten, var rätt trött efter jobbet & helgen med barna.

Eftersom det inte händer mycket finns heller inte mycket & skriva om.

Kram E

Av BeaTris - 7 november 2006 21:39

Kändes som jag behövde en Vän igår & han är verkligen en Vän. Han finns alltid där när jag behöver honom & då inte bara sexuellt, för det är det som är mellan oss, vi är Vänner på det planet. Självklart så bryr vi oss om varann jättemycket men vi vet vart vi har vår relation. Jag berättar allt för honom, han vet tex om att jag verkligen tycker om L & har mina känslor för honom varit riktigt starka som dom är ibland så har han full förståelse för det & vi ses inte under den perioden. Han har torkat tårar på mig då jag förbannat mig själv över saker & om längtan efter barna varit för stor. Han har blivit glad för min skull om jag varit på lyckad dejt. Har jag haft svackor & mått dåligt över situationen med min separation så har han släppt allt & kommit på stört. Han skulle vara en helgo kille att vara ihop med men vi känner båda likadant, det är bara vänskap, visst sånt går väl & bygga på men jag tror inte det kommer bli så mellan oss & det är vi båda två medvetna om. Jag bara hoppas att han ngn dag hittar sin Kärlek för det är han värd. Så till dig J, Tack för att Du finns, Du kommer alltid ha en speciell plats hos mig, vi ses snart igen.


 

Kram E

Av BeaTris - 5 november 2006 10:16

Nyss ätit frukost & diskat upp lite. Ska hoppa in i duschen om en stund, ska bara vänta på besked fr K när dom tänkte komma idag, vi ska ju fika & snacka lite skit.

Båda barna sov bra & hela natten i sina egna sängar så jag fick ha min för mig själv.

Senare ska ju barna hem till Pappa igen & jag måste sätta mig med en inlämningsuppfift i Psykologin, är inte så laddad för det känner jag men det kanske kommer.

Kram E

Av BeaTris - 4 november 2006 15:34

Idag har jag & barna träffat L & hans barn. Åkt pulka/sopsäck i backen utanför, fikat & pratat en del & barna lekte jättebra som vanligt. L är en kille som ligger mig oerhört varmt om hjärtat. Ingenting har hänt mellan oss på det sättet fastän det varit på G, men eftersom jag haft (& kanske fortfarande har) starkare känslor för honom så har vi kommit överens om att låta det stanna vid vänskap, vill inte förstöra den vilket kanske är stor risk för om vi låter det gå längre. På det sättet såras ingen. Men visst hade det varit mysigt om det vore annorlunda, det finns mycket med den killen jag tycker om.


Kram E

Av BeaTris - 3 november 2006 22:19

Nu har barna kommit tillbaka efter ett par dar hos sin Pappa.
Vi tog en liten promenad till macken & köpte godis, sen hem & lagade mat.....Pommes & kött blev det idag *gott*

Efter middagen blev det Peter Pan & godis i soffan, dessvärre blir det ju alltid lite småkiv om platser & annat men det löste sig till slut. Nu har jag en stund framför datorn, barna sover intill, eller K sover & I är på G.

Fick K´s säng idag, det blev fint i hans rum, J hade varit snäll & lagt ut för en ribbotten. Så imorrn ska han sova i den har han sagt, ville inte "vara ensam" ikväll, men det är så gosigt att ha honom intill sig ibland så jag argumenterar inte.

Imorrn får vi förmodligen besök, det är L & hans barn som ska komma på en fika, blir kanske en tur ut i pulkabacken, får ta sopsäckar, det går sååå fort.

Kram E

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27 28 29
30
<<<
November 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards